- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Inşallah canım bende çok üzülüyorum gözümden yaşlar akıyor. Allah sabrını versinYeni bir hafta yeni umutlar...
Bir daha Kasım 2020 annelerinden kötü haber almama dilekleri ile...
Günaydın
Günaydın canim ben şimdi sağlık ocağından geliyorum aşı oldum .Benim göbeğim nerdeyse hamile gibi değil son 4 gündür daha önce doktora sormuştum şimdi de ebeye sordum normal diyor. Musaitsen bi sağlık ocağına git istersen bebeğin kalp atışını dinletiyorlar duyunca rahatlarsınGünaydın kızlar,
ya bu karnım 14ten sonra 16ya haftaya kdr fln çok büyüdü şimdi 2 haftadır hiçbir değişiklik yok gibi. Bebeğin hareketlerini zaten halen daha hissedemiyorum. En son 15+6yken kontrole gitmiştim bir daha 7 temmuzda gidicem o zamana kadar iki randevu arası 40 gün geçmiş olacak. Hiç bu kdr çok merak etmemiştim bebeğimi önceden de hep 3 4 hafta aralıklarla giderdim randevulara ama bu sefer bir telaş geldi sanki bebek büyümüyor gibi Allah korusun=(
cnım bana da oyle geliyor ki ben hep 5-6 haftada bir gittim kontrole sanki karnım buyumuyo hatta kuculuyo gibi geliyor ama bunlar hep evham.Günaydın kızlar,
ya bu karnım 14ten sonra 16ya haftaya kdr fln çok büyüdü şimdi 2 haftadır hiçbir değişiklik yok gibi. Bebeğin hareketlerini zaten halen daha hissedemiyorum. En son 15+6yken kontrole gitmiştim bir daha 7 temmuzda gidicem o zamana kadar iki randevu arası 40 gün geçmiş olacak. Hiç bu kdr çok merak etmemiştim bebeğimi önceden de hep 3 4 hafta aralıklarla giderdim randevulara ama bu sefer bir telaş geldi sanki bebek büyümüyor gibi Allah korusun=(
Keşke bende ise gitsem eşim giderken arkasından bakıyorum çok özledim herşey yolunda gitseydi 32.haftama kadar çalışıp sonra işi bırakacaktım ama nasip olmadı bebeğim sağlıkla gelsin de .Evde zaman hiç geçmiyorGünaydın kızlar ☀ Geldik yine işe... artık gün sayıyorum 24. Haftama kadar ama napalım. Allah korusun hepimizi
Bende yarın gidicem randevuya inşallah öğrenirim 17+4 olcam yarın en son 15de kıza benziyo demişti inşallah kızdırBenim 19 haftalık olacak daha öğrenemedim. Zormuş gercekden yakiz diye düşünüyorum ama liza benzetiyorum dedi
ay mrb yoktun bayadır sanki ben senin kızına yasemin adı ne kadar yakısır diye dusundum gecen. yasin yasemin hos olurdu gibi geldi gorunce soyleyım dedim :)Bende yarın gidicem randevuya inşallah öğrenirim 17+4 olcam yarın en son 15de kıza benziyo demişti inşallah kızdırsenin ne zaman randevun
Allah gönlüne göre versinBende yarın gidicem randevuya inşallah öğrenirim 17+4 olcam yarın en son 15de kıza benziyo demişti inşallah kızdırsenin ne zaman randevun
Memleketdeydim canım 2 hafta yoktum iyi geldi zaman çabuk geçti iyi olduay mrb yoktun bayadır sanki ben senin kızına yasemin adı ne kadar yakısır diye dusundum gecen. yasin yasemin hos olurdu gibi geldi gorunce soyleyım dedim :)
Ayrıntılıyı ihmal etme çok önemli bi muayeneMerhaba kızlar benim normalde dogum paketim vardı ama içinde detaylı ultrason muaynesi dahil degilmiş. Ankaradayım 20-21 gibi detaylıya gitmemi söyledi doktorum. Detaylı ultrason şartmı. Ankarada önereceginiz perinatolog varmı fiyatlar nasıl
Amin Canım inşallah senindeAllah gönlüne göre versinperşembe ayrıntılı var benim canim
Evet evde de zaman geçmiyor birde evde sanki daha çok yoruluyorsun geçti şimdi bizim burda izinler başladı başkalarının yerine de bakıyorum ama şu ortamda evde olmak İnan en iyisiKeşke bende ise gitsem eşim giderken arkasından bakıyorum çok özledim herşey yolunda gitseydi 32.haftama kadar çalışıp sonra işi bırakacaktım ama nasip olmadı bebeğim sağlıkla gelsin de .Evde zaman hiç geçmiyor
Ben Ankara dayım ama doktorum belli bir haftadan sonra kabul etmiyor yeni hastaMerhaba kızlar benim normalde dogum paketim vardı ama içinde detaylı ultrason muaynesi dahil degilmiş. Ankaradayım 20-21 gibi detaylıya gitmemi söyledi doktorum. Detaylı ultrason şartmı. Ankarada önereceginiz perinatolog varmı fiyatlar nasıl
Öyle birsey yapmaya hakları yok özelde misin devlet miben 37 ye kadar calısacam allah izin veirse muhtemelen hem de sağlıkcı olarak cunku hocamız 24de ayrılmama izin vermeyeceğini soyledi. neyseki korona ile ilgili simdilik riskim yok.
Günaydın canim ben şimdi sağlık ocağından geliyorum aşı oldum .Benim göbeğim nerdeyse hamile gibi değil son 4 gündür daha önce doktora sormuştum şimdi de ebeye sordum normal diyor. Musaitsen bi sağlık ocağına git istersen bebeğin kalp atışını dinletiyorlar duyunca rahatlarsın
üniversite. personel islerini arıyıp soracam bkalım eğer 24. hatadaki izin zorunlu değilse muhtemelen devam edicem mecbur.Öyle birsey yapmaya hakları yok özelde misin devlet mi
Teşekkürler cnm.. Az önce yine kustuğuma göre iyidir heralde bebeğim...Günaydın canim ben şimdi sağlık ocağından geliyorum aşı oldum .Benim göbeğim nerdeyse hamile gibi değil son 4 gündür daha önce doktora sormuştum şimdi de ebeye sordum normal diyor. Musaitsen bi sağlık ocağına git istersen bebeğin kalp atışını dinletiyorlar duyunca rahatlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?