2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Günaydın canim ben şimdi sağlık ocağından geliyorum aşı oldum .Benim göbeğim nerdeyse hamile gibi değil son 4 gündür daha önce doktora sormuştum şimdi de ebeye sordum normal diyor. Musaitsen bi sağlık ocağına git istersen bebeğin kalp atışını dinletiyorlar duyunca rahatlarsın

cnım bana da oyle geliyor ki ben hep 5-6 haftada bir gittim kontrole sanki karnım buyumuyo hatta kuculuyo gibi geliyor ama bunlar hep evham.

Günaydın kızlar ☀ Geldik yine işe... artık gün sayıyorum 24. Haftama kadar ama napalım. Allah korusun hepimizi
Keşke bende ise gitsem eşim giderken arkasından bakıyorum çok özledim herşey yolunda gitseydi 32.haftama kadar çalışıp sonra işi bırakacaktım ama nasip olmadı bebeğim sağlıkla gelsin de .Evde zaman hiç geçmiyor

Benim 19 haftalık olacak daha öğrenemedim. Zormuş gercekden ya kiz diye düşünüyorum ama liza benzetiyorum dedi
Bende yarın gidicem randevuya inşallah öğrenirim 17+4 olcam yarın en son 15de kıza benziyo demişti inşallah kızdır senin ne zaman randevun

ben 37 ye kadar calısacam allah izin veirse muhtemelen hem de sağlıkcı olarak cunku hocamız 24de ayrılmama izin vermeyeceğini soyledi. neyseki korona ile ilgili simdilik riskim yok.

Bende yarın gidicem randevuya inşallah öğrenirim 17+4 olcam yarın en son 15de kıza benziyo demişti inşallah kızdır senin ne zaman randevun
ay mrb yoktun bayadır sanki ben senin kızına yasemin adı ne kadar yakısır diye dusundum gecen. yasin yasemin hos olurdu gibi geldi gorunce soyleyım dedim :)

ay mrb yoktun bayadır sanki ben senin kızına yasemin adı ne kadar yakısır diye dusundum gecen. yasin yasemin hos olurdu gibi geldi gorunce soyleyım dedim :)
Memleketdeydim canım 2 hafta yoktum iyi geldi zaman çabuk geçti iyi oldu içine mi doğdu kız inşallah öyledir nasipse canım bana takılıyo akrabalar yasemin koy adını diye ben ecrin istiyorum ama nasip bakalım teşekkür ederim

Ayrıntılıyı ihmal etme çok önemli bi muayene

Evet evde de zaman geçmiyor birde evde sanki daha çok yoruluyorsun geçti şimdi bizim burda izinler başladı başkalarının yerine de bakıyorum ama şu ortamda evde olmak İnan en iyisi

Ben Ankara dayım ama doktorum belli bir haftadan sonra kabul etmiyor yeni hasta

ben 37 ye kadar calısacam allah izin veirse muhtemelen hem de sağlıkcı olarak cunku hocamız 24de ayrılmama izin vermeyeceğini soyledi. neyseki korona ile ilgili simdilik riskim yok.
Öyle birsey yapmaya hakları yok özelde misin devlet mi

Kuzum aşıyı olmaya tek mi gittin herhangi bir tepki gösterdi mi vücudun bir de duş alma vs dediler mi

Teşekkürler cnm.. Az önce yine kustuğuma göre iyidir heralde bebeğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…