günaydın canım bence montessori kesinlikle,büyüyen besik uzunluk olarak ileride çocuk için yetsede genişlik olarak dar kalıyor maalesef . yatak odana da uygun fiyatli bir park yatak yada anne yani alırsın.
24. hafta ve 32. hafta arasında verilen izin pandemi izni = 8 hafta (bunu aktaramazsınız, kullanmak zorundasınız)Bende 4 hafta sonra izne ayrilmayi dusunuyodum bu konu hakkinda tam bilgisi olan varmi karisik bir konu benim bildigim kadariylada 24.haftadan sonra idari izinlisin ama dedigin gibi kisalacaksa ne anlami var
Büyüyen karyola var kızımın aslında doğduğundan beri aynı yatakta yatıyor, şu an 3 yaşında baya da geniş. Tek dikkat edilmesi gereken nokta bence önündeki korkulukları düzgün olan firmalardan almak. Ben yatak bakarken en iyi olanlar çilek ve caplonba markalarıydı.Yaa öyle mi diyosun haklısın aslında, uzun süre kullanılsın istiyorm acaba bi süre sonra yere yakın olmasından sıkılır mı diye de düşünüyorum kafam karıştı iyice
Büyüyen karyola var kızımın aslında doğduğundan beri aynı yatakta yatıyor, şu an 3 yaşında baya da geniş. Tek dikkat edilmesi gereken nokta bence önündeki korkulukları düzgün olan firmalardan almak. Ben yatak bakarken en iyi olanlar çilek ve caplonba markalarıydı.
O zaman karyola tarzı yüksek yaptırın ya da yatagı sonradan eklenen ayakları olsunYaa öyle mi diyosun haklısın aslında, uzun süre kullanılsın istiyorm acaba bi süre sonra yere yakın olmasından sıkılır mı diye de düşünüyorum kafam karıştı iyice
Yok bu korkuluklar baya yüksek atlamadı hiç yeltendi amaBuda başka bir bakış açısı kattı çok teşekkr edermatlayabiliyolar korkuluklardan diye söyleyen oldu böyle bi durumla karşılaştınız mı
Merhaba, başaran klinikte Ahmet hoca perinatolog zaten canim, doğumu Kızılay ya da Akademi hastanelerinde yapıyormuş.Merhaba hayırlı olsun gebeliginiz öncelikli benimde 2020 Aralık annelerindeyim ama muhtemelen bende kasım annesi olacam benimde eşimin işinden dolayı konya merkeze gelmek zorundayım ailemin yanına ve doğumu da orada yapacam dün belli oldu ve sabaha kadar doktor araştırdım farklı sıkıntılarım da var başaran klinik riskli gebelik için uygunmu nasıl biryer doğum nerede oluyor
Yok bu korkuluklar baya yüksek atlamadı hiç yeltendi amaSadece içine ekstra yatak filan koymamak gerek.
O zaman karyola tarzı yüksek yaptırın ya da yatagı sonradan eklenen ayakları olsunbüyüyüyünce yatak yükselmis olur...
İlk zamanlar için de beşik kullanırsınız...
Ben kızımda ilk zamanlar beşik kullandım sonra ikea uzayan karyola kullandım. Ççok hareketlenip ayaga kalkmaya baslayınca yer yatagı kullandım
Sonra ikea uzayan yataga geçtik 2 senedir onda yatıyordu.. Şimdi ranza aldık ranza da yatıyor
Bu arada günaydın herkese
Evet canım o hastane fiyat biraz yüksek ama takibimi o doktor yaptığı için başka bi yere gitmiycemP Pelinimben medipolmega dediginiz bağcılar goztepedeki hastanemi.bende bağcılar kirazlı yunusemre tıp polikliniğine sordum.280 tl dediler.normalde medicine hastanesine gidiyorum orada 600 tl.dendi %20indirimim var ama yinede yunusemrede yaptıracağım.yorumlarda olumluydu
güncelledim canım, gözün aydınBende dr dan geldim kızlar hersey yolundaymış cok sükür kızım olcakmış sonunda ögrendimboyu 15cm kilosuda 180gr mıs iyi dedi dr rabbim kucagımizıda almayı nasip etsin wendy cinsiyetimizide ekleyebilirsun birde kilis'te oturuyorum
hayırlı olsun oğluşun sağlıkla gelsinKızlar günaydınn, bende öğrendim cinsiyetimi oğlum olucakmş
SiZe bişey danışmak istiyorum kayın pederim bebişin odasını yapıcak ama büyüyen yatak mı montesorri yatak mı karar veremiyoruz siz ne düşünüyosunuz Bu konuda ☺
canım yatak konusunda ben de çilekten beşik almıştım, yatağın yanına koyduk bizim oğlan 1 yaştan sonra bizim yatağa atlamaya başladı :) diğer tarafa atlasa allah korusun yani. Bi süre aramızda yattı ki çok deli yatıyor 360 derece döne döne... Sonra pandemi döneminde mobilyacı gezecek durumda yoktu, şimdi montessori yaptırdım. 120 cm eni de geniş, uzun süreli kullansın diye, ben yanında yattım bi süre şimdi tek yatıyor. fiyat olarak da uygun oldu hazır mobilyalara göre. Demem o ki büyüyen yatak ya da büyük beşik alma, anne yanı beşik al, bebeği yatırması daha kolay oluyor. 1 yaşından sonra odasına geçireceğin zaman montessori, kenrlıklı karyola artık yatma alışkanlığına göre karar verirsin. Ben dolabını falan da almamıştım şimdi odasına geçince takımını alacağım, ama yaşadığım yerde mağaza yok, şu süreçte de çıkamıyoruz il dışına. Yatağı ankarada yaptırdım bu arada memnun kaldım, soran olursa söylerim adresi..Evet eklenmeli ayakta iyi fikirmişçok teşekkr ederim
Rica ederimEvet eklenmeli ayakta iyi fikirmişçok teşekkr ederim
selamlarMerhaba güzel hanimlar,ben suan 6 aylik hamileyim ,ilk hamileligim ve bugüne kadar hic bir belirtim olmadi. Ikili tarama testinde uzman 13. Haftada 80% kiz dedi ama cevrem oglan cocuk diyor. Kiz olsa belirtin cok olurdu diyorlar. Hepimiz icin ilk basta saglikli gelsin en önemlisi ama merak ettigim konu,cinsiyeti kiz olanlarda hic belirti olmadan hamilelik geciren varmi?
Migde bulantisi vs hic hic yokdu cünkü bende. Ve kiz cocuk da tatli seyler canlari isterlermis ama bende o da yok. Asermem falan yok yani. pazartesi kadin doktorumda randevum vardi bu sefer de cocuk kendisini sakladi göstermedi:))) doktor dediki kesin net 3-4 hafta sonra görürürz dedi.
Merak ediyorum:)))) kiz olanlarda da rahat bir hamilelik geciren varmi?
Arkadaslarim da kiz larda hep belirtisi vardi cogunlukla migde bulantisi ve bas dönmesi.
Hepinize güzel ve rahat bir hamilelik diliyorum...
Tamam canım teşekkür ederimİkili test e nbızda görünmüyor canım yaptırdığın Doktordan alman lazım
Benim evim kiralık ve odası küçük olduğu için büyüyen Yatak aldım ama oldum olası montessori ye hayranım evinin durumuna bak bence ikiside çok kullanışlı biz birde ikinci çoçugu düşündüğümüz için büyüyen aldıkKızlar günaydınn, bende öğrendim cinsiyetimi oğlum olucakmş
SiZe bişey danışmak istiyorum kayın pederim bebişin odasını yapıcak ama büyüyen yatak mı montesorri yatak mı karar veremiyoruz siz ne düşünüyosunuz Bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?