- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Canım çok güzel açıklamışsın ben de izinlerimi kullanayım o zaman Allah razı olsun senden valla ben 32-37 arası kullanırım diye saklıyordum yanacaktı izinlerim sen söylemesen
Ben de tam böyle yapmayı düşünüyorum canım
Yatağı ankarada nereye yaptırdınız acaba? Biz de yaptırmak istiyoruz montessori
Sen bunu yazmasan benim 22 günüm çöp olacaktı Allah razı olsun valla çok teşekkür ederim
Yıllık iznini kullanabilirsin ama işte izin kullandığın için analık izninden kesiliyor, aktarma olmuyor. Yasada böyle, fiilen çalışma var ama bilmiyorlarsa uyandırma hiçKızlar ben çalıştığım kurumun insan kaynaklarına sordum 32-37 hafta arası yıllık izin kullanabileceğimi söylediler. İkna olmadım 170 çalışma bakanlığı iletişim merkezini aradım onlarda kullanabileceğimi söylediler. Benim kafa yandı
Uygunmuş canım geneli 400 TL Bursa’daBen hayat hastanesine gidiyorum ayrintilida orda olucak cnm
Öle diyebilir evet ama sonuçta pandemi sürecinde biz ve bebeklerimizi korumak için 24. Hafta izin verildi. 32 Den sonra eski düzen neyse öle devam etmeye hakkımız var milletin ne dediğini boşverBenim kurumumda şuna arıza çıkarabilir çünkü 24 de çalışamayacak durumdasın 32 de nasıl çalışacaksın valla önemli olan para pul değiş eve ne kadar para giriyorsa o kadar harcanıyor çoçuğum anne sütünü alsın ek gıdasına başlayayım iş sonraki mesele
canım bir doktorunla görüş istersen kötü birsey oldugundan değil ama için rahatlarGünaydın kızlar. Dün akşamdan beri şiddetli migren ağrısı yaşıyorum aşı dan sonra hafif başımda ağrı başladı saçlarım nemliydi rüzgarda enseme vurunca gelirken kafamdaki ağırlığı hissettim birde şu maskeler sağlık ocağına gidiyorum diye 2 kat taktım nefes alıp verirken çok zorlandim. Akşam saatlerinde kusmaktan baş ağrısından vücut titremesinden kendimden geçtim. Gece boyu sürekli istifar ettim. Gece uyandığımda bebeğim açlıktan sanırım çok hareketsizdi.Sut ıctim biraz kipirdadi onu da Migdem almayınca yine istifar ettim. Sabah uyandigim da atmıyordu kahvaltı yaptım tatlı yedim yine atmiyor. Çok üzüldüm bebeğim için elim karnimda tepki vermesini bekliyorum. Aşı dan mi bu kadar kötü oldum yoksa sıcak ruzgar açlık mi etken oldu bilmiyorum. Aşı nin bende etkileri ateş yaptı ishal oldum kolda hafif şişlik buz aküsü koydum birde hafif ağırlık oldu kaldırırken. Inş sizlerde olmaz kızlar
ben ılk kızmda sonuna kadar calışırım dedım ama 32 ye geldiğimde bir ağırlaştım kı sormayın yanı devletın 32 de ayrılabılırsın demesı saçma değil aslında şimdiki zamanlarımız gibi düşünmemek gerek virüs olmasa ben yıne zorlamaya çalışırım ama şu durumda kızım kreste ben hastanede calışıyorum once 2019 yıllık ıznı(yanmasın dıye)sonra hemen 24 hafta başlatıcam buyuklerımız hep bebekler rızkıyla gelir derler gercekten oyle oluyor ALLAH hepimizin yardımcısı olsunÖle diyebilir evet ama sonuçta pandemi sürecinde biz ve bebeklerimizi korumak için 24. Hafta izin verildi. 32 Den sonra eski düzen neyse öle devam etmeye hakkımız var milletin ne dediğini boşverbende az gezerim az yerim çocuğumla vakit geçiririm diye düşünüyorum
yeninesilyatak.montessori diye ins. da var canım mustafa dilbaz. Dolap falan da yapıyorCanım çok güzel açıklamışsın ben de izinlerimi kullanayım o zaman Allah razı olsun senden valla ben 32-37 arası kullanırım diye saklıyordum yanacaktı izinlerim sen söylemesen
Ben de tam böyle yapmayı düşünüyorum canım
Yatağı ankarada nereye yaptırdınız acaba? Biz de yaptırmak istiyoruz montessori
Belki normalde de oraya gittim içindir ama ben memnunum bursa daki bir çok özelden daha iyi bir hastahaneUygunmuş canım geneli 400 TL Bursa’da
Teşekkürler canım kaça mal oldu?yeninesilyatak.montessori diye ins. da var canım mustafa dilbaz. Dolap falan da yapıyor
ablamda ikiz.bebeklerini.orada doğum.yapti çok memnundu perinatologtan ikiz gebelikte birkac sefer girmisti perinatoloji bolumunde.muayeneye inşallah sende hem hamilelik.hem.dogum sürecinde memnun kalirsinEvet canım o hastane fiyat biraz yüksek ama takibimi o doktor yaptığı için başka bi yere gitmiycem
canım banada park yatak hep kaba gelmişti ama şu yüzden tercih edilebilir anne kayınvalide yanına kalmaya gittiğimde katla götür yada şehir dışı tatile gittiğinde bile yanina alabilecegin bir yatak.Teşekkr ederm
Çoğunlk montesorri demiş sanırım bende ona yönelicem , anne yanı için park yatak çok kaba geliyo bana da kiwinin anne yanını çok beğenmiştimEki Görüntüle 2653244
benim ilk oglumun ismi ali kerem.Kızlar ya isim önerileri yazalım birazNereden bakıyorsunuz isim fikirlerine filan?
canım doğum sonrası bebeğime vakit geçirmek çok çok keyifli nekadar uzun zaman geçirsem okadar kar.ama ben şunu da düşünüyorum zaten hamileliğin son zamanları vücut ister istemez yorgun düşüyor üstüne.lohusalik bebek.ile ilgilenme de eklenince çok daha fazla yorumluyorsun.o yüzden ben 32 de izne çıkmayı tercih ermiştim hem yavaş yavaş hazırlandım hemde dinlendim.gerci 35 te doğum yaptım amaBen de özelde çalışıyorum ... 37 yenkadar çalışıp doğum iznine ayrılmayı planlıyorum ... doğum iZni bitikten sonra yıllık izin ve 6 ay ücretsiz hakkımız var başka da bişey yok
Kızlar ya isim önerileri yazalım birazNereden bakıyorsunuz isim fikirlerine filan?
[/QUO
gülce
birce
zeynep
ecrin
ahsen
nilipek
ceylin
yaren
arven
deva
nazenın
nevra
narın
kızım olsaydı bunlardan biri hatta bir tanesi ilk kızımın adı sanada fikir olsun
Valla benimde bebeğim kız daha yeni öğrendim sakladı hep kendini ben 19 haftalık hamileyim karnım olmasa ben bile unuturum hamileliğimi hiç belirti yaşamadım. Halada yaşamıyorum. Banada söylenen tüm belirtiler çin takvimi yüzük testi falan herşey erkek diyordu kızım oluyor kısmetse. Anlıcağın o söylenenlerin hepsi boşMerhaba güzel hanimlar,ben suan 6 aylik hamileyim ,ilk hamileligim ve bugüne kadar hic bir belirtim olmadi. Ikili tarama testinde uzman 13. Haftada 80% kiz dedi ama cevrem oglan cocuk diyor. Kiz olsa belirtin cok olurdu diyorlar. Hepimiz icin ilk basta saglikli gelsin en önemlisi ama merak ettigim konu,cinsiyeti kiz olanlarda hic belirti olmadan hamilelik geciren varmi?
Migde bulantisi vs hic hic yokdu cünkü bende. Ve kiz cocuk da tatli seyler canlari isterlermis ama bende o da yok. Asermem falan yok yani. pazartesi kadin doktorumda randevum vardi bu sefer de cocuk kendisini sakladi göstermedi:))) doktor dediki kesin net 3-4 hafta sonra görürürz dedi.
Merak ediyorum:)))) kiz olanlarda da rahat bir hamilelik geciren varmi?
Arkadaslarim da kiz larda hep belirtisi vardi cogunlukla migde bulantisi ve bas dönmesi.
Hepinize güzel ve rahat bir hamilelik diliyorum...
Yıllık iznini kullanabilirsin ama işte izin kullandığın için analık izninden kesiliyor, aktarma olmuyor. Yasada böyle, fiilen çalışma var ama bilmiyorlarsa uyandırma hiçYine de sonradan demesinler üzgünüz çalışmadınız da veremeyiz izinleri diye. Haklarınızı iyi araştırın dediğim gibi. Bu arada 2020 izinleri sonraki yıla aktarılıyor. Doğumdan sonra 2020+2021 benim 40 gün kadar iznim oluyor. 8 haftalık analıktan sonra da 40 gün iznimi kullanacağım. Sonra da zaten ücretsiz izne ayrılacağım 2 yıl.
Ben mesela memuriyete tam 37 haftalıkken başladım ilk kızımda. Geçmiş 5 hafta iznimi sonraya aktarmadılar çalışmadığım için.
Dediğim gibi çok iyi araştırıp hesap edin.
ben oğlumun adını buldum yaman olacak ama bab da yanına bir isim söyleyecek o daha belli değil
[/QUOTE
yaman tek başına da çok güzel bir isim bence
35 36 da da doğum yapma ihtimalimiz var tabicanım doğum sonrası bebeğime vakit geçirmek çok çok keyifli nekadar uzun zaman geçirsem okadar kar.ama ben şunu da düşünüyorum zaten hamileliğin son zamanları vücut ister istemez yorgun düşüyor üstüne.lohusalik bebek.ile ilgilenme de eklenince çok daha fazla yorumluyorsun.o yüzden ben 32 de izne çıkmayı tercih ermiştim hem yavaş yavaş hazırlandım hemde dinlendim.gerci 35 te doğum yaptım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?