2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar günaydın,

Bana da aslında ilk aylar sadece anne yanı beşikte yatacağı için odasını sonra yaptırmak mantıklı geliyordu ama bazı arkadaşlarım da kucağında bebek varken bir daha mobilya bakmak, eve ustaların girip çıkması sıkıntılı olabilir o karmaşada dediler. ondan dolayı her şeyi çocuk doğmadan bitirsek diyordum ben de.

Ben de özelde çalışıyorum ... 37 yenkadar çalışıp doğum iznine ayrılmayı planlıyorum ... doğum iZni bitikten sonra yıllık izin ve 6 ay ücretsiz hakkımız var başka da bişey yok

Merhaba, başaran klinikte Ahmet hoca perinatolog zaten canim, doğumu Kızılay ya da Akademi hastanelerinde yapıyormuş.
Teşekkür ederim canım pror metin çapar ile görüştüm şimdi oda perinatolog muş anlaşmalı hastanesi medova orada da yenidoğan yoğun bakım oldukça kapsamlı oluyormuş.. Başaran kliniğini aradım ama sekreterin konuşması biraz canımı sıktı açıkçası yenidogan kuvez sınırlı sayıdaymış çocuğu başka hastaneye sevki sozkonsuymus bu riski göze alamam metin hocanın ismini daha önce siz duydunuz mu

Bence çevrene çok kulak asma biraz sığ konuşuyorlar af edersin.. sen doktoruna güven hiç bir bebek ve hiç bir gebelik birbirine benzemez ki..

Ben 16. Haftadayım çok kustum bulantım oldu, ağzıma tatlı sürmedim ,hala verdiğim kiloları alamadım belirtilerim için kız dediler ama oğlum olucak oyüzden belirtilere göre çok hareket etme derimherkesin hormon değişimine verdiği tepki farklı çünkü sağlıkla al bebişini kucağına canım ne olursa olsn

Kız için büyüyende kararlıydım ama erkek olunca kafam karştı dediğin gibi daha hareketliler kolay alıştırabilmişsin ozaman tk yatmaya ne güzel memnun olmana da sevndm

Yaa çoğunluk montessori dedi, çok teşekkr ederim canım

Teşekkr ederm
Çoğunlk montesorri demiş sanırım bende ona yönelicem , anne yanı için park yatak çok kaba geliyo bana da kiwinin anne yanını çok beğenmiştim

Canım yıllık iznini kullanırsan sonraya aktarılmaz. Fiilen çalışman gerekiyor. İyice araştırın bunu. Heba olmasın analık izniniz.
Aa bunu araştırıcam sanırım fiili çalışma gerekiyormuş gerçekten. O zaman izinlerimi şimdi kullanmak daha mantıklı yanacak çünkü yıl sonunda

Duymadım hiç canim

Canım çok güzel açıklamışsın ben de izinlerimi kullanayım o zaman Allah razı olsun senden valla ben 32-37 arası kullanırım diye saklıyordum yanacaktı izinlerim sen söylemesen
Ben de tam böyle yapmayı düşünüyorum canım
Yatağı ankarada nereye yaptırdınız acaba? Biz de yaptırmak istiyoruz montessori

Sen bunu yazmasan benim 22 günüm çöp olacaktı Allah razı olsun valla çok teşekkür ederim

Teşekkr ederm
Çoğunlk montesorri demiş sanırım bende ona yönelicem , anne yanı için park yatak çok kaba geliyo bana da kiwinin anne yanını çok beğenmiştimEki Görüntüle 2653244
Canım anne yanı için ebebekte babyplus markasının yan yatağı var bi ona da bak derim bana çok kullanışlı geldi. Eğimini ayarlayarak reflü yatağı gibi yapabiliyorsun tek tarafından anne yatağına sıfır hale getirilebiliyor falan baya kullanışlı

Günaydın kızlar. Dün akşamdan beri şiddetli migren ağrısı yaşıyorum aşı dan sonra hafif başımda ağrı başladı saçlarım nemliydi rüzgarda enseme vurunca gelirken kafamdaki ağırlığı hissettim birde şu maskeler sağlık ocağına gidiyorum diye 2 kat taktım nefes alıp verirken çok zorlandim. Akşam saatlerinde kusmaktan baş ağrısından vücut titremesinden kendimden geçtim. Gece boyu sürekli istifar ettim. Gece uyandığımda bebeğim açlıktan sanırım çok hareketsizdi.Sut ıctim biraz kipirdadi onu da Migdem almayınca yine istifar ettim. Sabah uyandigim da atmıyordu kahvaltı yaptım tatlı yedim yine atmiyor. Çok üzüldüm bebeğim için elim karnimda tepki vermesini bekliyorum. Aşı dan mi bu kadar kötü oldum yoksa sıcak ruzgar açlık mi etken oldu bilmiyorum. Aşı nin bende etkileri ateş yaptı ishal oldum kolda hafif şişlik buz aküsü koydum birde hafif ağırlık oldu kaldırırken. Inş sizlerde olmaz kızlar

Kızlar ben çalıştığım kurumun insan kaynaklarına sordum 32-37 hafta arası yıllık izin kullanabileceğimi söylediler. İkna olmadım 170 çalışma bakanlığı iletişim merkezini aradım onlarda kullanabileceğimi söylediler. Benim kafa yandı

Geçmiş olsun canım aşı çok etkilemiş seni üst üste gelmiş sanırım alıya giderken aç mı gitmiştin canım

Yaa öyle mi diyosun haklısın aslında, uzun süre kullanılsın istiyorm acaba bi süre sonra yere yakın olmasından sıkılır mı diye de düşünüyorum kafam karıştı iyice
birde montessori yataklar epey geniş bazı durumlarda gidip sen bile yanına kıvrılır yatarsınoğlum var 17 aylık gece uyandığında beşiğinden almamı yanında uyumayı istiyor o tarz bir yatak.olsa yanına gider.tekrar uykuya orda dalmasını sağlardım.mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…