bayrampasadanmısin35 36 da da doğum yapma ihtimalimiz var tabibu Arada ben de boşnağım
Canım siteye bakarsan çok model var ben düz kapılı modeli 120*200 ölçüleri nakliye dahil 1250 ye yaptırmıştım. ama çatılı, raflı falan çok model var.Teşekkürler canım kaça mal oldu?
Bizim soyadımız yaman bi ara eşim kafayı kırdı erkek olursa yamancan koyalım diodu yamancan yamanben oğlumun adını buldum yaman olacak ama bab da yanına bir isim söyleyecek o daha belli değil
Sagol canim Evet açtım canım zaten bebeğin kalp atışını da zor duydukGeçmiş olsun canım aşı çok etkilemiş seni üst üste gelmiş sanırım alıya giderken aç mı gitmiştin canım
Inşallah canım doktor çok ilgili ama bazı detaylara önem vermiyor mesela kilo vs artık onları ben takip ediyorum kan testi falan gözüne sokuyorum. Doğuma girmiyormuş çok riskli durum olursa giriyorum dedi .Bende aylarca bu yolda beraber gidiyoruz hocam doğum zamanı gelince beni yarı yolda birakmayin dedim.o gün gelsin bakalım diyor .Ben giremezsem bile seni güvendiğim birini teslim ederim dedi.ablamda ikiz.bebeklerini.orada doğum.yapti çok memnundu perinatologtan ikiz gebelikte birkac sefer girmisti perinatoloji bolumunde.muayeneye inşallah sende hem hamilelik.hem.dogum sürecinde memnun kalirsin
Bende istemedim daha 1 ay sonra yine var ama doktor kesinlikle ol dedi.Hic hissetmedim daha dondurmaya tepki verirdi ona da vermedi evham yapmak istemiyorum ama dün hastalık beni çok zorladı. Doktora soylesem gel diyecek eşim işte hastane bana uzak dikkatimi dağıtmaya çalışıyorumP Pelinimben kuzum bişi olmamıştır Allahın izniyle. İçin rahat etsin istiyosan bi doktorunla görüş istersen. Bende bu aşı meredinden korkuyorum ya keşke doktorum olma dese. Benim kızda bugün hiç hareket etmiyor. Bende bir tırsıyorum ufaktan dün biraz fazla yürüdüm bişimi oldu diye triplerdeyim
doğuma girmemesi çok saçma canım ya.yalniz.medipol de bu durum çok.yasaniyormus maalesef.canini sıkan hikayeler anlatmak.istemem ama dogumalri hep ebeye bırakıyorlarmış.doguma gelen akrabama bebek nerdeyse cikmisken ikinma dedirttiler son anda terslik olup doktoru cagirmislarki sonrasi can sıkici olaylarInşallah canım doktor çok ilgili ama bazı detaylara önem vermiyor mesela kilo vs artık onları ben takip ediyorum kan testi falan gözüne sokuyorum. Doğuma girmiyormuş çok riskli durum olursa giriyorum dedi .Bende aylarca bu yolda beraber gidiyoruz hocam doğum zamanı gelince beni yarı yolda birakmayin dedim.o gün gelsin bakalım diyor .Ben giremezsem bile seni güvendiğim birini teslim ederim dedi.
Canım anne yanı için ebebekte babyplus markasının yan yatağı var bi ona da bak derim bana çok kullanışlı geldi. Eğimini ayarlayarak reflü yatağı gibi yapabiliyorsun tek tarafından anne yatağına sıfır hale getirilebiliyor falan baya kullanışlı
Evet bende bir kaç hikaye duydum ama başıma gelse o hastaneyi ayağa kaldırırım ameliyathaneden çıkıp tonlarca para dokucem her isteklerine evet diyecek doğum zamanı beni ebeye emanet edecekler.Benim zorunlu sezeryan olacak o hastane okuduğum kadarıyla normal doğum yanlısi değil halbuki sağlık bakanının hastanesi. Benim hem tüp bebek hem bir çok kez ameliyatlardan oluşan rahimde hasarlar rahimde darlık kanama alanlari var o yüzden tarih alıp sezeryana olucam. Kendi doktorum konusunda direticem hiç olmazsa eşi doçent beni ona emanet etsindoğuma girmemesi çok saçma canım ya.yalniz.medipol de bu durum çok.yasaniyormus maalesef.canini sıkan hikayeler anlatmak.istemem ama dogumalri hep ebeye bırakıyorlarmış.doguma gelen akrabama bebek nerdeyse cikmisken ikinma dedirttiler son anda terslik olup doktoru cagirmislarki sonrasi can sıkici olaylar
gönlünü ferah tut senKızlar benim bel ağrım çok oluyordu , dayanamadım doktora gittim bana progestan ve endol fitil verdi ve hemen kullan bunları dedi ... düşük ya da erken doğum olabilirmiş .. eşi de biraz rahme doğru inmiş ... moralim bozuldu açıkçası ...Allah ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Allah korusun kuzum benim kanamalarimda iki ilacı da verdiler endolu az kullanmıştım sana kaç gün kullan dedi doktorun .Progesteron şuan fitil olarak alıyorum rahmi düzenliyor inş bisey olmaz canımKızlar benim bel ağrım çok oluyordu , dayanamadım doktora gittim bana progestan ve endol fitil verdi ve hemen kullan bunları dedi ... düşük ya da erken doğum olabilirmiş .. eşi de biraz rahme doğru inmiş ... moralim bozuldu açıkçası ...Allah ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
3 gün 1 fitil makattan dedi endol için ... progesteron günde 3 tablet ...belliydi bel ağrımın boşuna olmadığı... kanaman başlayabilir panik yapma dediAllah korusun kuzum benim kanamalarimda iki ilacı da verdiler endolu az kullanmıştım sana kaç gün kullan dedi doktorun .Progesteron şuan fitil olarak alıyorum rahmi düzenliyor inş bisey olmaz canım
Masa başı çalışıyorum , çok teşekkür ederimgönlünü ferah tut sen
çalışıyor musun bilimiyorum ama
ilaçları al mümkün olduğu kadar da kendini yormamaya çalış
stres de hiç iyi değil biliyorsun
sağlıkla al bebişini inşallah kucağına
Evet bende bir kaç hikaye duydum ama başıma gelse o hastaneyi ayağa kaldırırım ameliyathaneden çıkıp tonlarca para dokucem her isteklerine evet diyecek doğum zamanı beni ebeye emanet edecekler.Benim zorunlu sezeryan olacak o hastane okuduğum kadarıyla normal doğum yanlısi değil halbuki sağlık bakanının hastanesi. Benim hem tüp bebek hem bir çok kez ameliyatlardan oluşan rahimde hasarlar rahimde darlık kanama alanlari var o yüzden tarih alıp sezeryana olucam. Kendi doktorum konusunda direticem hiç olmazsa eşi doçent beni ona emanet etsin
Aç olduğun için mi bu kadar etkiledi acaba canım ben de aç karnına kontrole gittiğimde bebek hareketsiz oluyor canım birde bebekler birgün çok hareketliyken bir iki gün hareketsiz olabilirlermiş hem yaşadığın streaten o da biraz sessiz kalıyor olabilir çünkü benimde çok moralimin bozuk olduğu ağladığım günün eryesindeki günlerde hiç hissetmediğim olmuştu içini ferah tut Allahın izniyle bebeğinde iyidirSagol canim Evet açtım canım zaten bebeğin kalp atışını da zor duyduk
Geçmiş olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah moralini bozma sakın kendini yorma ilaçlar en kısa zamanda faydalı olsun inşallahKızlar benim bel ağrım çok oluyordu , dayanamadım doktora gittim bana progestan ve endol fitil verdi ve hemen kullan bunları dedi ... düşük ya da erken doğum olabilirmiş .. eşi de biraz rahme doğru inmiş ... moralim bozuldu açıkçası ...Allah ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?