2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
ablamda ikiz.bebeklerini.orada doğum.yapti çok memnundu perinatologtan ikiz gebelikte birkac sefer girmisti perinatoloji bolumunde.muayeneye inşallah sende hem hamilelik.hem.dogum sürecinde memnun kalirsin
Inşallah canım doktor çok ilgili ama bazı detaylara önem vermiyor mesela kilo vs artık onları ben takip ediyorum kan testi falan gözüne sokuyorum. Doğuma girmiyormuş çok riskli durum olursa giriyorum dedi .Bende aylarca bu yolda beraber gidiyoruz hocam doğum zamanı gelince beni yarı yolda birakmayin dedim.o gün gelsin bakalım diyor .Ben giremezsem bile seni güvendiğim birini teslim ederim dedi.

Bende istemedim daha 1 ay sonra yine var ama doktor kesinlikle ol dedi.Hic hissetmedim daha dondurmaya tepki verirdi ona da vermedi evham yapmak istemiyorum ama dün hastalık beni çok zorladı. Doktora soylesem gel diyecek eşim işte hastane bana uzak dikkatimi dağıtmaya çalışıyorum

doğuma girmemesi çok saçma canım ya.yalniz.medipol de bu durum çok.yasaniyormus maalesef.canini sıkan hikayeler anlatmak.istemem ama dogumalri hep ebeye bırakıyorlarmış.doguma gelen akrabama bebek nerdeyse cikmisken ikinma dedirttiler son anda terslik olup doktoru cagirmislarki sonrasi can sıkici olaylar

Aa bakıyım ona da hemen çok tecrübesizim bu konularda teşekkr ettm

Evet bende bir kaç hikaye duydum ama başıma gelse o hastaneyi ayağa kaldırırım ameliyathaneden çıkıp tonlarca para dokucem her isteklerine evet diyecek doğum zamanı beni ebeye emanet edecekler.Benim zorunlu sezeryan olacak o hastane okuduğum kadarıyla normal doğum yanlısi değil halbuki sağlık bakanının hastanesi. Benim hem tüp bebek hem bir çok kez ameliyatlardan oluşan rahimde hasarlar rahimde darlık kanama alanlari var o yüzden tarih alıp sezeryana olucam. Kendi doktorum konusunda direticem hiç olmazsa eşi doçent beni ona emanet etsin

Kızlar benim bel ağrım çok oluyordu , dayanamadım doktora gittim bana progestan ve endol fitil verdi ve hemen kullan bunları dedi ... düşük ya da erken doğum olabilirmiş .. eşi de biraz rahme doğru inmiş ... moralim bozuldu açıkçası ...Allah ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

gönlünü ferah tut sen
çalışıyor musun bilimiyorum ama
ilaçları al mümkün olduğu kadar da kendini yormamaya çalış
stres de hiç iyi değil biliyorsun
sağlıkla al bebişini inşallah kucağına

Allah korusun kuzum benim kanamalarimda iki ilacı da verdiler endolu az kullanmıştım sana kaç gün kullan dedi doktorun .Progesteron şuan fitil olarak alıyorum rahmi düzenliyor inş bisey olmaz canım

Allah korusun kuzum benim kanamalarimda iki ilacı da verdiler endolu az kullanmıştım sana kaç gün kullan dedi doktorun .Progesteron şuan fitil olarak alıyorum rahmi düzenliyor inş bisey olmaz canım
3 gün 1 fitil makattan dedi endol için ... progesteron günde 3 tablet ...belliydi bel ağrımın boşuna olmadığı... kanaman başlayabilir panik yapma dedi

canım ablamda aynı şekilde tüp bebek tedavi sürecinde ve doğumda o hastanedeydi.sezaryansa sıkıntı olmayacaktır normal doğum yanlışı değiller çünkü çok çok yoğun bir hastane normal doğumda süreç daha uzun sezaryanda kes çıkar.mantigiyla bakıyorlar aslında çoğu doktor maalesef artık o şekilde düşünüyor.benim.kendi dr da öğün nöbetçi olmasına rağmen beni bıraktı gitti.ustune birde azarladı kaldiki çok paniktim erken doğumdan dolayi

Sagol canim Evet açtım canım zaten bebeğin kalp atışını da zor duyduk
Aç olduğun için mi bu kadar etkiledi acaba canım ben de aç karnına kontrole gittiğimde bebek hareketsiz oluyor canım birde bebekler birgün çok hareketliyken bir iki gün hareketsiz olabilirlermiş hem yaşadığın streaten o da biraz sessiz kalıyor olabilir çünkü benimde çok moralimin bozuk olduğu ağladığım günün eryesindeki günlerde hiç hissetmediğim olmuştu içini ferah tut Allahın izniyle bebeğinde iyidir

Geçmiş olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah moralini bozma sakın kendini yorma ilaçlar en kısa zamanda faydalı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…