Evet canım senin degerinde iyi çıkmışBenimde en son aile hekiminde yaptırdığım 1,06 çıkmış dahiliye ye gitmedim iyidir diye düşündüm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım senin degerinde iyi çıkmışBenimde en son aile hekiminde yaptırdığım 1,06 çıkmış dahiliye ye gitmedim iyidir diye düşündüm![]()
Evet canım öyleler ama ebe bakabiliyor kaç tane yaptırdıgına onunla görüş istersenAile hekimim pandemiden sonra o kadar ilgisiz ki herşeyi ben soruyorum hiç arayıp bişey için bana hatırlatma yapılmıyor bile. Ben istemesem rutin kan testi bile yapmaya niyetleri yoktu. Tetanoz aşısı sorduğumda detaylı ultrason çekilsin doktorun yaptır derse gel dedi
özelemi gidiyorsunz 2 haftada 1. Benm dogum paketim var doktor ayda bir çagırıyor detaylıya baska bir yere gidicem önceki haftada kendi doktoruma oo art ar
Evet ozele gidiyorum.canim
Ben aldım canım bu sabah tartıldım totalde 3.4 kilo almışım. Zaten kiloluyum ama ne yapayım ofKızlar hiç kilo yazmamışsınız sizler hiç kilo almadınız mı![]()
Bebeğinin gelişimi iyiyse kilo ne gerekki canım ne güzel alma işte sonra ki haftalarda zaten alırsın bebek gelişsin ufak kalmasın yeter ki kuruyemisini falan güzel yiyorsan vitaminlerini alıyorsan tamam burda bir konu vardı kuruyemiş diyince aklima o geldi 4 5 haftalık bi üye kayinvaldem önüme çerez getirip yedirmiyor diye konu açmıştı aklima o geldiben kilo alamıyorum galiba bende mi sıkıntı bilmiyorum hala 50 buçuk kiloyumhamilelikten önce 52 idim ilk zamanlar mide sorunlarından 49 a düşmüştüm bnde sonradan alırım heralde
Saol canım direk ona söyleyim benEvet canım öyleler ama ebe bakabiliyor kaç tane yaptırdıgına onunla görüş istersen
Benim ara öğünleri yazayım canım sana. Ben kahvaltıdan 2.5 saat sonra 5 çiğ badem 1 bardak kefir içiyorum. Öğle yemeğinden 2.5 saat sonra bir orta boy meyve 2 kaşık yoğurtla yiyorum. Akşamda 9.30 gibi 2 kuru incirle ceviz yada badem yiyorum.biraz önce sağlık ocağına gittim aşı oldum . kan sonuçlarıma bakıldı şekerim düşük çıktı ya. baş dönmen falan oluyo mu dedi yok dedim. iki saatte bi bişeyler ye dedi . ne yicem ya insan şaşırıyor vala sıcaklarda bişey canm istemiyor![]()
Çok guz l besleniyorsun hayran kaldım valla ben dolapta ne bulursam onu yiyorumBenim ara öğünleri yazayım canım sana. Ben kahvaltıdan 2.5 saat sonra 5 çiğ badem 1 bardak kefir içiyorum. Öğle yemeğinden 2.5 saat sonra bir orta boy meyve 2 kaşık yoğurtla yiyorum. Akşamda 9.30 gibi 2 kuru incirle ceviz yada badem yiyorum.
Ay bende sonradan okumuştum o konuyu baya kızmıştım o hasta ruhlu kadınaBebeğinin gelişimi iyiyse kilo ne gerekki canım ne güzel alma işte sonra ki haftalarda zaten alırsın bebek gelişsin ufak kalmasın yeter ki kuruyemisini falan güzel yiyorsan vitaminlerini alıyorsan tamam burda bir konu vardı kuruyemiş diyince aklima o geldi 4 5 haftalık bi üye kayinvaldem önüme çerez getirip yedirmiyor diye konu açmıştı aklima o geldi![]()
Bende aynı2,5- 3 arası kilo aldım şimdilik bakalım nasıl ilerleyecek![]()
Maşallah canım sen başlangıçta da zayıf basladin galibaBende aynışu an çok fitim
inşaallah öyle devam eder...
Kızımda çok şişmişti vücudum. Yne zayıftım ama ayaklarım ve dudaklarım yüzüm tombişti.. Kollar bacaklar yne zayıftı
Bunda sismeler olmaz inşaallah![]()
![]()
Kzum mira ve arya ben de bayılırdım on yıl once derdim hep çocuğum olursa bunu koycam ama bu değişik isim furyasında Ayşe gibi oldu o isimler biraz da değişik isimlerden soğuyup 90 lardaki isimlere döndüm ben Cansu da onlardan biri cok hos bi isim. Gökçe, yıldız, ışık, İsil, ozge, Ela, ada bunlar cok hos Ben de nil düşünüyorum simdilik Soyadimiz cok uzun adı kolay olsun dedim sen de bi düşün bence bu isimleri önerim olsun yardım edeblrsem mtlu olurmKizlar isim konusunu naptınız ben hangi ismi bulsam yakınımın kızının adı çıkıyor deli olcam. Son dk kadar kimseye soylememeye karar verdim ve mira Ece düşünüyorum yada arya tabiki eşim cansu olsun diyor tam bir kaus oldu isim konusu bize
![]()
Kesinlikle her gittiğimde çardak da oturup kahve çay soda içiyorlar ben ayda bir kendim gidip baktiracagimAile hekimim pandemiden sonra o kadar ilgisiz ki herşeyi ben soruyorum hiç arayıp bişey için bana hatırlatma yapılmıyor bile. Ben istemesem rutin kan testi bile yapmaya niyetleri yoktu. Tetanoz aşısı sorduğumda detaylı ultrason çekilsin doktorun yaptır derse gel dedi
Olmaz mi dişlerim çürümesin diye çay bardagiyla süt içip yatıyorumGünaydın arkadaşlar sizde de gece acıkma oluyor mu?
Midemin ağrısıyla uyandım bişeyler yiyip tekrar yattım öyle uyuyabildim.
Benim bebek çokmu obur acaba![]()
Bende kendim söylüyorum bi genel kan vitaminler ve idrar bakarmısınız diyorum bakalım diyorKesinlikle her gittiğimde çardak da oturup kahve çay soda içiyorlar ben ayda bir kendim gidip baktiracagim