28 i çok geç olmuyor mu ?Heyecanlandım bende 28inde gidicem ayrıntılıya bakalım benim bebisim bize ne şirinlikler yapacak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
28 i çok geç olmuyor mu ?Heyecanlandım bende 28inde gidicem ayrıntılıya bakalım benim bebisim bize ne şirinlikler yapacak![]()
Malesef mağazaya gidip alma imkanım yok canımben de önerilerden yola çıkarak internetten almaya çalışacağım h&m ye bakacağım mesela![]()
Kuzum inşallah kolaylıkla bitirirsin bir de ikizdi senin değil miEvet çok inceler gerçekten bende o yüzdenherşeyini alıp sadece kıyafetlerini bırakcam eylülde de giyimi bitirririm diyorum nasipse
Hemen bakıyorum canım teşekkürlerevet kuzum bak bi instagramda özge Oktar var o baya faydalı bilgiler paylaşıyor oyuncaktan yenidoğan setlere aklına ne gelirse , o bebeğine h&m almış şu an bebeği 6 aylık hala giydiriyor ve çok güzeller☺
Kuzum inşallah kolaylıkla bitirirsin bir de ikizdi senin değil mi ☺
Bakıyorum canım daha almadım yeni belli oldu ya bizimKızlar bebek kıyafetleri bakıyor musunuz ben dayanamıyorum netten lcw dan falan sipariş veriyorum güzel şeyler.gordukce
Bir de ben trenyoldan imaj hastane çıkışı sipariş ettim kargosu geldi çooook güzel yeri ve fiyatı uygun içlik olarak giydirmeyi düşünüyorum linki koyayım.Hemen bakıyorum canım teşekkürler![]()
Çok saol canım. Evet magnezyum eksikliği olabilir nette de okudum. Haftaya detaylı ultrasonumuz var o zaman soracağım doktora. Birde ben detaylı ultrasona 22+3 de gitmiş olacağım geç olmaz demiCanimyeni gördüm gecmis olsun hic telas yapma bunlar normal seyler benimde 2 gundur belim çok fena agriyor doktorum magnezyum vermisti tekrar ona basladim sende esin gelince bi git belki sanada magnezyum verir canim sade sodada iyi geliyor
Canım ara ara bende de oluyor o mide yanmaları ama şuan azaldı yemeklere baharatı kestim ben biraz rahatlattı beni 3- 3,5 lt su içiyorum bide.Bu aralar bende ne yesem mide yanması ve reflü oluyor. Hiç yoktu böyle şeyler önceden. Bebek mi yukarı çıktı rahim mi yukarı doğru genişledi bilmiyorum. Midemi sıkıştırıyor birşeyler. Henüz tekme hissetmiyorum. Arada hareketlilik sadece birşeyin suyun içinde dönmesi gibi o da günde bir iki kez ancak. Çok hareketli bir bebek değil sanırım :) ben zaten hareketleri de geç hissetmistim, bir hafta öncesindeydi ilk sanırım.
Sagol canim benim.benim asagida ymis bide erken dogum riski icin de verdi.saglikla kucagimiza aliriz insallah senin kac haftalikDetaylıda en ufak ayrıntısına kadar baktıkları için cinsiyetini kesin öğrenirsin magnezyum çok önceden kullanmaya başladım ama ağrı ya da aşağıda olma durumu yoktu bende
Rahim kaslarina iyi geliyormus.gerek gorulmedikce doktor vermiyor zaten.normalde progestan kullaniyirdum 19 haftada magnezyuma gecirdi.her hamilelik farkli canimMagnezyumun bebeğin aşağıda olmasıyla ne bağlantısı var ki merak ettim![]()
Çok geçmiş olsun canım Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah benimki 22 haftalık oldu çok şükürSagol canim benim.benim asagida ymis bide erken dogum riski icin de verdi.saglikla kucagimiza aliriz insallah senin kac haftalik
Aaa masallah canim bir hafta bende öndesin.sen girdin o zaman detayliya cinsiyet bellimiÇok geçmiş olsun canım Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah benimki 22 haftalık oldu çok şükür
Bende ufaktan başladım ama kıyafet henüz çok almadım ablamın kız 1.5 yaşında onun hiç Giyemediği bi sürü kıyafetimiz var onları da kullanacağımKuzum bende ufaktan başladım duyduğuma göre son trimester ayrı işkence olduğu için anneler pişman oluyormuş neden 6-7 de başlamadım diye h&m in yenidoğan kıyafetlerini çok övüyorlar büyüyünce alt taytları kapri olarakda kullanabiliniyormuş çok fazla tavsiye eden oldu
Evet sana katılıyorum bana çekim yaptıracağım yer 21-23 hafta arasında gelin dedi. 22+3 de gideceğim geç mi diye endişelenmiyor değilim.28 inde haftan çok ilerlemiş olmuyor mu canım kac haftalık olmuş olacak 21 22 haftada ideal değil mi
Rahim kaslarina iyi geliyormus.gerek gorulmedikce doktor vermiyor zaten.normalde progestan kullaniyirdum 19 haftada magnezyuma gecirdi.her hamilelik farkli canim
Ohh valla misBende ufaktan başladım ama kıyafet henüz çok almadım ablamın kız 1.5 yaşında onun hiç Giyemediği bi sürü kıyafetimiz var onları da kullanacağım
Ne demek canim seninde su da karisan tablet mi magnorm benimanladım ben de kullanıyorum da etkisini merak ettim teşekkürler
Ohh valla misBebek kıyafetleri de ucuz değil ki öyle iyi denk gelmiş
![]()
Evet ikizler ondan erken başladım bnde ilerledikçe dahada zormuş bizim büyük eşyalaeı aldım küçükler kaldı tabi daha çookevet kuzum bak bi instagramda özge Oktar var o baya faydalı bilgiler paylaşıyor oyuncaktan yenidoğan setlere aklına ne gelirse , o bebeğine h&m almış şu an bebeği 6 aylık hala giydiriyor ve çok güzeller☺
Kuzum inşallah kolaylıkla bitirirsin bir de ikizdi senin değil mi ☺
Bana 18+3 te yaptı banada erken geldi zaten radyoloji uzmanı baktı Şimdi başka kliniğe gidicem dört boyutlu varmış 21 i bekliyorum bnde ideal 21 gibiEvet sana katılıyorum bana çekim yaptıracağım yer 21-23 hafta arasında gelin dedi. 22+3 de gideceğim geç mi diye endişelenmiyor değilim.
Evet suda eriyor ama Farklı tabletler benim ilaç ismi efermag . magnezyum krampları falan da engelliyormuşNe demek canim seninde su da karisan tablet mi magnorm benim
Çok akıllıca davranmışsın kuzu senin işin bizden biraz daha zorlayıcı uğraşın daha da fazla olcakEvet ikizler ondan erken başladım bnde ilerledikçe dahada zormuş bizim büyük eşyalaeı aldım küçükler kaldı tabi daha çookaraştıra araştıra alırız işte vaktimiz var
![]()
Bence geç değil beybiEvet sana katılıyorum bana çekim yaptıracağım yer 21-23 hafta arasında gelin dedi. 22+3 de gideceğim geç mi diye endişelenmiyor değilim.