- 12 Şubat 2020
- 1.158
- 1.069
- 63
Ic o sen ve bebegin icin gerekli.bencede tadi.kotu ama mecburuzMagnezyum yazdı da kramplar bariz hale gelene kadar içmeyi düşünmüyordum artık içerim suya atılan yadı berbat olan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ic o sen ve bebegin icin gerekli.bencede tadi.kotu ama mecburuzMagnezyum yazdı da kramplar bariz hale gelene kadar içmeyi düşünmüyordum artık içerim suya atılan yadı berbat olan![]()
Teşekkür ederim canım sende gülerek kullan inşallah gelirse paylaşalımÇok güzelmiş bende iki tane sipariş verdim bi tanesi düz gri rahat birşey biride pullu siyahlardan cok seviyordum.onlari
Ben magnezyum.icin womag aliyorum hap olarak tadi falanda yok rahatla iciyorumMagnezyum yazdı da kramplar bariz hale gelene kadar içmeyi düşünmüyordum artık içerim suya atılan yadı berbat olan![]()
Çok tatlıkızlar bebek bakım çantası aldım henüz gelmedi nasıl sizceben çok sevdim renkli istedim eskisi sade siyahdı sıkıldım ondan
![]()
Bende bakiyim da ondan alıyım canım çok zor oluyor suya atilanin icimis
Ben magnezyum.icin womag aliyorum hap olarak tadi falanda yok rahatla iciyorum
Teşekkür ederim canım inşallahÇok tatlıgüzel günlerde kullan inşallah
Ayy iyi canım bende tedirgin oluyordum geç kalıyprum diye eşim olmadığı için şuan mecbur o tarihi bekleyecem.Yok canim gec degil benide o tarihlerde cagirdi dr dedigi gibi21_23 haftalar en idealiymis
Ben bu salı gidiyorum kuzum 7temmuzda yaptırmadım henüzSen yaptırdın mi canım
Ay gözün Aydın gözün AydınAynen canim benim cok agrilar vardi gecti cok sukur![]()
Acaba çantaları kaça aldın ayıptır sormasıÇok güzelmiş bende iki tane sipariş verdim bi tanesi düz gri rahat birşey biride pullu siyahlardan cok seviyordum.onlari
Bende beklemiyodm gönderdi doktor ama zaten her türlü özel kliniğe gidecektim 21 de de ona giderim dedim ultraslnu da iyi değildi zaten gideceğim yerde dört boyutluymuş en azından içim rahat ederBencede canım bida görün sen 18 çok erken olmuş. Bana çekim yapan yer 21-23 haftalarda gelmenizi öneriyoruz dedi zaten.
Şimdi dediklerine internetten şöyle bir baktım da kış için sanki portbebe daha koruyucu görünüyor haKızlar bizim doğum kasımda olacak ya doğumdan sonra bebeği aşıya kontrole götürürken nasıl götürebilirizpuset mi portbebe mi anakucağı mı bir sürü çeşit var ne alsam bilemedim ben
![]()
En rahatı pusetKızlar bizim doğum kasımda olacak ya doğumdan sonra bebeği aşıya kontrole götürürken nasıl götürebilirizpuset mi portbebe mi anakucağı mı bir sürü çeşit var ne alsam bilemedim ben
![]()
Korkmaaa vücudunda anlam veremediğin ağrılar saçma sapan değişimler olabilir kanaman şiddetli ağrın olmadığı sürece kafana takma hepimizde oluyor böyle şeylerCok tesekkur ederim cevaplariniz icinbu sikayetime ek olarak bide kasik agrilarim oldugu icin korkuyorum biraz .
Gecen haftaydi kontrolum renkli acti ultrasonu ama detayli icin kucuk daha 3hafta sonra bakalım dedi doktorum28 inde haftan çok ilerlemiş olmuyor mu canım kac haftalık olmuş olacak 21 22 haftada ideal değil mi
Ben kıyafet işini tamamladımKızlar bebek kıyafetleri bakıyor musunuz ben dayanamıyorum netten lcw dan falan sipariş veriyorum güzel şeyler.gordukce
Geçmiş olsun kuzum benim de yüksek kolesterol. Doktor um gebelikte normal old söyledi beni biraz endişeli görünce sen 2 kisisin artık demişti. Sanırım gebelikte en riskli gördükleri şeker tansiyon protein kaçağı falan galibaselam herkese
sabah kan ve idrar tahlillerim yenilendi. idrarda enfeksiyon ve kan çıktı yine. 1 ay öncede aynıydı. doktor gebelikte normal dedi. munurol şase versdi.bir de bol su içmem lazım. ayrıca kan tahlillerimde kolesteollerim yüksek geliyor sizlerin de öyle mi? yediklerime de dikkat ediyorum ama sınırın üzerinde gelmiş. ona da gebelikte olabiliyor dediler. yürüyüş önerdi yine doktor.