2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Cok gecmis olsun umarim hersey yolunda gider ve alirsin bebegini kucagina en azindan onlemler alinmis dikkat edersin biseycik olmaz insallah

Zeynep kamile git derim canım,,,

Amin çok sağol canım cevap için.Evet aslında uyarması güzel birşey canım bir yandan ama endişe doluyuz maalesef annelik duygusu o arkadaşın önceden biliyor muydu peki bu durumu son anda gelişen birşey mi olmuş

Canım doktor ihtimalleri söylemiş bunlar olacak diye kesin birşey yok sen iyi düşünki herşey iyi olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah moralini bozup bebişi de üzme
Evet canım ihtimal söyledi sonradan uyarmadım demesin diye herhalde amin çok sağolasın

Cok gecmis olsun umarim hersey yolunda gider ve alirsin bebegini kucagina en azindan onlemler alinmis dikkat edersin biseycik olmaz insallah
Çok sağol canım amin amin inşallah hiçbir sıkıntı olmaz elimden geleni yapmaya çalıcağım inşallah sizlerin de herşey hep yolunda gider kızlar

Canım şuan çok iyi bebiş gelişimi haftasıyla uyumlu sen stres yapma bebişin hissetmesin gelişimini etkilemesin. Hem zaten ihtimali söylemiş doktor belkide hep haftasıyla uyumlu gidecek sen buna inan içini ferah tut inş herşey iyi olacaktır. Sağlıkla sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın inş

Biz ilay Ece ye karar verdik gibi çok değişeceğini sanmıyorum

Evet canım zamanını yakalamış Allah a şükür. Anlamadım ki ben sonradan mı daraldı yoksa vardı da önemli değil miydi. İnşallah öyle gider canım amin çok sağolasın

Bugun 25.oldum canim ekim annesi de olabilirim kasim annesi de hic belli degil o yuzden iki grupta da takiliyorum
Benden 1 hafta ondesin canim masallah fotolara bayildim
canim icini ferah tut bak cok sukur gunu gunune herseyi doktorlar malesef herseyin once kotusunu soyler onlarinda işi bu mecburlar ihtimalleri soylemeye sende sık sık kontrollere gidersin ihmal etme hic biseyini hersey guzel olur allahin izniyle

Çok kararlı siniz kuzum darısı başımıza bu gidişle kızım isimsiz kalacak ve saçma sapan bir isim koyacağız galiba kayınvalide adı gibi
Evet şimdiden kızımıza ismiyle sesleniyoruz içinden gelmiyorsa eğer kimsenin adını verme canım. Seçeneklerinizi düşünüp kura çekin canım

Merhaba Kızlar,
20+6 haftalık iken ayrıntılı ultrasonda bebeğim plasentaya yakın görüldü.
Ve geçen gün kontrol için gittiğimde kafası rahminin tarafında olduğunu gördüm sanki doğuma hazırlamış kendini
Erken doğum riskim var. Progestan içmeye başladım.
Doktor ayakta asla kalmamı istemiyor. Yatağa bağlandım. Sıcak havada o kadar zor ki.
İnşallah şu 3,5 ayı atlatırım.
Benim gibi gebeliği yaşayan var mı ? Ya da yaşadınız mı ?
Çok korkuyorum her gün dua ediyorum.
Allah bebeklerimizi vaktinde kavuşmayı nasip etsin.

Son düzenleme:
Evet şimdiden kızımıza ismiyle sesleniyoruz içinden gelmiyorsa eğer kimsenin adını verme canım. Seçeneklerinizi düşünüp kura çekin canım
Mantıklı aslında kura eşimi ikna edebilirsem tabi bu arada canım tetonoz aşısını yaptırdın mi ben daha yaptirmadim hemşire de birşey demedi su gün gel diye

Mantıklı aslında kura eşimi ikna edebilirsem tabi bu arada canım tetonoz aşısını yaptırdın mi ben daha yaptirmadim hemşire de birşey demedi su gün gel diye
Aradı beni aile hekimliği bu salı günü tetanoz iğnesi yapılacak tam 23+2 olmuş oluyorum.
24. Haftaya kadar doktorunuzda önerirse yapılmasını öneriyoruz dedi hemşire. Sen arayıp sor onlar bu hafta seni aramazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…