Cok gecmis olsun umarim hersey yolunda gider ve alirsin bebegini kucagina en azindan onlemler alinmis dikkat edersin biseycik olmaz insallahKızlar günaydındün ayrıntılı ultrasona girdik biz de 20+2 çıktı tam gününde . Allah a şükür organlarında birşey görmedi doktor ama benim bebeği besleyen damarlarımda darlık farketti ve bunu rapor olarak yazdı doktorun sürekli takip edecek dedi. 20. Haftadan sonra bebek büyümeyebilir gelişim geriliği olabilir erken doğum olabilir ve ya gebelik tansiyonu yapabilir dedi. Bunlar ihtimaller ben söylemek zorundayım illa olacak diye birşey yok dedi ama benim yine de o ihtimaller aklıma geldikçe moralim bozuluyor. Yapısal birşeymiş yapabileceğin birşey de yok dedi. Sadece soluna yatacaksın buna dikkat et diye üstüne basa basa söyledi. Of bilmiyorum hiç böyle bişey duyan var mı? ☹ Kendi doktorum ne olur nolmaz diye coraspin yazdı hergün içecekmişim. İnşallah hep böyle zamanında ilerler bebeğimin gelişimi
Zeynep kamile git derim canım,,,gunaydın herkese, agustos sonuna kadar Turkiyede olduğum için bir de burada goruneyim doktore diyorum. evime yakın iki hastane var Zeynep Kamil Kadın dogum hastanesi, Üsküdar devlet hastanesi bir de Haydarpaşa Numuneye bağlı Validebag ve Yeldegirmeni semt poliklinikleri. bu hastanelerden birine gidip memnun kalan var mı kadın doğum alanında? ya da önerebileceğiniz bir doktor?
Amin çok sağol canım cevap için.Evet aslında uyarması güzel birşey canım bir yandan ama endişe doluyuz maalesef annelik duygusuBenim akadsim var canim o son donemlerinde tansiyonu cikmaya basladi dedigin gibi damarlarda darlik varmis gozetim altina alindi cok sukur 3 hafta erken geldi bebegi su anda gayet iyiler icini ferah tut aklina kotu seyler getirme herkesin olayi seninle ayni olacak diye bi durumda yok cok sukur erken farketmis dr.bazi dr hic onemsemiyo bile dr kontrollerini ihmal etme insallah hepimiz saglikli bi sekilde zamaninda aliriz kuzuslari canim
Evet canım ihtimal söyledi sonradan uyarmadım demesin diye herhalde amin çok sağolasınCanım doktor ihtimalleri söylemiş bunlar olacak diye kesin birşey yok sen iyi düşünki herşey iyi olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahmoralini bozup bebişi de üzme
Çok sağol canım amin amin inşallah hiçbir sıkıntı olmaz elimden geleni yapmaya çalıcağım inşallah sizlerin de herşey hep yolunda gider kızlarCok gecmis olsun umarim hersey yolunda gider ve alirsin bebegini kucagina en azindan onlemler alinmis dikkat edersin biseycik olmaz insallah
Canım şuan çok iyi bebiş gelişimi haftasıyla uyumlu sen stres yapma bebişin hissetmesin gelişimini etkilemesin. Hem zaten ihtimali söylemiş doktor belkide hep haftasıyla uyumlu gidecek sen buna inan içini ferah tut inş herşey iyi olacaktır. Sağlıkla sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın inşKızlar günaydındün ayrıntılı ultrasona girdik biz de 20+2 çıktı tam gününde . Allah a şükür organlarında birşey görmedi doktor ama benim bebeği besleyen damarlarımda darlık farketti ve bunu rapor olarak yazdı doktorun sürekli takip edecek dedi. 20. Haftadan sonra bebek büyümeyebilir gelişim geriliği olabilir erken doğum olabilir ve ya gebelik tansiyonu yapabilir dedi. Bunlar ihtimaller ben söylemek zorundayım illa olacak diye birşey yok dedi ama benim yine de o ihtimaller aklıma geldikçe moralim bozuluyor. Yapısal birşeymiş yapabileceğin birşey de yok dedi. Sadece soluna yatacaksın buna dikkat et diye üstüne basa basa söyledi. Of bilmiyorum hiç böyle bişey duyan var mı? ☹ Kendi doktorum ne olur nolmaz diye coraspin yazdı hergün içecekmişim. İnşallah hep böyle zamanında ilerler bebeğimin gelişimi
Biz ilay Ece ye karar verdik gibi çok değişeceğini sanmıyorumGünaydın kizlar bende isim konusunda çok kararsızım her gün eşim ve ben yeni bir isimle listeyi büyütüyoruz . İsimler cansu Ece mira Songül deniz . Galiba en sonunda cansu olacakistemesem de ilk bulduğumuz isim olma özelliğini taşıyor
Evet canım zamanını yakalamış Allah a şükür. Anlamadım ki ben sonradan mı daraldı yoksa vardı da önemli değil miydi. İnşallah öyle gider canım amin çok sağolasınCanım şuan çok iyi bebiş gelişimi haftasıyla uyumlu sen stres yapma bebişin hissetmesin gelişimini etkilemesin. Hem zaten ihtimali söylemiş doktor belkide hep haftasıyla uyumlu gidecek sen buna inan içini ferah tut inş herşey iyi olacaktır. Sağlıkla sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın inş
Önce çok emindi erkek olduğundan şimdide kesinlikle kız diyor yok çok az kıyafet almıştık sadeceNasıl ya doktor emin değilmiyidiii ?alışveriş falan yapmamışsındır inşAllah
Amin inşallah canımAyyy ahhahahasağlıkla gelsin inşaallah
Çok teşekkürler canım benimMaşallah canım gözünüzaydın
Evet canım ilk bebeğim daha önce çok talihsiz gebelikler yaşamıştımIlk bebeginmi canim Rabbim hayirli saglikli evlatlar versin insallah
Çok kararlı siniz kuzum darısı başımızaBiz ilay Ece ye karar verdik gibi çok değişeceğini sanmıyorum
Öykü der susarımKesinlikle ÖYKÜ......
Benden 1 hafta ondesin canim masallah fotolara bayildimBugun 25.oldum canim ekim annesi de olabilirim kasim annesi de hic belli degil o yuzden iki grupta da takiliyorum
canim icini ferah tut bak cok sukur gunu gunune herseyiKızlar günaydındün ayrıntılı ultrasona girdik biz de 20+2 çıktı tam gününde . Allah a şükür organlarında birşey görmedi doktor ama benim bebeği besleyen damarlarımda darlık farketti ve bunu rapor olarak yazdı doktorun sürekli takip edecek dedi. 20. Haftadan sonra bebek büyümeyebilir gelişim geriliği olabilir erken doğum olabilir ve ya gebelik tansiyonu yapabilir dedi. Bunlar ihtimaller ben söylemek zorundayım illa olacak diye birşey yok dedi ama benim yine de o ihtimaller aklıma geldikçe moralim bozuluyor. Yapısal birşeymiş yapabileceğin birşey de yok dedi. Sadece soluna yatacaksın buna dikkat et diye üstüne basa basa söyledi. Of bilmiyorum hiç böyle bişey duyan var mı? ☹ Kendi doktorum ne olur nolmaz diye coraspin yazdı hergün içecekmişim. İnşallah hep böyle zamanında ilerler bebeğimin gelişimi
Evet şimdiden kızımıza ismiyle sesleniyoruzÇok kararlı siniz kuzum darısı başımızabu gidişle kızım isimsiz kalacak ve saçma sapan bir isim koyacağız galiba kayınvalide adı gibi
Mantıklı aslında kuraEvet şimdiden kızımıza ismiyle sesleniyoruziçinden gelmiyorsa eğer kimsenin adını verme canım. Seçeneklerinizi düşünüp kura çekin canım
Perşembe günü kontrolüm var banada erkek dediler bakalım merak ettim şimdi sen böyle diyinceÖnce çok emindi erkek olduğundan şimdide kesinlikle kız diyor yok çok az kıyafet almıştık sadece
Aradı beni aile hekimliği bu salı günü tetanoz iğnesi yapılacak tam 23+2 olmuş oluyorum.Mantıklı aslında kuraeşimi ikna edebilirsem tabi bu arada canım tetonoz aşısını yaptırdın mi ben daha yaptirmadim hemşire de birşey demedi su gün gel diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?