2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canim benim de tek tarafta hafif darlik varmis. Coraspirin verdi bana da. Sıkıntı etme ins bilinmesi çok daha iyi.

Çok teşekkür ederim canım evet sık giderim zaten merak ediyordum bir ay zor geçiyordu şimdi hiç geçmez artık arada bir gitmek lazım doktorlar da haklı ama işin ne kadar ciddi olduğunu da anlayamıyor insan

Kızlar civil den 100 TL ye ana kucağı aldım ve çok beğendim bence iş görür ... bide 3 tane 0-3 aylık , 3 tane de 3-6 aylık iç zıbın aldım uzun kol ...

Eklentiler

• B66F110C-E415-4C64-8544-58223AEA3AD4.webp
    20 KB · Görüntüleme: 55
  • 35662B94-E67D-4762-AD07-2399DD11AC04.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 106
Canim benim de tek tarafta hafif darlik varmis. Coraspirin verdi bana da. Sıkıntı etme ins bilinmesi çok daha iyi.
Tansiyon takibi yapıyor musun peki canım? Düzenli olarak takip et dedi bana doktorum. Coraspin içiyorum ben de artık kanın sulanması daha iyi oluyor herhalde bizim durumumuzda. Bir de senin bebeğinin gelişimi nasıl aynı mı gidiyor günüyle?

Kuzum bebeğin tam zamanında gelir inşallah vaktinde kucağına alırsın Rabbim şifa versin. Dinlenerek düzelir inşallah

Canım bana da ayrıntılıda tansiyonun çıkabilir dedi perinatolog doktoruma rapor yazdı damarlarla ilgili bir şeymiş. Korktum şimdi önemli birşey galiba . Düzenli olarak takip et dedi doktorum ama sen her gün ölçüyor muydun?

Arayacağım canım bu hafta Dr hiç sormuyor söylemiyor ki aşıları tahlilleri ben götürüyor um genelde hep ben soruyorum bir USG bakiyot ilaç yazıyor tamam . Değiştireceğim Dr galiba

Kızlar civil den 100 TL ye ana kucağı aldım ve çok beğendim bence iş görür ... bide 3 tane 0-3 aylık , 3 tane de 3-6 aylık iç zıbın aldım uzun kol ...
Aynı şeyleri almışız canım ama ben internetten aldım henüz elime ulaşmadı güzel günlerde kullansın yavrularımız inşallah

Çok teşekkür ederim canım evet sık giderim zaten merak ediyordum bir ay zor geçiyordu şimdi hiç geçmez artık arada bir gitmek lazım doktorlar da haklı ama işin ne kadar ciddi olduğunu da anlayamıyor insan
canım bende bu durum ilk gebeliğimde 32.haftada preaklampsi başlangıcına sebep oldu.sürekli tansiyon takibi ve perhizle geçti haftalarım. 35sonrası her hafta 2 kere usg ye giriyordum. sonra bu besleyen damarlarda direnç arttı ve kilo alımı yavaşlayınca 37+3de sezeryanla kızımı aldı doktor. evet stresli geçiyor bu dönemler ama hayırlısı olsun hakkında

Çok kararlı siniz kuzum darısı başımıza bu gidişle kızım isimsiz kalacak ve saçma sapan bir isim koyacağız galiba kayınvalide adı gibi
Biz de isimde çok kararsızız bütğşn aile üyelerine arkadaşlarımıza söyledik isim önerin diye ben daha hamile değilken mesaj veriyordum çaktırmadan herkese, kimse beklemesin kendi ismini koymamızı diye kimsenin öyle bir talebi de olmadı gerçi kendi çocuklarına bile koymamışlar. Herkes yeni kaderle dünyaya gelmeli bence, kendi yolunu çizmeli. İsim etkiliyor çünkü. Bir de ne biliyim çocuklar hiç anane babannem dede ismi kullanmıyor o ikinci isim olarak gizli kalıyor

Ay kuzum bir kayınvalidem var Allah düşman başına ya . İsmimi koyarsanız altın takarım diyor piskopat eşimde ben kızıma istediğim ismi koyacağım dedi ama bazen cidden bunaltiyor . Hayır yani ismini koysam nolcak anlamış değilim kızımın isminden mi nefret edim

Geçmiş olsun canım, iyi tarafından bakarsak başından bu yana yatakta değilsin, üç buçuk ay kaldı. Hiç canını sıkma çabucak geçer benim arkadaşım bu şekilde altı ay yattı. Şimdi kocaman oğluşu bol istirahat bol dua bol sabır doktorlar yat diyorsa yatılacak minnoşlar için

Eyvah eyvah o çok zor benim adımı da babaannemin adı koymadılar diye babannem liseye kadar doğru dürüst ismimi söyleyemedi ama beni çok çok severdi boşverin canım altın nedir ki, para pul kazanılır. Çocuk ömür boyu taşıyacak o ismi. İsim çocuk gelişimi ve toplumda yer edinmesi için çok önemli. Önce karakteri tabi ama ilk görüş gibi isim etkisi de hangi isimde mutlu olacaksanız, sen taşıyorsun minnoşu, senin ve babasının hakkı

Bana kalsa tek benim hakkım sadece benim çocuk benim tek çok bencilim bazen eşime bile diyorum bu çocuk benim diye 9 ay ben taşıyorum ben buyutecegim ay şimdiden kıskanıyorum herkes farkında sevdirmeyecegimin 3 yıl sonra olunca bencilliğin dibine vurdum bana kalsa ismine bile tek ben karar verim o derece

Hayirli olsun canim gule kullanmak nasip olsun bizimde 2 gun once geldi denemek icin kurduk geri kaldirdim cok begenerek aldik hayaller kurmaya basladimbuarada bende civilden bi cok sey almistim urunleri cok guzel yumuşacik fakat ic zibinlari bende senin gibi aldim bi kac tanede 6-9 almistim fakat 03 ler biraz kucuk gibi geldi tam yeni dogan icin neyseki onlardan cok almamistim sonrasinda ebebekten zaten verdim

Canim benim ilk kızım 35. Haftada preeklemsiden doğdu. Tansiyonum 34. Haftada bi anda yükselmişti. Ordan bildiğimiz icin doktor bastan beri hep onu da takip etti. 2 aydır da coraspiri de ekledi. Şimdilik gelişiminde değişiklik yok. En son geçen hafta ayrıntılı yaptı. Haftasıyla uyumlu çıktı çok şükür. Ben açılır mi o damar dedim, 1 aya açılırsa açılır, açılmazsa sıkıntı etme tek damar da yeterli dedi. Şu an yine erken doğum olma olasılığı %20 dedi. . Sıkıntı etme ins. Tansiyonunu da takip etmekte fayda var. Ben zaten bastan beri haftada 3 4 gün takip ediyorum.

Kuzum bebeğin tam zamanında gelir inşallah vaktinde kucağına alırsın Rabbim şifa versin. Dinlenerek düzelir inşallah

İnşallah canım teşekkür ederim

Haklısın iyi taraftan bakmak lazım. Arkadaşını örnek vermen beni biraz daha rahatlattı. Teşekkür ederim.
İnşallah sağlıkla ve vaktinde bebişlerimize kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…