Canim benim de tek tarafta hafif darlik varmis. Coraspirin verdi bana da. Sıkıntı etme ins bilinmesi çok daha iyi.Kızlar günaydındün ayrıntılı ultrasona girdik biz de 20+2 çıktı tam gününde . Allah a şükür organlarında birşey görmedi doktor ama benim bebeği besleyen damarlarımda darlık farketti ve bunu rapor olarak yazdı doktorun sürekli takip edecek dedi. 20. Haftadan sonra bebek büyümeyebilir gelişim geriliği olabilir erken doğum olabilir ve ya gebelik tansiyonu yapabilir dedi. Bunlar ihtimaller ben söylemek zorundayım illa olacak diye birşey yok dedi ama benim yine de o ihtimaller aklıma geldikçe moralim bozuluyor. Yapısal birşeymiş yapabileceğin birşey de yok dedi. Sadece soluna yatacaksın buna dikkat et diye üstüne basa basa söyledi. Of bilmiyorum hiç böyle bişey duyan var mı? ☹ Kendi doktorum ne olur nolmaz diye coraspin yazdı hergün içecekmişim. İnşallah hep böyle zamanında ilerler bebeğimin gelişimi
Çok teşekkür ederim canım evet sık giderim zaten merak ediyordum bir ay zor geçiyordu şimdi hiç geçmez artık arada bir gitmek lazımBenden 1 hafta ondesin canim masallah fotolara bayildim
canim icini ferah tut bak cok sukur gunu gunune herseyidoktorlar malesef herseyin once kotusunu soyler onlarinda işi bu mecburlar ihtimalleri soylemeye sende sık sık kontrollere gidersin ihmal etme hic biseyini hersey guzel olur allahin izniyle
Tansiyon takibi yapıyor musun peki canım? Düzenli olarak takip et dedi bana doktorum. Coraspin içiyorum ben de artık kanın sulanması daha iyi oluyor herhalde bizim durumumuzda. Bir de senin bebeğinin gelişimi nasıl aynı mı gidiyor günüyle?Canim benim de tek tarafta hafif darlik varmis. Coraspirin verdi bana da. Sıkıntı etme ins bilinmesi çok daha iyi.
Kuzum bebeğin tam zamanında gelir inşallah vaktinde kucağına alırsın Rabbim şifa versin. Dinlenerek düzelir inşallahMerhaba Kızlar,
20+6 haftalık iken ayrıntılı ultrasonda bebeğim plasentaya yakın görüldü.
Ve geçen gün kontrol için gittiğimde kafası rahminin tarafında olduğunu gördüm sanki doğuma hazırlamış kendini
Erken doğum riskim var. Progestan içmeye başladım.
Doktor ayakta asla kalmamı istemiyor. Yatağa bağlandım. Sıcak havada o kadar zor ki.
İnşallah şu 3,5 ayı atlatırım.
Benim gibi gebeliği yaşayan var mı ? Ya da yaşadınız mı ?
Çok korkuyorum her gün dua ediyorum.
Allah bebeklerimizi vaktinde kavuşmayı nasip etsin.
Canım bana da ayrıntılıda tansiyonun çıkabilir dedi perinatolog doktoruma rapor yazdı damarlarla ilgili bir şeymiş. Korktum şimdi önemli birşey galiba . Düzenli olarak takip et dedi doktorum ama sen her gün ölçüyor muydun?Kızlar daha önceki iki bebeğimde görüntüleme merkezinde radyoloğa yaptırdım ayrıntılıyı gayet de memnun kalmıştım.. hatta ilk bebeğimde tansiyonun çıkabilir doktorun dikkat etsin demişti ama sağolsun doktorum önemsemedi ve bebeğimi kaybettim.. bu sefer kadım doğum doktorum hastanedeki bir doçente yönlendirdi ayrıntılı için.. acaba diğerleri gibi görüntüleme merkezine mi gitsem yoksa hastanedeki doktora mı gitsem siz nerelerden randevu aldınız bende çok geç olmadan yaptırayım ayrıntılıyı
Arayacağım canım bu hafta Dr hiç sormuyor söylemiyor ki aşıları tahlilleri ben götürüyor um genelde hep ben soruyorum bir USG bakiyot ilaç yazıyor tamam . Değiştireceğim Dr galibaAradı beni aile hekimliği bu salı günü tetanoz iğnesi yapılacak tam 23+2 olmuş oluyorum.
24. Haftaya kadar doktorunuzda önerirse yapılmasını öneriyoruz dedi hemşire. Sen arayıp sor onlar bu hafta seni aramazsa
Aynı şeyleri almışız canımKızlar civil den 100 TL ye ana kucağı aldım ve çok beğendim bence iş görür ... bide 3 tane 0-3 aylık , 3 tane de 3-6 aylık iç zıbın aldım uzun kol ...
canım bende bu durum ilk gebeliğimde 32.haftada preaklampsi başlangıcına sebep oldu.sürekli tansiyon takibi ve perhizle geçti haftalarım. 35sonrası her hafta 2 kere usg ye giriyordum. sonra bu besleyen damarlarda direnç arttı ve kilo alımı yavaşlayınca 37+3de sezeryanla kızımı aldı doktor. evet stresli geçiyor bu dönemler ama hayırlısı olsun hakkındaÇok teşekkür ederim canım evet sık giderim zaten merak ediyordum bir ay zor geçiyordu şimdi hiç geçmez artık arada bir gitmek lazımdoktorlar da haklı ama işin ne kadar ciddi olduğunu da anlayamıyor insan
Biz de isimde çok kararsızız bütğşn aile üyelerine arkadaşlarımıza söyledik isim önerin diyeÇok kararlı siniz kuzum darısı başımızabu gidişle kızım isimsiz kalacak ve saçma sapan bir isim koyacağız galiba kayınvalide adı gibi
Ay kuzum bir kayınvalidem var Allah düşman başına ya . İsmimi koyarsanız altın takarım diyor piskopatBiz de isimde çok kararsızız bütğşn aile üyelerine arkadaşlarımıza söyledik isim önerin diyeben daha hamile değilken mesaj veriyordum çaktırmadan herkese, kimse beklemesin kendi ismini koymamızı diye kimsenin öyle bir talebi de olmadı gerçi kendi çocuklarına bile koymamışlar. Herkes yeni kaderle dünyaya gelmeli bence, kendi yolunu çizmeli. İsim etkiliyor çünkü. Bir de ne biliyim çocuklar hiç anane babannem dede ismi kullanmıyor o ikinci isim olarak gizli kalıyor
Geçmiş olsun canım, iyi tarafından bakarsak başından bu yana yatakta değilsin, üç buçuk ay kaldı. Hiç canını sıkma çabucak geçerMerhaba Kızlar,
20+6 haftalık iken ayrıntılı ultrasonda bebeğim plasentaya yakın görüldü.
Ve geçen gün kontrol için gittiğimde kafası rahminin tarafında olduğunu gördüm sanki doğuma hazırlamış kendini
Erken doğum riskim var. Progestan içmeye başladım.
Doktor ayakta asla kalmamı istemiyor. Yatağa bağlandım. Sıcak havada o kadar zor ki.
İnşallah şu 3,5 ayı atlatırım.
Benim gibi gebeliği yaşayan var mı ? Ya da yaşadınız mı ?
Çok korkuyorum her gün dua ediyorum.
Allah bebeklerimizi vaktinde kavuşmayı nasip etsin.
Eyvah eyvah o çok zorAy kuzum bir kayınvalidem var Allah düşman başına ya . İsmimi koyarsanız altın takarım diyor piskopateşimde ben kızıma istediğim ismi koyacağım dedi ama bazen cidden bunaltiyor . Hayır yani ismini koysam nolcak anlamış değilim kızımın isminden mi nefret edim
Bana kalsa tek benim hakkım sadece benim çocuk benim tekEyvah eyvah o çok zorbenim adımı da babaannemin adı koymadılar diye babannem liseye kadar doğru dürüst ismimi söyleyemedi ama beni çok çok severdi boşverin canım altın nedir ki, para pul kazanılır. Çocuk ömür boyu taşıyacak o ismi. İsim çocuk gelişimi ve toplumda yer edinmesi için çok önemli. Önce karakteri tabi ama ilk görüş gibi isim etkisi de ☺ hangi isimde mutlu olacaksanız, sen taşıyorsun minnoşu, senin ve babasının hakkı ☺☺
Sen de mi aynılarını aldın ? Ben civil web sitesinden sipariş verdim hemen ertesi gün geldi , çok şaşırmıştım bu hızaAynı şeyleri almışız canımama ben internetten aldım henüz elime ulaşmadı güzel günlerde kullansın yavrularımız inşallah
Benimki haftasonuna denk geldiği için yarına kaldı yarın elimde olacak inşallahSen de mi aynılarını aldın ? Ben civil web sitesinden sipariş verdim hemen ertesi gün geldi , çok şaşırmıştım bu hıza
Hayirli olsun canim gule kullanmak nasip olsun bizimde 2 gun once geldi denemek icin kurduk geri kaldirdim cok begenerek aldik hayaller kurmaya basladimKızlar civil den 100 TL ye ana kucağı aldım ve çok beğendim bence iş görür ... bide 3 tane 0-3 aylık , 3 tane de 3-6 aylık iç zıbın aldım uzun kol ...
Güle güle kullansın minnoş insKızlar civil den 100 TL ye ana kucağı aldım ve çok beğendim bence iş görür ... bide 3 tane 0-3 aylık , 3 tane de 3-6 aylık iç zıbın aldım uzun kol ...
Canim benim ilk kızım 35. Haftada preeklemsiden doğdu. Tansiyonum 34. Haftada bi anda yükselmişti. Ordan bildiğimiz icin doktor bastan beri hep onu da takip etti. 2 aydır da coraspiri de ekledi. Şimdilik gelişiminde değişiklik yok. En son geçen hafta ayrıntılı yaptı. Haftasıyla uyumlu çıktı çok şükür. Ben açılır mi o damar dedim, 1 aya açılırsa açılır, açılmazsa sıkıntı etme tek damar da yeterli dedi. Şu an yine erken doğum olma olasılığı %20 dedi. . Sıkıntı etme ins. Tansiyonunu da takip etmekte fayda var. Ben zaten bastan beri haftada 3 4 gün takip ediyorum.Tansiyon takibi yapıyor musun peki canım? Düzenli olarak takip et dedi bana doktorum. Coraspin içiyorum ben de artık kanın sulanması daha iyi oluyor herhalde bizim durumumuzda. Bir de senin bebeğinin gelişimi nasıl aynı mı gidiyor günüyle?
Kuzum bebeğin tam zamanında gelir inşallah vaktinde kucağına alırsın Rabbim şifa versin. Dinlenerek düzelir inşallah
Geçmiş olsun canım, iyi tarafından bakarsak başından bu yana yatakta değilsin, üç buçuk ay kaldı. Hiç canını sıkma çabucak geçer ☺ benim arkadaşım bu şekilde altı ay yattı. Şimdi kocaman oğluşu ☺ bol istirahat bol dua bol sabır ☺ doktorlar yat diyorsa yatılacak minnoşlar için ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?