2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar daha önceki iki bebeğimde görüntüleme merkezinde radyoloğa yaptırdım ayrıntılıyı gayet de memnun kalmıştım.. hatta ilk bebeğimde tansiyonun çıkabilir doktorun dikkat etsin demişti ama sağolsun doktorum önemsemedi ve bebeğimi kaybettim.. bu sefer kadım doğum doktorum hastanedeki bir doçente yönlendirdi ayrıntılı için.. acaba diğerleri gibi görüntüleme merkezine mi gitsem yoksa hastanedeki doktora mı gitsem siz nerelerden randevu aldınız bende çok geç olmadan yaptırayım ayrıntılıyı

Canım ben perinatolaga yaptırdım bence radyoloji uzmanındansa doçent e yaptırmak daha iyi diye düşünüyorum her ne kadar radyoloji uzmanı da olsa baktıklarını değerlendirmek açısından perinatalog daha iyi diye düşünüyorum

Canim ne diyeceğimi bilemiyorum ama Allahtan ümit kesilmez, çıkmadık canda umut vardır, bizler de dua edelim sen de ins bol bol.dua etz rabbim ins hayırlı haberler aldırır

benim doktorum kendisi bakıyordu ama ben ayrı bir perinatoloğa gittim. tam 40dk baktı ama pozisyondan dolayı kalbini göremediği için rapor vermedi. çarşamba yeniden çağırdı. hangisi içine sinerse öyle yap.

Merhaba günaydınlar, ben 23+3 haftalık gebeyim kız bekliyoruz inşallah isim seçmelerine başladık ama ne zormuş bir milyon isim var hiçbiri içime sinmiyor Başında kistler gördükleri için 2 ay önce amniyosentez yaptırdım. Çok şükür temiz çıktı. Kistler büyük ihtimalle kaybolur dediler. Ben de Salı günü detaylı usg çektireceğim bakalım.

Merhaba canım hoşgeldin hayırla kucağına al inşallah zoru atlatmışsın stresli zamanları geçirmişsin çok şükür sağlıkla doğsun grupta hemen hemen isim konuları netleşti sanırım benim bi kızım olsa ismini İNCİ DİDEM ALYA GÜLCE veya EDA koymayı düşünürdüm

gunaydın herkese, agustos sonuna kadar Turkiyede olduğum için bir de burada goruneyim doktore diyorum. evime yakın iki hastane var Zeynep Kamil Kadın dogum hastanesi, Üsküdar devlet hastanesi bir de Haydarpaşa Numuneye bağlı Validebag ve Yeldegirmeni semt poliklinikleri. bu hastanelerden birine gidip memnun kalan var mı kadın doğum alanında? ya da önerebileceğiniz bir doktor?

Kuzum inşallah herşey yoluna girer

İnşallah Rabbim saglık nasip etsin bebegine de sana da dualarımız sizinle

Kızlar günaydın dün ayrıntılı ultrasona girdik biz de 20+2 çıktı tam gününde . Allah a şükür organlarında birşey görmedi doktor ama benim bebeği besleyen damarlarımda darlık farketti ve bunu rapor olarak yazdı doktorun sürekli takip edecek dedi. 20. Haftadan sonra bebek büyümeyebilir gelişim geriliği olabilir erken doğum olabilir ve ya gebelik tansiyonu yapabilir dedi. Bunlar ihtimaller ben söylemek zorundayım illa olacak diye birşey yok dedi ama benim yine de o ihtimaller aklıma geldikçe moralim bozuluyor. Yapısal birşeymiş yapabileceğin birşey de yok dedi. Sadece soluna yatacaksın buna dikkat et diye üstüne basa basa söyledi. Of bilmiyorum hiç böyle bişey duyan var mı? Kendi doktorum ne olur nolmaz diye coraspin yazdı hergün içecekmişim. İnşallah hep böyle zamanında ilerler bebeğimin gelişimi

Ayy kızım olsa adı kesinlikle Alya olacaktı

Çok şükür teşekkür ederim almira ve Dora isimleri kulağa hoş geliyor geçen hafta Umay ismini beğenmiştim ama şimdi içime sinmedi. İsim seçeneklerim sürekli değişiyor

Benim akadsim var canim o son donemlerinde tansiyonu cikmaya basladi dedigin gibi damarlarda darlik varmis gozetim altina alindi cok sukur 3 hafta erken geldi bebegi su anda gayet iyiler icini ferah tut aklina kotu seyler getirme herkesin olayi seninle ayni olacak diye bi durumda yok cok sukur erken farketmis dr.bazi dr hic onemsemiyo bile dr kontrollerini ihmal etme insallah hepimiz saglikli bi sekilde zamaninda aliriz kuzuslari canim

Günaydın kizlar bende isim konusunda çok kararsızım her gün eşim ve ben yeni bir isimle listeyi büyütüyoruz . İsimler cansu Ece mira Songül deniz . Galiba en sonunda cansu olacak istemesem de ilk bulduğumuz isim olma özelliğini taşıyor

Canım doktor ihtimalleri söylemiş bunlar olacak diye kesin birşey yok sen iyi düşünki herşey iyi olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah moralini bozup bebişi de üzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…