Ne güzel şans gerçektenEdirne de simdi heryer sapsari boyle istedigin koye git buluyosun valla aklimdaydi hallettim bugun cok sukur resim isini
Aynen oyle firsatla iyi degerlendirdimNe güzel şans gerçekten ☺ doğal fon bebiş fotoları için☺
Evet dikkat etmem gerekli gerçekten yürüyüş bende hep yapıyorum zorlanmıyorum da yarim saat yürüyorum mutlaka ama yeterli olmuyor demekkiSende pilav makarna hamur işi kes canım genelde onlarla kilo alınıyor. Birde ben en az 20 dk yürüyüyorum günlük
Canım ben perinatolaga yaptırdım bence radyoloji uzmanındansa doçent e yaptırmak daha iyi diye düşünüyorum her ne kadar radyoloji uzmanı da olsa baktıklarını değerlendirmek açısından perinatalog daha iyi diye düşünüyorumKızlar daha önceki iki bebeğimde görüntüleme merkezinde radyoloğa yaptırdım ayrıntılıyı gayet de memnun kalmıştım.. hatta ilk bebeğimde tansiyonun çıkabilir doktorun dikkat etsin demişti ama sağolsun doktorum önemsemedi ve bebeğimi kaybettim.. bu sefer kadım doğum doktorum hastanedeki bir doçente yönlendirdi ayrıntılı için.. acaba diğerleri gibi görüntüleme merkezine mi gitsem yoksa hastanedeki doktora mı gitsem siz nerelerden randevu aldınız bende çok geç olmadan yaptırayım ayrıntılıyı
Hepsi çok güzel olmuş canım sağlıkla kucağına al inşKizlar gecen konusmustuk di cekimle ilgili bizim kendi capimizda yaptigimiz dis cekimimizEki Görüntüle 2661018 Eki Görüntüle 2661019 Eki Görüntüle 2661020 Eki Görüntüle 2661021 Eki Görüntüle 2661022 Eki Görüntüle 2661018 Eki Görüntüle 2661019 Eki Görüntüle 2661018 Eki Görüntüle 2661019 Eki Görüntüle 2661020 Eki Görüntüle 2661018 Eki Görüntüle 2661022 Eki Görüntüle 2661021 Eki Görüntüle 2661021
Canim ne diyeceğimi bilemiyorumKizlar ibrahim bildiriciden ciktim bgn. Buyuk ihtimal plasentada sorun var dedi, plasentada parlaklik gibi bisey gordu. Begenmedj plasentayi. Bebegin barsaklarinda da parlakliklar gordu bu da beslenememesi kaynakli olabilir dedi. 2 3 hafta sonra suyun azalabilir dedi.. ;( riza hoca plasentada bisey gorememisti ama ibrahim hoca yakaladi bunu. Nedeni yokmus.. cok umitli degildi, 3 gundur de pek buyumemis 18+3 cikmisti sali gunu bgn de 18+4 cikmis. Fark giderek acilacak gibi duruyor.
Yikildim gercekten. Cok zor yollardan gecerek tup bebekle hamile kalmistm. Artik yari yola geldm sorun cikmaz artik butun testleri de yaptrdm derken bu cikti basima. Hic tahmin dahi etmedigim bisey. Icime de dogmus gibi hicbisey almamistim daha.
Allah sizin bebeklerinize saglik versin insallah
benim doktorum kendisi bakıyordu ama ben ayrı bir perinatoloğa gittim. tam 40dk baktı ama pozisyondan dolayı kalbini göremediği için rapor vermedi. çarşamba yeniden çağırdı. hangisi içine sinerse öyle yap.Kızlar daha önceki iki bebeğimde görüntüleme merkezinde radyoloğa yaptırdım ayrıntılıyı gayet de memnun kalmıştım.. hatta ilk bebeğimde tansiyonun çıkabilir doktorun dikkat etsin demişti ama sağolsun doktorum önemsemedi ve bebeğimi kaybettim.. bu sefer kadım doğum doktorum hastanedeki bir doçente yönlendirdi ayrıntılı için.. acaba diğerleri gibi görüntüleme merkezine mi gitsem yoksa hastanedeki doktora mı gitsem siz nerelerden randevu aldınız bende çok geç olmadan yaptırayım ayrıntılıyı
Merhaba canım hoşgeldin hayırla kucağına al inşallah zoru atlatmışsın stresli zamanları geçirmişsin çok şükür sağlıkla doğsun grupta hemen hemen isim konuları netleşti sanırım benim bi kızım olsa ismini İNCİ DİDEM ALYA GÜLCE veya EDA koymayı düşünürdümMerhaba günaydınlar, ben 23+3 haftalık gebeyim kız bekliyoruz inşallah isim seçmelerine başladık ama ne zormuş bir milyon isim var hiçbiri içime sinmiyorBaşında kistler gördükleri için 2 ay önce amniyosentez yaptırdım. Çok şükür temiz çıktı. Kistler büyük ihtimalle kaybolur dediler. Ben de Salı günü detaylı usg çektireceğim bakalım.
Kuzum inşallah herşey yoluna girerKizlar ibrahim bildiriciden ciktim bgn. Buyuk ihtimal plasentada sorun var dedi, plasentada parlaklik gibi bisey gordu. Begenmedj plasentayi. Bebegin barsaklarinda da parlakliklar gordu bu da beslenememesi kaynakli olabilir dedi. 2 3 hafta sonra suyun azalabilir dedi.. ;( riza hoca plasentada bisey gorememisti ama ibrahim hoca yakaladi bunu. Nedeni yokmus.. cok umitli degildi, 3 gundur de pek buyumemis 18+3 cikmisti sali gunu bgn de 18+4 cikmis. Fark giderek acilacak gibi duruyor.
Yikildim gercekten. Cok zor yollardan gecerek tup bebekle hamile kalmistm. Artik yari yola geldm sorun cikmaz artik butun testleri de yaptrdm derken bu cikti basima. Hic tahmin dahi etmedigim bisey. Icime de dogmus gibi hicbisey almamistim daha.
İnşallah Rabbim saglık nasip etsin bebegine de sana da dualarımız sizinleKizlar ibrahim bildiriciden ciktim bgn. Buyuk ihtimal plasentada sorun var dedi, plasentada parlaklik gibi bisey gordu. Begenmedj plasentayi. Bebegin barsaklarinda da parlakliklar gordu bu da beslenememesi kaynakli olabilir dedi. 2 3 hafta sonra suyun azalabilir dedi.. ;( riza hoca plasentada bisey gorememisti ama ibrahim hoca yakaladi bunu. Nedeni yokmus.. cok umitli degildi, 3 gundur de pek buyumemis 18+3 cikmisti sali gunu bgn de 18+4 cikmis. Fark giderek acilacak gibi duruyor.
Maşallah canım gözünüzaydınTam 20+1 gün canım
Ayy kızım olsa adı kesinlikle Alya olacaktıMerhaba günaydınlar, ben 23+3 haftalık gebeyim kız bekliyoruz inşallah isim seçmelerine başladık ama ne zormuş bir milyon isim var hiçbiri içime sinmiyorBaşında kistler gördükleri için 2 ay önce amniyosentez yaptırdım. Çok şükür temiz çıktı. Kistler büyük ihtimalle kaybolur dediler. Ben de Salı günü detaylı usg çektireceğim bakalım.
Merhaba canım hoşgeldin hayırla kucağına al inşallah zoru atlatmışsın stresli zamanları geçirmişsin çok şükür sağlıkla doğsun grupta hemen hemen isim konuları netleşti sanırım benim bi kızım olsa ismini İNCİ DİDEM ALYA GÜLCE veya EDA koymayı düşünürdüm
Benim akadsim var canim o son donemlerinde tansiyonu cikmaya basladi dedigin gibi damarlarda darlik varmis gozetim altina alindi cok sukur 3 hafta erken geldi bebegi su anda gayet iyiler icini ferah tut aklina kotu seyler getirme herkesin olayi seninle ayni olacak diye bi durumda yok cok sukur erken farketmis dr.bazi dr hic onemsemiyo bile dr kontrollerini ihmal etme insallah hepimiz saglikli bi sekilde zamaninda aliriz kuzuslari canimKızlar günaydındün ayrıntılı ultrasona girdik biz de 20+2 çıktı tam gününde . Allah a şükür organlarında birşey görmedi doktor ama benim bebeği besleyen damarlarımda darlık farketti ve bunu rapor olarak yazdı doktorun sürekli takip edecek dedi. 20. Haftadan sonra bebek büyümeyebilir gelişim geriliği olabilir erken doğum olabilir ve ya gebelik tansiyonu yapabilir dedi. Bunlar ihtimaller ben söylemek zorundayım illa olacak diye birşey yok dedi ama benim yine de o ihtimaller aklıma geldikçe moralim bozuluyor. Yapısal birşeymiş yapabileceğin birşey de yok dedi. Sadece soluna yatacaksın buna dikkat et diye üstüne basa basa söyledi. Of bilmiyorum hiç böyle bişey duyan var mı? ☹ Kendi doktorum ne olur nolmaz diye coraspin yazdı hergün içecekmişim. İnşallah hep böyle zamanında ilerler bebeğimin gelişimi
Canım doktor ihtimalleri söylemiş bunlar olacak diye kesin birşey yok sen iyi düşünki herşey iyi olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar günaydındün ayrıntılı ultrasona girdik biz de 20+2 çıktı tam gününde . Allah a şükür organlarında birşey görmedi doktor ama benim bebeği besleyen damarlarımda darlık farketti ve bunu rapor olarak yazdı doktorun sürekli takip edecek dedi. 20. Haftadan sonra bebek büyümeyebilir gelişim geriliği olabilir erken doğum olabilir ve ya gebelik tansiyonu yapabilir dedi. Bunlar ihtimaller ben söylemek zorundayım illa olacak diye birşey yok dedi ama benim yine de o ihtimaller aklıma geldikçe moralim bozuluyor. Yapısal birşeymiş yapabileceğin birşey de yok dedi. Sadece soluna yatacaksın buna dikkat et diye üstüne basa basa söyledi. Of bilmiyorum hiç böyle bişey duyan var mı? ☹ Kendi doktorum ne olur nolmaz diye coraspin yazdı hergün içecekmişim. İnşallah hep böyle zamanında ilerler bebeğimin gelişimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?