Canim tansiyon gebelikte onemli bi tane tansiyon aleti al hergun gun icinde olc benim arkadasimda gebelikte tansiyon cikti ama o tansiyon ilaci kullandi 37.haftada tansiyonu cikti hastanede yatti baktilar dusmuyor sezeryanla dogum yapti cok sukur bebegibuyudu o yuzdensende aksatmaCanım bana da ayrıntılıda tansiyonun çıkabilir dedi perinatolog doktoruma rapor yazdı damarlarla ilgili bir şeymiş. Korktum şimdi önemli birşey galiba . Düzenli olarak takip et dedi doktorum ama sen her gün ölçüyor muydun?
bizim kizin ismi belli esim beni guldurmek icin espri yapıyor bak annem araba alacak annemin isminimi koysak acaba diye takilip duruyor tabi tabi diyorum bendeAy kuzum bir kayınvalidem var Allah düşman başına ya . İsmimi koyarsanız altın takarım diyor piskopateşimde ben kızıma istediğim ismi koyacağım dedi ama bazen cidden bunaltiyor . Hayır yani ismini koysam nolcak anlamış değilim kızımın isminden mi nefret edim
En büyük hak senin tabiiBana kalsa tek benim hakkım sadece benim çocuk benim tekçok bencilim bazen eşime bile diyorum bu çocuk benim diye 9 ay ben taşıyorum ben buyutecegim ay şimdiden kıskanıyorum herkes farkında sevdirmeyecegimin 3 yıl sonra olunca bencilliğin dibine vurdum bana kalsa ismine bile tek ben karar verim o derece
O kadar çok kişi var benim bildiğim bu şekilde, hiç korkma canım, yat dinlen keyfini çıkar bu sürecinİnşallah canım teşekkür ederim
Haklısın iyi taraftan bakmak lazım. Arkadaşını örnek vermen beni biraz daha rahatlattı. Teşekkür ederim.
İnşallah sağlıkla ve vaktinde bebişlerimize kavuşuruz
Çok iyi ya en azından araba haniCanim tansiyon gebelikte onemli bi tane tansiyon aleti al hergun gun icinde olc benim arkadasimda gebelikte tansiyon cikti ama o tansiyon ilaci kullandi 37.haftada tansiyonu cikti hastanede yatti baktilar dusmuyor sezeryanla dogum yapti cok sukur bebegibuyudu o yuzdensende aksatma
bizim kizin ismi belli esim beni guldurmek icin espri yapıyor bak annem araba alacak annemin isminimi koysak acaba diye takilip duruyor tabi tabi diyorum bende
En büyük hak senin tabiicefasını da çekersin sefasını da sürersin babalar tam anlayamıyor zaten doğmadan kucağına alınca şok oluyorlar sonra zaten anneye muhtaç çocuk kimseye vermesen yadırgamazlar
Masallah tam hamile olmussunKizlar gecen konusmustuk di cekimle ilgili bizim kendi capimizda yaptigimiz dis cekimimizEki Görüntüle 2661018 Eki Görüntüle 2661019 Eki Görüntüle 2661020 Eki Görüntüle 2661021 Eki Görüntüle 2661022 Eki Görüntüle 2661018 Eki Görüntüle 2661019 Eki Görüntüle 2661018 Eki Görüntüle 2661019 Eki Görüntüle 2661020 Eki Görüntüle 2661018 Eki Görüntüle 2661022 Eki Görüntüle 2661021 Eki Görüntüle 2661021
Benimde öyleydi aramıyolardı canım. en son gittiğimde söyledim gebe takibi bu şekilde yapılmaz siz benimle hiç ilgilenmiyorsunuz diye oda hemşiremiz izinli geldiğinde herseyinizi takip edecek dedi. Sonra hemşire aradı kilom tansiyonum şekerim hepsini sordu gün verdiArayacağım canım bu hafta Dr hiç sormuyor söylemiyor ki aşıları tahlilleri ben götürüyor um genelde hep ben soruyorum bir USG bakiyot ilaç yazıyor tamam . Değiştireceğim Dr galiba
Çok iyi ya en azından araba hanibizi bir ceyrekle kandırmaya çalışıyor kadın
Kac haftaliksin sen canim bazen 1 hafta bile cok farkediyor birde ic karin meselesi var benim ic karni kucuk sanirimMasallah tam hamile olmussun
ben 5 kiloyu gectm ama sadece oturunca cikiyor. Masallah hepimize
Ay evt o gunler napcaz 37. Ye kadar ise gitmek zor olcak. 22 Cnim benim yemek yiyince bir de oturunca cikiyor biraz. 6. Aydan itibaren cikar dediler. İc karnım genis heralde bir de ilk gebelik ya ondan da olablr.Kac haftaliksin sen canim bazen 1 hafta bile cok farkediyor birde ic karin meselesi var benim ic karni kucuk sanirimmasallah sanada son aylara zaten hepimiz dobisko olucaz
Ben 25.haftamdayim 3 hafta sonra yeni foto cekil bak anlarsin farki ben haftalik cekiyorum kendimi cok farkediyor gercekten ben is konusunda rahatim cok sukur nadir gidiyorum ise genelde home office calisiyorumAy evt o gunler napcaz 37. Ye kadar ise gitmek zor olcak. 22 Cnim benim yemek yiyince bir de oturunca cikiyor biraz. 6. Aydan itibaren cikar dediler. İc karnım genis heralde bir de ilk gebelik ya ondan da olablr.
Yadirgasinlar valla umrumda değil . Kayınvalide gilde farkında bunun bazen laf arasında söylüyorlar yok canım mm sen yanlış anlamışsın diyorum halbuki zemin hazırlıyorum
Aa nerdeyse 1 ay varms oh svindim valla her seyi kafama takiyorm karnım bjyuk olsa takarm kucuk olsa takarm. Ruh hastasi oldm ya.Ben 25.haftamdayim 3 hafta sonra yeni foto cekil bak anlarsin farki ben haftalik cekiyorum kendimi cok farkediyor gercekten ben is konusunda rahatim cok sukur nadir gidiyorum ise genelde home office calisiyorum
Hepimiz ayniyiz bence ya bende sabahlari karnim ki kuculdu acaba diye takip duruyorum arada mezurayla olcuyom falan dogurana kadar boyle olcak psikopat anneler olcaz resmenAa nerdeyse 1 ay varms oh svindim valla her seyi kafama takiyorm karnım bjyuk olsa takarm kucuk olsa takarm. Ruh hastasi oldm ya.
Devlette gitmek istiyorum ama malesef hastane pandemi hastanesi olmuş . Dr bulduk devlette çok iyi . bilmiyorum ya bu hastane işleri insanı geriyor. Bizede hep ilgisiz ler denk gelmişBenimde öyleydi aramıyolardı canım. en son gittiğimde söyledim gebe takibi bu şekilde yapılmaz siz benimle hiç ilgilenmiyorsunuz diye oda hemşiremiz izinli geldiğinde herseyinizi takip edecek dedi. Sonra hemşire aradı kilom tansiyonum şekerim hepsini sordu gün verdi
Geçmiş olsun canım doktor ihtimalleri söylemiş üzme kendini herşey yolunda çok şükür bebeğin iyi biraz sıkı takip edilip bebeğini kucağına alacaksinKızlar günaydındün ayrıntılı ultrasona girdik biz de 20+2 çıktı tam gününde . Allah a şükür organlarında birşey görmedi doktor ama benim bebeği besleyen damarlarımda darlık farketti ve bunu rapor olarak yazdı doktorun sürekli takip edecek dedi. 20. Haftadan sonra bebek büyümeyebilir gelişim geriliği olabilir erken doğum olabilir ve ya gebelik tansiyonu yapabilir dedi. Bunlar ihtimaller ben söylemek zorundayım illa olacak diye birşey yok dedi ama benim yine de o ihtimaller aklıma geldikçe moralim bozuluyor. Yapısal birşeymiş yapabileceğin birşey de yok dedi. Sadece soluna yatacaksın buna dikkat et diye üstüne basa basa söyledi. Of bilmiyorum hiç böyle bişey duyan var mı? ☹ Kendi doktorum ne olur nolmaz diye coraspin yazdı hergün içecekmişim. İnşallah hep böyle zamanında ilerler bebeğimin gelişimi
Adıyla yaşasın insallah. Canım bu düşünceler hamilelik de görülen panik atak yada hormonların dengesizliği den oluyormuş benim hemsirem sen baya baya depresyon yolundasin demişti bende çok şeyi takıyorum ama ondan değil doğum korkusu dediğimde bir güldü bana .geri dönüşü yok artık der gibiceyrekle kandirmaya clsmasi komik olmuş cidden
bizim % 99 Nil koyacağimiz isim allah izin verirse insallah
ya sürekli icim içimi yiyor acaba gebe olduğmu bilmezken bir ilaç ictim mi ona zarar verecek sürekli onu düşünüyorum bugun ağlayasm geliyor kafayi yicem.
Yaticaksin canım hiç kalkmadan. Rahim açıklığın ne durumda peki rahim ağzı ölçümün nedir .heralde cok ciddi bir şey olsaydı acil Serklaj atardı doktorun. Bende progesteron kukkaniyorum düzenli kullan wc dışında da yerinden kalkma sakin .Bi 30.haftayı görsek ben de aynı durumdayim sabırla yatarak bekliyorumMerhaba Kızlar,
20+6 haftalık iken ayrıntılı ultrasonda bebeğim plasentaya yakın görüldü.
Ve geçen gün kontrol için gittiğimde kafası rahminin tarafında olduğunu gördüm sanki doğuma hazırlamış kendini
Erken doğum riskim var. Progestan içmeye başladım.
Doktor ayakta asla kalmamı istemiyor. Yatağa bağlandım. Sıcak havada o kadar zor ki.
İnşallah şu 3,5 ayı atlatırım.
Benim gibi gebeliği yaşayan var mı ? Ya da yaşadınız mı ?
Çok korkuyorum her gün dua ediyorum.
Allah bebeklerimizi vaktinde kavuşmayı nasip etsin.
Şaban bile şuan daha tatlı geldi vallaDevir değişti artık, ne gerek var ki. Ben erkek olsa dedesinin adını mı koyacaktım, şaban oğlu şaban gibi
Allah’ın izniyle sorun olmaz sen icini ferah tutmaya cls biliyorum zor cok zor ama stres de daha kotu etkiler sakin ol cnim gecms olsn. Belki risk almamak icin biraz abartmistr dr her seye hzrlamak icin biraz korkutuyolr.Kızlar günaydındün ayrıntılı ultrasona girdik biz de 20+2 çıktı tam gününde . Allah a şükür organlarında birşey görmedi doktor ama benim bebeği besleyen damarlarımda darlık farketti ve bunu rapor olarak yazdı doktorun sürekli takip edecek dedi. 20. Haftadan sonra bebek büyümeyebilir gelişim geriliği olabilir erken doğum olabilir ve ya gebelik tansiyonu yapabilir dedi. Bunlar ihtimaller ben söylemek zorundayım illa olacak diye birşey yok dedi ama benim yine de o ihtimaller aklıma geldikçe moralim bozuluyor. Yapısal birşeymiş yapabileceğin birşey de yok dedi. Sadece soluna yatacaksın buna dikkat et diye üstüne basa basa söyledi. Of bilmiyorum hiç böyle bişey duyan var mı? ☹ Kendi doktorum ne olur nolmaz diye coraspin yazdı hergün içecekmişim. İnşallah hep böyle zamanında ilerler bebeğimin gelişimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?