• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Herkese merhabalar güzel anneler :KK25:
Kasım ayına kadar hep birlikte gün sayacağız inşallah :KK55:
Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin, hepimizin hamileliği güzel geçsin inşallah :KK36:
Listeye ismini yazdırmak isteyen arkadaşlarım beni etiketleyip bilgilerini yazarsa sevinirim ❤

Üye AdıYaşMDTBK♂♀
@montelukast
39​
03.11.2020​
62 kg​
?​
3​
@mavi2020
30​
05.11.2020​
56 kg​
?​
1​
@Mhr0602
34​
05.11.2020​
72 kg​
?​
2​
@kelebek3435
32​
06.11.2020​
65 kg​
?​
2​
@balbebekk
30​
07.11.2020​
59 kg​
?​
3​
@mvmv
36​
07.11.2020​
?​
?​
2​
@Susuisa
24​
08.11.2020​
64 kg​
?​
1​
@Chennnnn
29​
08.11.2020​
52 kg​
?​
1​
@Edifar
30​
08.11.2020​
55 kg​
?​
2​
@ayprensesii
31​
10.11.2020​
?​
?​
2​
wox_90 wox_90
29​
15.11.2020​
60 kg​
?​
3​
@Run_For_Yourself
25​
15.11.2020​
53 kg​
?​
1​
R Rainbow3461
22​
16.11.2020​
60 kg​
?​
2​
minseo minseo
26​
17.11.2020​
51 kg​
?​
1​
@Peripella
25​
17.11.2020​
76 kg​
?​
2​
@pdrc
36​
18.11.2020​
?​
?​
2​

canm tabloyu tarihlere göre sıraladım alıntı yapıp kopyala yapıştır yapabilirsin

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Allah nasip ederse ben de Kasım annesi olacağım. Şimdilik kanda takip ediyoruz. En son dün 669’a çıktı değerim. Bir dahakini Pazar günü vereceğim, sonra bana randevu yazacaklar bebeği görmek için.
Bu arada 14 ay 12 günlük bi oğlum var, bi tane daha geliyor Allah’ın izniyle :)

Kızlar hamileliğinizi ailelerine söyleyen var mı ? Ne zaman ve ne nasıl söylediniz :anneadayı: ben daha söylemedim kesede bebeği görünce söylemeyi düşünüyorum
been :) hiç dayananmıyorummm kan testinden hemen sonraa :)
ilk kızımda kendi aileme hamileyim dedim annem ve babamın yanında...ablama telefonda söyledim
görümceme bi kutu yaptım 'hala olmaya hazırmısın' yazdım kayınvalidem ve kayınpederimin yanında verdim
şimdi ablam annem babam yemek yemeye başladığımızda 3.torun geliyor dedim :)
kayınvalidemlere herkez bir ardayken eşim nasl dedi tam hatırlayamadım bak biraz geveldi :) ya derin abla oluyor dedi yada 4.torun dedim emin olamadım

Merhaba arkadaşlar. Allah nasip ederse ben de Kasım annesi olacağım. Şimdilik kanda takip ediyoruz. En son dün 669’a çıktı değerim. Bir dahakini Pazar günü vereceğim, sonra bana randevu yazacaklar bebeği görmek için.
hayırlı olsun gözün aydın son adet terihin ne yeni mi daha?

Canmm masalahh degerin cok guzel artmiss 🧿💕 gozun audin . Bnde yarin yapicam. 2 gndr adet sancim var neden anlamiyrm..insalah guzel bi sekilde katlanmistr 🙏🙏
Çok sağol kuzum çok şükür 🤲🤲🤲😍
Inşallah seninde çok iyi yükselir😍🤲🤲🤲
Bendede var kuzum ara ara normalmiş merak etme 🥰
Aminnn kuzum sağ salim gelsinler kucagimiza inşallah 🤲🤲🤲🌹

Merhaba Canım hoşgeldin 🥰
Saglikla gelsin kucağına inşallah 🤲🤲🤲🌹
Daha bebeğin küçükmüş canım isteyerekmi oldu 🤗
Benim kızım 6 buçuk yaşında ben pes pese cesaret edemedim ☺️
Inşallah kuzum sağlıkla gelsin bebislerimiz 🤲🤲🤲🥰

been :) hiç dayananmıyorummm kan testinden hemen sonraa :)
ilk kızımda kendi aileme hamileyim dedim annem ve babamın yanında...ablama telefonda söyledim
görümceme bi kutu yaptım 'hala olmaya hazırmısın' yazdım kayınvalidem ve kayınpederimin yanında verdim
şimdi ablam annem babam yemek yemeye başladığımızda 3.torun geliyor dedim :)
kayınvalidemlere herkez bir ardayken eşim nasl dedi tam hatırlayamadım bak biraz geveldi :) ya derin abla oluyor dedi yada 4.torun dedim emin olamadım
Ben de bebeği görürsek ve olumsuz bişi olmazsa haberi verirken herkesi kameraya kaydedeceğim :KK48:

Merhaba Canım hoşgeldin 🥰
Saglikla gelsin kucağına inşallah 🤲🤲🤲🌹
Daha bebeğin küçükmüş canım isteyerekmi oldu 🤗
Benim kızım 6 buçuk yaşında ben pes pese cesaret edemedim ☺️
Inşallah kuzum sağlıkla gelsin bebislerimiz 🤲🤲🤲🥰
Benimkide 22 aylık bir cimcime yerinde durmayan bir zillim var bakalım nasıl geçicek bu günler

inşallah sen duyarsın 7.haftadasın maşallah. benm biraz şüpheli
6+2 canım belli olmuyoki bazen gözükmeye biliyor benimde riskli biraz oyüzden endişeliyim spraili çıkarttılar 45 dk alttan kurcaladılar kanamam çok oldu korkuyorum inş Bi sıkıntı çıkmaz senin neden sıkıntı var canım

Oy maşallah sizde iyi cesaret 😍🤭
ALLAH kolaylık versin kuzum size 😍
Cesaretimin olduğunu kim söyledi 😆😆😆sürpriz gelince yapacak bişey kalmadı bakalım inş sağlıkla doğarsa ev cümbüş olucak kalabalık aile severim aslında oğlum 18 yaşında biri 11 kızım 22 Aylık aslında çok arka arkaya taraftarı değildim ama nasip

Back
X