250 lerdeydi dr güzel dedi bnmDört haftalık gebeyim o zaman benn adet günüm bugündü evet . Beta 340 normal dıyorsanız sevındım sızın dört haftada kaçtı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
250 lerdeydi dr güzel dedi bnmDört haftalık gebeyim o zaman benn adet günüm bugündü evet . Beta 340 normal dıyorsanız sevındım sızın dört haftada kaçtı acaba
Amin kuzum inşallah geç olsun güç olmasınCanım acısız bitti şükür oluşan bişey yoktu zaten sadece umutlar üzüyor insanı biliyorum ama beterin beteri var Rabbım büyük acıdan korusun inş sağlıklı yavrular nasip etsin
O zaman benım de normal yanı tamam canım250 lerdeydi dr güzel dedi bnm
Kalp atışını duyan ilk sensin ozaman canım ne güzel maşallah darısı başımıza inş tam kaç ta gördünProgestan Rahmi rahatlatır bebek daha kolay tutunur dedi inşallah senin de güzel haberlerin gelir. Ben bebegin kalp atışını duydum bi rahatlama geldi. İnşallah hayırlısıyla hepimiz duyarız
Amin canım hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza ne tedavisine başlattı doktorunSelam aynı tarihlerde aynı acıları yaşamışız bende 31 aralıkta 9 haftalık bebeğimin 7+4 günlükken kalbi durmuştu kürtaj oldum çok zordu .bi kere adet oldum ve hamile olduğumu öğrendim aynı korkular bendede var doktorum tedaviye başlattı hemen bel ve kaşık ağrısı bende de mevcut salı günü kalp atışı icin gidicem kalbim pir pir Rabbim herseyin hayirlisini nasp etsin insallah cümlemize![]()
Hayır canım ama beta 11 e düşmüş kimyasal gebelik dedi doktor çok erken öğrendiğin için şuan bunu konuşuyoruz eğer daha öğrnememiş olsan şu an reglim başladı dicektin kafana takcak bi durum yok denemeye devam edebilirsin dedi ilk kez bu durumu yaşadığın için her hangi bi teste gerek yok dedi
Kızlar progstani hangi durumlarda veriyor doktor. Ben 7 haftalık olana kadar doktora gitmeyi düşünmuyorum ama acaba herhangi bir ilaç falan kullanmam gerekir mi o zamana kadar. Aklıma ilk progestan geldi
Dört haftalık gebeyim o zaman benn adet günüm bugündü evet . Beta 340 normal dıyorsanız sevındım sızın dört haftada kaçtı acaba
Amin inşallahÇok üzüldüm![]()
İnşaallah en kısa zamanda yeniden sağlıklı bir bebek nasip etsin Rabbim
Aminn inşallah sizlerde duyunKalp atışını duyan ilk sensin ozaman canım ne güzel maşallah darısı başımıza inş tam kaç ta gördün
Ben de yarın 6+2 oluyorum böyle yazınca bi tuhaf oldum İnşallah şu ilk üç ayı güzelce atlatırızAminn inşallah sizlerde duyun. 6+2 haftalık bebegin kalbi ışık yanıp sönmesi gibi göründü sesi cok az gelir cok küçük ama bi acayım sesini dedi duyduk cok şükür. Gümbür gümbür degildi ama kalp atışı şeklindeydi. Cok küçük ben sadece bebegi görmek için cagırdım ama size kendini gösterdi bebeğiniz dedi doktorum. Çok şükür.
Maşallah kuzucuğa çok güzel bir his 1000 tanede doğursan bu his başkaAminn inşallah sizlerde duyun. 6+2 haftalık bebegin kalbi ışık yanıp sönmesi gibi göründü sesi cok az gelir cok küçük ama bi acayım sesini dedi duyduk cok şükür. Gümbür gümbür degildi ama kalp atışı şeklindeydi. Cok küçük ben sadece bebegi görmek için cagırdım ama size kendini gösterdi bebeğiniz dedi doktorum. Çok şükür.
Demi okuyunca bile insan Bi hoş oluyo maşallah yavrulara hayırlısıyla büyüsünler vakitli saatli gelsinler inşallah hepsiBen de yarın 6+2 oluyorum böyle yazınca bi tuhaf oldum İnşallah şu ilk üç ayı güzelce atlatırız![]()
Kesinlikle canım Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinDemi okuyunca bile insan Bi hoş oluyo maşallah yavrulara hayırlısıyla büyüsünler vakitli saatli gelsinler inşallah hepsi
Progestan coraspin ve oksapar iğneye başlattı tedbir amaclı cnm.Amin canım hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza ne tedavisine başlattı doktorun