Güzel yükselmiş gecikme ne kadar canimMerhabalar benim beta hcg ilk 96 iki gün sonra 173 çıktı normal mı sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel yükselmiş gecikme ne kadar canimMerhabalar benim beta hcg ilk 96 iki gün sonra 173 çıktı normal mı sizce
Rainbow 114 mü simdi kaçsın canımAynen kuzum❤ hahaha ben bi dönem 114 kilo olduğum için alışkınım
2 sene once verdim kilo
Evet kuzu kız derler benimde göbek var 4 5 aylık gibi onada erkek derler ama bence pek alakası yok![]()
ben ssvd adayıyımAynıyla canım bakalım kim önce doğuracak ben sezaryenliyim o yuzden belki ben önce doguruurm
Canım yaş kaçıncı çocuk şehirde yazarmisin hoşgeldinİnşallah hamileysem 17 kasım doğum 56 kiloyum
Ay ben hic cesaret edemem ki ben ilk doğumunda bile sancim yokken sezaryen oldum şimdi iki doğum sonrası normal asla dusunemem ne cesaretlisin kac yıl oldu ilkineben ssvd adayıyım![]()
59 60 arasi deisio kuzuRainbow 114 mü simdi kaçsın canım
Güzel yükselmiş bence benimde ilk gecikme günleri yavas yükseliyor sonra uçuyor ilk günler için senin de iyi2 gün gecikti canım
Masallah güzel vermişsin iyi ki vermişsin hamilelik zor olur kiloyla de mi ya59 60 arasi deisio kuzu![]()
40 ay olcak ıkı dogum arasıAy ben hic cesaret edemem ki ben ilk doğumunda bile sancim yokken sezaryen oldum şimdi iki doğum sonrası normal asla dusunemem ne cesaretlisin kac yıl oldu ilkine
Doktorlar yanasmiyorlar pek risk almak istemiyorlar hakkında hayırlısı olsun canim kısmet insallah yapabilirsin sağlıkla selametle40 ay olcak ıkı dogum arası
bakar mısınız1584132725584 1462679175 kızlar burda tek kese mı var cıft kese mi var ben mı yanlıs görüyorum?
Hadi inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımGüzel yükselmiş bence benimde ilk gecikme günleri yavas yükseliyor sonra uçuyor ilk günler için senin de iyi
erson aksuya gıtcem bakalım o yaptırıyomusDoktorlar yanasmiyorlar pek risk almak istemiyorlar hakkında hayırlısı olsun canim kısmet insallah yapabilirsin sağlıkla selametle
Sağol kuzum hamileliği bırak ben adet görmüyordum ki ilacsiz yumurtlama yoktu doktor bu gidişle menapoz olur dedi sonra kafaya dank etti kilo verdim çok şükür düzeldi 5 ay düzenli adet gördüm ilaçsız 5. Denememdede bebiş tuttu çok şükür kilo alıp vermesem belki şuan 3 4 cocuk vardı ben kendime zulmettim ozamanlar kilo alarak cok sukur bu halime çok şükür rabbimeMasallah güzel vermişsin iyi ki vermişsin hamilelik zor olur kiloyla de mi ya
Kuzu ufak olan keseye pek benzemio emin olamadim doktor söylemedi mi birşey sordunmu kuzumbakar mısınız
Sat 29 ocak a göre her türlü geri çünkü geç döllenme oldu. Normalde 7. Haftada olmam gerekiyordu. Ama benim haftamı ultrasona göre belirliyorlarSat a gore önde gidiyor olabilir ondan oyle demiştir son adetiniz ne zaman