- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.761
- 548
- 38
ozaman yndi bebkSen içini ferah tut kötü düşünme bebek hemen etkilenir olumsuzluktan çünkü genetik kodlanıyor aman dikkat![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ozaman yndi bebkSen içini ferah tut kötü düşünme bebek hemen etkilenir olumsuzluktan çünkü genetik kodlanıyor aman dikkat![]()
benimki geç döllenme snki kasimin sonu gibiSen içini ferah tut kötü düşünme bebek hemen etkilenir olumsuzluktan çünkü genetik kodlanıyor aman dikkat![]()
benimki geç döllenme snki kasimin sonu gibi
Haftaya öğrencem insallah
solkasigim bugun basladi agrım
Sanki değerim arttikca agrmaya basladi gibigeldi bana
Benimde bazen hep sol kasık bazen sag kasık hatta bir kere bir gün boyunca agrıdı
Yüzümde sivilecelerde çıkıyor hep sizdende var mısolkasigim bugun basladi agrım
Sanki değerim arttikca agrmaya basladi gibigeldi bana
yokcnm sivilce bende kuruyemiş yiyince çıkıyorYüzümde sivilecelerde çıkıyor hep sizdende var mı
Bende çok sivilcelendim adet döneminde falan hiç çıkmazdı normaldeYüzümde sivilecelerde çıkıyor hep sizdende var mı
Öncelikle hoşgeldin cnm o sivilceler beni yedi bitirdi nasıl kurtulacam bilmiyorum anlım ve çenemde çok yoğun sağolsun eşim temizliyo pıt pıt pıtYüzümde sivilecelerde çıkıyor hep sizdende var mı
Bunu Dr verdi bana ama zararlı o acabaCanim kardesimde onu kullandi ama doktoru biraktirdi çunku mg olarak cok fazla gebelikte sadece gunluk tek doz 400 mcg aliniyor bi arastir istersen
400mcg icmen gerek demisti 5mg çok çok fazlayms bilemiyorum buşekilde dedigine eminim çunku doktorun istedigi 400mcg folik asit aradik bizBunu Dr verdi bana ama zararlı o acaba
Kasik ağrın varmi cnmBnmde normalde adet öncesi çıkardı amabu kez çıkmadı şimdide tertemiz oldu hatta hep hsmile olayım ya dedim![]()
Amin canım cümlemize teşekkürler verdiğin bilgiler içinMart maaşımızı tam ödeyecekler. Nisan içinde %60devlet ödeneği varya ondan faydalandıracaklar ama Nisan ayında kaç hafta gideceğimiz daha netleşmedi. Allah sanada kolaylık versin
Arada oluyo çok kısa süreli karın ağrısı gibide oluyo bnm en çok bel ağrım var yaaKasik ağrın varmi cnm
1 haftadır devam ediyor canım sabah Dr aradım gelmeyin hastaneye dedi bulantı olacak dedi. Ama ben mahvoldum 8 yaşında oğlum eşim Allah'a emanet ne yaparsam onu yemeye çalışıyorlar.Canım ne zaman başladı bulantıların? Tahmin edebiliyorum durumunu![]()
Rica ederiimAmin canım cümlemize teşekkürler verdiğin bilgiler için
Ben ilk oğlumda da bulantı geçirmedim bundada hiç midem bulanmıyor. Bu yzdende hamile oldugumu unutuyorum bazen Allah kolaylık versin canm saglık ocagındada bir mide bulantı ilacı yazdırabilirsin aslında1 haftadır devam ediyor canım sabah Dr aradım gelmeyin hastaneye dedi bulantı olacak dedi. Ama ben mahvoldum 8 yaşında oğlum eşim Allah'a emanet ne yaparsam onu yemeye çalışıyorlar.
Aynı şekilde bendede hiç bulantı yok tuhaf geliyor belirtisi yok diyeBen ilk oğlumda da bulantı geçirmedim bundada hiç midem bulanmıyor. Bu yzdende hamile oldugumu unutuyorum bazen Allah kolaylık versin canm saglık ocagındada bir mide bulantı ilacı yazdırabilirsin aslında
Sağlık ocağındaki Dr çok gıcık olur o bulantı diyor.Ben ilk oğlumda da bulantı geçirmedim bundada hiç midem bulanmıyor. Bu yzdende hamile oldugumu unutuyorum bazen Allah kolaylık versin canm saglık ocagındada bir mide bulantı ilacı yazdırabilirsin aslında