- 13 Ocak 2020
- 46.830
- En iyi cevaplar
- 2
- 183.780
- 598
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de kuzumm Aralık annesi olasın İnşallah
Yanlış bakmadiysam banli görünüyor kontrolü vardı merak ettik İnşallah her şey yolundadırBelkide müsait degildir![]()
İnş canım Allah bütün hamişleri korusunYanlış bakmadiysam banli görünüyor kontrolü vardı merak ettik İnşallah her şey yolundadır
Yok o grup hiç açılmadı burası ihmal olur böyle devam diye konuşulmuştu en son başka bir durum olmuş maalesef kiBaşka bir grup konuşuluyordu tlf üzerinden olanama topik başkanımız burayı ihmal etmez hem kontrolü vardı İnşallah her şey yolundadır
Neden ban yedi acaba![]()
Amin bebeğim insallahSen de kuzumm Aralık annesi olasın İnşallah![]()
Benimde artık sabahları çok hafif oluyo ama başkada hiç bir sıkıntım yokNasılsınız ben gece mide bulantısından uyuyamadim
Amin canım seni cok iyi anliyorumkalsiyum al bol bol biliyosun gebelikte en cok kalsiyum harcaninca diş ortaya çıkıyor
❤doktor a gittin mi ilk muayene icin tahmini dogum aynı zamana denk geliyor
![]()
Aminnnİnş canım Allah bütün hamişleri korusun
Kötü bir şey mi olduYok o grup hiç açılmadı burası ihmal olur böyle devam diye konuşulmuştu en son başka bir durum olmuş maalesef ki
anlamadım ama profilinde üzgün yazıyor bende o ne anlama geliyor bilmiyorum umarım kötü birşey yokturAminnn
Kötü bir şey mi oldu![]()
https://hisarhospital.com/dogum-onc...kluklar-erken-haftalarda-teshis-edilebiliyor/ bu sayfayı tıkla ögrenebilirsin canm birde benim bildiğim ikili tarama testinde yapılıyor İnş saglıklı bir evladın olur.Merhaba kızlar, SAT tarihinden bi haberim.. oldukça sorunlu aylardı benim için ve o yoğunlukta not etmemişim. o kadar düşündüğüm halde aklıma gelmiyorEn son aralık ayında not etmişim ve düzensiz gördüğüm için emin de olamıyorum tarihten. Tansiyonum düşüp istifra ettiğimde hemen test yaptım ve hamile olduğumu böyle öğrendim.
Down sendromlu kardeşim var. Dolayısıyla genetik test yaptırmam çok önemli. Kaçıncı hafta dolunca yaptırılıyordu ve ben bu tarihlerden nasıl emin olurum bunun stresi içerisindeyim şuan.. Doktora da coronavirüs nedeniyle sadece ilk öğrendiğim gün gidebildim :/
Allah isteyen herkese sağ sağlim sağlıklı sıhhatli bebeklerine kavuşmayı nasip etsin
aaa İnş kötü bişey yoktur yaaaanlamadım ama profilinde üzgün yazıyor bende o ne anlama geliyor bilmiyorum umarım kötü birşey yoktur
https://hisarhospital.com/dogum-onc...kluklar-erken-haftalarda-teshis-edilebiliyor/ bu sayfayı tıkla ögrenebilirsin canm birde benim bildiğim ikili tarama testinde yapılıyor İnş saglıklı bir evladın olur. ❤
ilk duam her zaman buBilen biri çıkar illaki bizi de haberdar eder inşallahanlamadım ama profilinde üzgün yazıyor bende o ne anlama geliyor bilmiyorum umarım kötü birşey yoktur
Merhaba 10 haftada itibarendi sanırım nifty testi var. İnternetten araştırabilirsin yurt dışında yapılıyor. Umarım sağlıkla gelir.Teşekkür ederim. hepimizin evlatları, tüm minikler sağlıkla sıhhatle gelsinlerilk duam her zaman bu