• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben sürekli üşüyorum böyle olan var mı normal mi acaba ne giysemde üşüyorum ayaklarım hep buz gibi sıcak su torbasıyla yaşıyorum hergün kansızlıktan mıdır acaba sadece ilaç kullandım hergün kuru üzüm de yiyoruö ama 🤷🏼‍♀️
Senin haftalarindayken ben de aynen böyleydim. Kan değerim gayet iyi çıkmıştı ama sen bi baktır yine de

Ben sürekli üşüyorum böyle olan var mı normal mi acaba ne giysemde üşüyorum ayaklarım hep buz gibi sıcak su torbasıyla yaşıyorum hergün kansızlıktan mıdır acaba sadece ilaç kullandım hergün kuru üzüm de yiyoruö ama 🤷🏼‍♀️
Bende öyleyim kansızlık baş gösterdginden olabiliyor bazen

Merhaba kızlar adetime 7 gün var ama bende sarı bir akıntı gelmeye başladı hafif altın sarısı gibi daha önce bu şekil gelmemişti ve heleki adetime 7 gün varken hiç gelmemişti ilk defa böyle oluyo ve ara ara kasıklarımda batma ve yanma var bacaklarımda sanki adet olcakmışım gibi bi halsiz gibi adetime yakın bile bu kadar olmazdı acaba hamile olabilirmiyim sağ bacağımda arada çekilme oluyor belimde sağ tarafı arada hafif ağrıyor acaba test yapsam çıkarmiki
En iyi sonuç adet gecikmesinden 4 gün sonradır. Evet gebelikte batma olabiliyor kasıklarda.

Geçti geçti 😊 Evde eşim kısa kolla geziyordu ben hırka üstüne battaniye. Kanım da gayet iyi çıkmıştı oysaki
Şuan bizde o durumdayız eşim şortla bn kışlık pijama su torbası ayağımda 😂 yarın kan değerlerime baktrcam inşallah bnmde normal çıkar 🙏🏻 Yarın 5+0 olucaz daha yeni 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙

bende de üşüme uyuma surekli sanki hasta olacakmısım gibi hissetme vardı biraz azaldı. daha basları boyleyse bu gebeliğin ilerisini dusunemiyorum.

canım ağrı diner dinmez bir bardak süt içtim:) Hafifledi şu an. Ben adete 4-5 gün kala biraz erken öğrendim gebeliği. 4 gün kanda takip edip, Hemen ertesi gün doktora gittim :) tabii ilk kese görünmedi daha kucuk olduğu için ama doktorum test istedi, kan değerlerim ve vitaminlere baktı. Eksik Vitaminlerimi yazdı. 5 gün sonra çağırdı ultrasonda keseyi gördük. 8 nisan’da kalp atışı için çağırdı, sende durumlar ne canım, doktora gittin mi? bulantın var mı?
Çok tuhaf bulantı yok bir öncekinde bulantidan gözümü açamıyordum 🙄Doktora gitmedim henüz 5 hafta bugün doldu yarın gitmeyi düşünüyorum hem kese görünür 6. Haftada kalp atışı duyuluyor belki onuda duyarım hemde tahlil yapar eksik vitaminleri yazar hepsini aynı anda yapayim diyorum folik asit aldım eczaneden sadece ama kollarimda derman yok muhtemelen cok eksik vitaminlerim var belki kanımda eksik ama eşim istemiyor bu dönemde doktora gitmemi korkuyor ama ben gidecem tabiki inşallah randevuyu aldım özel hastaneden normalde fakültede istiyordum ama fakülte hasta kabul etmiyormuş 🙄Allah yardımcımız olsun

Aksamlari bogazi ağrıyıp sabah geçen varmi 🙄psikolojik olarak boğazımda ağrı hissediyorum aksamlari sabah kalkıyorum yok da sadece bende yok buna eminim cevremde de var da sizlerde varmi🤷‍♀️

bende var boğaz ağrısı arada pastil alıyorum (kullanılabiliyor diye biliyorm gebelikte) gece daha cok oluyor ama benım hamıle değilken de boyleydi

bu arada ben bulantılardan dolayı 1 kılo kadar verdim 61 olmustum baslarda simdi midem kotulesdikce 60 a indim bugun sanki bi tık azaldı ama hala et ürünleri ve yumurtaya tahammul edemıyorum ki asırı etcilizdir esimle ve her sabah iki yumurta yerdım. esim simdi makarna ve corba dısında hıcbır sey yapmak istemediğim icin cok dertli :D benim gibi ete tahammülü olmayan var mı hep boyle gider mi karbonhidrat nereye kadar. yağ oranım yukselcek :/

bu arada ben bulantılardan dolayı 1 kılo kadar verdim 61 olmustum baslarda simdi midem kotulesdikce 60 a indim bugun sanki bi tık azaldı ama hala et ürünleri ve yumurtaya tahammul edemıyorum ki asırı etcilizdir esimle ve her sabah iki yumurta yerdım. esim simdi makarna ve corba dısında hıcbır sey yapmak istemediğim icin cok dertli :D benim gibi ete tahammülü olmayan var mı hep boyle gider mi karbonhidrat nereye kadar. yağ oranım yukselcek :/
Bende iştahım çok açıldı. Kısa sürede çok kilo aldım galiba olamazzzz🥴🥴

Canım tuzlu şeyler çekiyor sürekli 😝

bu arada ben bulantılardan dolayı 1 kılo kadar verdim 61 olmustum baslarda simdi midem kotulesdikce 60 a indim bugun sanki bi tık azaldı ama hala et ürünleri ve yumurtaya tahammul edemıyorum ki asırı etcilizdir esimle ve her sabah iki yumurta yerdım. esim simdi makarna ve corba dısında hıcbır sey yapmak istemediğim icin cok dertli :KK70: benim gibi ete tahammülü olmayan var mı hep boyle gider mi karbonhidrat nereye kadar. yağ oranım yukselcek :/
Bende yagli salçalı yemek görmeye pişirmeye tahammül edemiyorum. Buzdolabından nefret ediyorum bana resmen çok kötü kokuyor. Aslında kokmuyor ama ben açınca öğürüyorum. İlk gebelikte de böyle olmuştu. Çok güzel kahvaltı hazırlardım. Şimdi ise eşime diyorum tepsiye ne yiyeceksen al masada ye ben görmek istemiyorum 😭. Yarın Dr gideceğim artık idrar yollarımdaki enfeksiyon için.

Bende yagli salçalı yemek görmeye pişirmeye tahammül edemiyorum. Buzdolabından nefret ediyorum bana resmen çok kötü kokuyor. Aslında kokmuyor ama ben açınca öğürüyorum. İlk gebelikte de böyle olmuştu. Çok güzel kahvaltı hazırlardım. Şimdi ise eşime diyorum tepsiye ne yiyeceksen al masada ye ben görmek istemiyorum 😭. Yarın Dr gideceğim artık idrar yollarımdaki enfeksiyon için.
🤯🤯🤯

gecmıs olsun :(

Back
X