- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 32
Denedim ileri geri gidiyor bakalım erkek mi olacak 2 aya belli olurKarnının üstüne getir tut yüzügü sabit sonra yavaşça bırak ve ileri geri atarsa erkek kendi etrafında dönmeye başlarsa kız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denedim ileri geri gidiyor bakalım erkek mi olacak 2 aya belli olurKarnının üstüne getir tut yüzügü sabit sonra yavaşça bırak ve ileri geri atarsa erkek kendi etrafında dönmeye başlarsa kız![]()
Hepimize eğlence çıktı bakalım hangimizinki tutacakDenedim ileri geri gidiyor bakalım erkek mi olacak 2 aya belli olur![]()
Kesinlikle deneyin ve cinsiyet belli olunca bari açıklayın bunlar tatlı mutluluklar heyecanlarDenedim ileri geri gidiyor bakalım erkek mi olacak 2 aya belli olur![]()
Aynen öyle artık herşeyi deniyoruz 2 ay daha böyle devam ederizHepimize eğlence çıktı bakalım hangimizinki tutacak![]()
Aynen öyle insan heyecanlanıyorKesinlikle deneyin ve cinsiyet belli olunca bari açıklayın bunlar tatlı mutluluklar heyecanlar❣
İnş kalbimize göre olurAynen öyle artık herşeyi deniyoruz 2 ay daha böyle devam ederiz
Aynen öyle insan heyecanlanıyor![]()
Dene canım benim fikri olan yazsın bu aradaCinsiyet için karbonat mı vardı neydi onla yapıyorlardı idrarla ama unuttum isterseniz netten bakın Bi yüzüğü bende deneyeyim bak merak ettim heee![]()
Ultrason fotoğrafına göre de var ama çoğumuzun bebek fotoğrafı henüz yok..Bildiğiniz başka yöntemler var mı hanımlar![]()
Valla daha bebegi hiç görmeye gitmedimUltrason fotoğrafına göre de var ama çoğumuzun bebek fotoğrafı henüz yok..
Kendi bebeklerimden yola çıkarak söyleyebilirim.. çevremde birçok kişinin de gördüğüm kadarıyla 6 7 haftalık bebek görüntüsü daha uzun ve ince ise erkek biraz daha tombik görüntüsü varsa kız oluyor
Olabilir aslındaUltrason fotoğrafına göre de var ama çoğumuzun bebek fotoğrafı henüz yok..
Kendi bebeklerimden yola çıkarak söyleyebilirim.. çevremde birçok kişinin de gördüğüm kadarıyla 6 7 haftalık bebek görüntüsü daha uzun ve ince ise erkek biraz daha tombik görüntüsü varsa kız oluyor
Yaa bunu bende çok duydum ama kendi ultrason fotomu tabiiki tarafsız yorumlayamadım.Ultrason fotoğrafına göre de var ama çoğumuzun bebek fotoğrafı henüz yok..
Yaa bunu bende çok duydum ama kendi ultrason fotomu tabiiki tarafsız yorumlayamadımUltrason fotoğrafına göre de var ama çoğumuzun bebek fotoğrafı henüz yok..
Resmini at buraya belki ben fikir sahibi olabilirimYaa bunu bende çok duydum ama kendi ultrason fotomu tabiiki tarafsız yorumlayamadım
Çok sevinirim valla 6+5 ultrason görüntüsü vajinal bakalım içinden ne gelicekResmini at buraya belki ben fikir sahibi olabilirim
Ay ne güzel net ve kocaman görüntüsüÇok sevinirim valla 6+5 ultrason görüntüsü vajinal bakalım içinden ne gelicek
Sanki çok küçük burda anlaşılması zor ama çok tombik duruyor maşşalahÇok sevinirim valla 6+5 ultrason görüntüsü vajinal bakalım içinden ne gelicek
Vajinal değil karından değil mi bu arada o zaman değişirÇok sevinirim valla 6+5 ultrason görüntüsü vajinal bakalım içinden ne gelicek