- 26 Temmuz 2025
- 554
- 374
- 18
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #16.621
Rica ederimHmm gittiğimde söyleyim bir tşk ederim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederimHmm gittiğimde söyleyim bir tşk ederim![]()
Siz kaç haftalık oldunuzBen de dün ilçedeki devlet hast gittim kaydım olsun diye, ultrasonda hiçbir şey gözükmüyor resmen valla ne güzel görüyormuşuz özellerde
Gebelik okuluna yönlendirdi doktorum
713 gramdı dün![]()
Kızlar tahlillerim çıkmış ama anemiyim kanlar bitik durumda çok üzgünüm herşeyi yaptım yükseltmek için ama yok doğumda nasıl olur bilmiyorum büyük ihtimalle kan takviyesi alıcam![]()
Ben de aynı durumdayım kızlar demir zaten 5-6 en yüksek hali, kanda 9-10. 11e seviniyorum.Değerlerimiz hemen hemen aynı benim de 10 küsür birşeydi demir ve d vitaminim hic yükselmiyor. Ama 10 11 gibi doğumda sorun oluşturmuyor sanırım yani inşallah öyledir. Acaba nasıl bir yol izler doktorunuz kan vermek son seçenek ama gerekirse verilecek.. kızıma hamileyken böyle sorunlar yaşamadım bunda ruh gibiyim bu sebeplerden
Darısı başımaBen diyetisyene başladım bazı günler kendim evde kahvaltı öncesi ve 1 saat sonrası ölçüyorum biraz düştü diyet fayda etmiş gibi görünüyor.
Hadi inş ilaçsız atlatabiliriz bu süreciBende yeniyim canım. İlk günüm diyette. Şeker meyve suyu kuru meyveler hamur işi vs yasak. Zaten bunları minimum yiyordum ama bugün itibariyle tamamen kestim. 15 gün sonra tekrar gideceğim. İnşallah insüline gerek kalmadan düşer.
Alerji olarak bende kaşıntı kollarımda pütürlü şeyler çıkmıştı ve mide ağrısı yapmıştı inşallah sizde bişe yapmazBen de aynı durumdayım kızlar demir zaten 5-6 en yüksek hali, kanda 9-10. 11e seviniyorum.Ama ben hamilelik öncesi de hep böyleydim. Doktorum bu değerleri görür görmez hapları günde 2ye çıkarmamı istedi ve demir serumu yazdı acilden gidip yaptırıcam, 2 doz yazmış bir de. Ama alerji yapabiliyormuş. Bir korktu gözüm. yine de gidicem artık doktor yazdıysa vardır bir bildiği diyip tabi.
Demiri damardan almak gerçekten çok hızlı toparlıyor, b12 de yerlerdeydi benim onun içinde alerji yapabilir demişlerdi ama 1 ay iğnesini kullandım bir sıkıntı yaşamadım bünye meselesi galiba inşallah alerji yapmaz. Doktorların normalde bile kabul edeceği değerler değiller bunlar, hamileyken daha önemliBen de aynı durumdayım kızlar demir zaten 5-6 en yüksek hali, kanda 9-10. 11e seviniyorum.Ama ben hamilelik öncesi de hep böyleydim. Doktorum bu değerleri görür görmez hapları günde 2ye çıkarmamı istedi ve demir serumu yazdı acilden gidip yaptırıcam, 2 doz yazmış bir de. Ama alerji yapabiliyormuş. Bir korktu gözüm. yine de gidicem artık doktor yazdıysa vardır bir bildiği diyip tabi.
Benimde 99 diyor uygulamaKızlar ben bugünden itibaren çift rakamlara iniyorumatarsa 99 diyorum sizin kaç gün var ?
24+6Siz kaç haftalık oldunuz![]()
Öyle mi? :/ Bünyem de alerjiktir, yaptırmadan doktora tekrar bi danışırım artık acilde de o zaman. Bebeğe kötü bir etkisi olmasın da inş.Alerji olarak bende kaşıntı kollarımda pütürlü şeyler çıkmıştı ve mide ağrısı yapmıştı inşallah sizde bişe yapmaz![]()
demir serumları alerjik olur genelde, bende de yapmıştı. Zaten hastanede gözetim altında takıyorlar. Bebeğe zararı olabilecek şeyleri vermez doktorlar merak etmeÖyle mi? :/ Bünyem de alerjiktir, yaptırmadan doktora tekrar bi danışırım artık acilde de o zaman. Bebeğe kötü bir etkisi olmasın da inş.![]()
Hüff böyle deyince zaman ne çabuk geçmiş yaSon 14 hafta hadi bakalım![]()
Zurnanın zırt dediği yere geldik vallaHüff böyle deyince zaman ne çabuk geçmiş ya
Daha dün kalp atışını duymak için bekliyorduk sanki![]()
Biz anlaştık, kocam doğuracakZurnanın zırt dediği yere geldik valla![]()
O nasıl olcek kızBiz anlaştık, kocam doğuracak![]()
Oldursun, beni ilgilendirmiyor şu anO nasıl olcek kızdur bende bir sorayım bakim doğurur mu
Şimdi okuldan arkadaşim beta takip ediyor o günlerim geliyor aklıma diyor ne stresliymiş hiç dışardan göründüğü gibi değilmişHüff böyle deyince zaman ne çabuk geçmiş ya
Daha dün kalp atışını duymak için bekliyorduk sanki![]()
Hepimiz biliyoz ki o masaya yatılacak benimde belim ağrıyor diyorum karnını bir yere koy 5 dk geri tak aşkım diyo dalga geçiyor benleOldursun, beni ilgilendirmiyor şu an![]()
Biliyorsun ki sadece hamilelikte değil, artık hayatımızı stres yönetecekŞimdi okuldan arkadaşim beta takip ediyor o günlerim geliyor aklıma diyor ne stresliymiş hiç dışardan göründüğü gibi değilmiş
Dedim ohoo kalbi atıyor mu test sonuçları nasıl ayrıntılı nasıl organlari iyi mi bi türlü bitmiyor ki stres hamilelikte![]()