• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    167
Kızlar tahlillerim çıkmış ama anemiyim kanlar bitik durumda çok üzgünüm herşeyi yaptım yükseltmek için ama yok doğumda nasıl olur bilmiyorum büyük ihtimalle kan takviyesi alıcam 😔

Değerlerimiz hemen hemen aynı benim de 10 küsür birşeydi demir ve d vitaminim hic yükselmiyor. Ama 10 11 gibi doğumda sorun oluşturmuyor sanırım yani inşallah öyledir. Acaba nasıl bir yol izler doktorunuz kan vermek son seçenek ama gerekirse verilecek.. kızıma hamileyken böyle sorunlar yaşamadım bunda ruh gibiyim bu sebeplerden
Ben de aynı durumdayım kızlar demir zaten 5-6 en yüksek hali, kanda 9-10. 11e seviniyorum.🥲 Ama ben hamilelik öncesi de hep böyleydim. Doktorum bu değerleri görür görmez hapları günde 2ye çıkarmamı istedi ve demir serumu yazdı acilden gidip yaptırıcam, 2 doz yazmış bir de. Ama alerji yapabiliyormuş. Bir korktu gözüm. yine de gidicem artık doktor yazdıysa vardır bir bildiği diyip tabi.

Ben diyetisyene başladım bazı günler kendim evde kahvaltı öncesi ve 1 saat sonrası ölçüyorum biraz düştü diyet fayda etmiş gibi görünüyor.
Darısı başıma 🙏
Bende yeniyim canım. İlk günüm diyette. Şeker meyve suyu kuru meyveler hamur işi vs yasak. Zaten bunları minimum yiyordum ama bugün itibariyle tamamen kestim. 15 gün sonra tekrar gideceğim. İnşallah insüline gerek kalmadan düşer.
Hadi inş ilaçsız atlatabiliriz bu süreci 😊

Ben de aynı durumdayım kızlar demir zaten 5-6 en yüksek hali, kanda 9-10. 11e seviniyorum.🥲 Ama ben hamilelik öncesi de hep böyleydim. Doktorum bu değerleri görür görmez hapları günde 2ye çıkarmamı istedi ve demir serumu yazdı acilden gidip yaptırıcam, 2 doz yazmış bir de. Ama alerji yapabiliyormuş. Bir korktu gözüm. yine de gidicem artık doktor yazdıysa vardır bir bildiği diyip tabi.
Alerji olarak bende kaşıntı kollarımda pütürlü şeyler çıkmıştı ve mide ağrısı yapmıştı inşallah sizde bişe yapmaz 🤲

Demiri damardan almak gerçekten çok hızlı toparlıyor, b12 de yerlerdeydi benim onun içinde alerji yapabilir demişlerdi ama 1 ay iğnesini kullandım bir sıkıntı yaşamadım bünye meselesi galiba inşallah alerji yapmaz. Doktorların normalde bile kabul edeceği değerler değiller bunlar, hamileyken daha önemli 🥲

Öyle mi? :/ Bünyem de alerjiktir, yaptırmadan doktora tekrar bi danışırım artık acilde de o zaman. Bebeğe kötü bir etkisi olmasın da inş.🙏
demir serumları alerjik olur genelde, bende de yapmıştı. Zaten hastanede gözetim altında takıyorlar. Bebeğe zararı olabilecek şeyleri vermez doktorlar merak etme 🫶🏻

Hüff böyle deyince zaman ne çabuk geçmiş ya 🥹
Daha dün kalp atışını duymak için bekliyorduk sanki 🥹🥹
Şimdi okuldan arkadaşim beta takip ediyor o günlerim geliyor aklıma diyor ne stresliymiş hiç dışardan göründüğü gibi değilmiş😅
Dedim ohoo kalbi atıyor mu test sonuçları nasıl ayrıntılı nasıl organlari iyi mi bi türlü bitmiyor ki stres hamilelikte😅

Şimdi okuldan arkadaşim beta takip ediyor o günlerim geliyor aklıma diyor ne stresliymiş hiç dışardan göründüğü gibi değilmiş😅
Dedim ohoo kalbi atıyor mu test sonuçları nasıl ayrıntılı nasıl organlari iyi mi bi türlü bitmiyor ki stres hamilelikte😅
Biliyorsun ki sadece hamilelikte değil, artık hayatımızı stres yönetecek 😂
Yok doydu mu, üşüdü mü vs vs vs 😂😂😂

Back
X