bende verir diye düşünmüştüm aslinda ama neden vermediyse sen kac gun kullanacaksin ve bir hafta sonra bidaha çağırdı beniCnm benimde lekelenmem vardı kese etrafında kanama yok yerleşmedir dedi doktorum ama önlem okarak progestan başladık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende verir diye düşünmüştüm aslinda ama neden vermediyse sen kac gun kullanacaksin ve bir hafta sonra bidaha çağırdı beniCnm benimde lekelenmem vardı kese etrafında kanama yok yerleşmedir dedi doktorum ama önlem okarak progestan başladık
Ultrasonda görünmedi sanırım yumurta tek göründü bugün doktor da demekki görünmedi dedi biri daha küçük zatenGeç döllenme olmuş sondaki o zaman❤
Tebrikler! Sağlıklı hamilelikler olsunSelam kızlar bende kasım annesi olacağım inşallahsat 11 şubat. kasım ortalarında gözüküyor doğum. 2 hafta önce kesemizi ve içinde yolksacı gördük. Dün de bebeğimizin kalp atışını gördük çok şükür
mide bulantım yok çok şükür ama acayip yemek yiyiyorum 2 kilo almışım şimdiden
![]()
vallahi ya hayatımda hiç yemediğim kadar yiyiyorum doymuyorum hiçTebrikler! Sağlıklı hamilelikler olsunben de kilo aldım daha 6 haftada bir buçuk kilo aldım
midem de henüz bulamıyor, iştahım da açık. Sanırım benim bebiş iki kişilik yiyor
![]()
Demir acıktırıyormuş gerçekten. İki kişilik yemek diye bişi yok diyor aslında diyetisyenler, ama acıkıyorum. Midem kazınıyor resmenvallahi ya hayatımda hiç yemediğim kadar yiyiyorum doymuyorum hiçdemir hapı kullanıyordum onuda bugün aradılar değerleriniz iyi bırakın dediler 4. aydan sonra tekrar başlayacağız dediler belki demir hapını bırakınca iştahım azalır diye ümit ediyorum azda olsa :)
Banada yapmadı şuan gerek yok dediDemir acıktırıyormuş gerçekten. İki kişilik yemek diye bişi yok diyor aslında diyetisyenler, ama acıkıyorum. Midem kazınıyor resmenbana kan tahlili fln yapmadı hoca
demir kullanmam lazım mıydı ki? Ben akdeniz anemisi taşıyıcısıyım vücut depolamıyor demiri
![]()
Gün belirtmedi geçen hafta pazar başladım bu pazartesi tekrar kontrole gideceğim inş herşey güzel olurbende verir diye düşünmüştüm aslinda ama neden vermediyse sen kac gun kullanacaksin ve bir hafta sonra bidaha çağırdı beni
Benim ilk bebek de, her bir şey duyduğumda anaa bana yapmadı ya bunu, bana demedi ya, bana sormadı ya, ben demedim ya oluyorumBanada yapmadı şuan gerek yok dedi
rahmi kalınlaştırır duphaston. progesteron içerir.Duphostan kullanan var mı ne işe yarıyor acaba birde bi yan etkisi var mı hap şeklinde
Bende dun du içince çıkardım valla bir sey de yoktu midemde ama işte su bulandırdı.. Baska da kusmadım hiçTiksinme ve bulantı var ama o islemi gerceklestirmedim henüz
Şarj leblebi midemi iyi bastırdı sürekli elinin altında olacak ama
Beklenen doğum tarihimiz ayni gün ve ben de hiç gitmedim. Ama artık yarın için randevu aldım şan rom kalp atışında duyulur. Peripella nin tarihi de.bizimle aynıydı o kalp atışını duymuşValla daha bebegi hiç görmeye gitmedim![]()
Selamlar Kızlar,
Benim 1 haftadır bulantılarım başladı. Dün nirvana yaptı, mide ağrısı, gaz hepsi karışık. Reflü çıkmıştı yeni ben de. Üst üste geldi. Geniz akıntım da çok oluyor. Öyle yatıyorum tüm gün, Allah’tan işim tatil. İlk çocukta da böyleydi, hiç tadım tuzum yoktu, bunda da kaderim değişmediVar mı bu kadar yoğun bulantısı olan? Beni bayağı yatırıyor ya hasta gibi.
Brnde kilo verdim canim yemek yemek istemiyo kendimi zorluyorum kokulara hassiyetim var reflu oldum bende kuzlarimda 3 ay mide bulantisi cekiyodum cok kotuydum bunada raziyim insallah cabuk gecer
merhaba kizlar keseyi görmüştük bugun de kalp atimi icin gittik cok şükür duyduk.bur hafta geriden geliyiruz hala.2 gundur lekelenme vardi ama nedense ilac falan vermedi sormayi da unuttum ya neden düşük onleyici vermedik i
Keske hatirlatsaydin demekki dr gerekli gormedi benimde lekelenmelerim vardi lavaboya bile gitmek idtemiyorum korkuyorum
Bnmde ilk ve bnde öyleyim düşük önleyici bermedi diye değiştircektmBenim ilk bebek de, her bir şey duyduğumda anaa bana yapmadı ya bunu, bana demedi ya, bana sormadı ya, ben demedim ya oluyorum![]()
Bnm ikiz ondan verdi ozamanrahmi kalınlaştırır duphaston. progesteron içerir.
Bende pazartesiye aldım randevuyu İnş hayırlı haberler alırız. Cnm benimBeklenen doğum tarihimiz ayni gün ve ben de hiç gitmedim. Ama artık yarın için randevu aldım şan rom kalp atışında duyulur. Peripella nin tarihi de.bizimle aynıydı o kalp atışını duymuş
Benim önceden kimyasallar var ona tedbire vermiştir belkiBnmde ilk ve bnde öyleyim düşük önleyici bermedi diye değiştircektm![]()