Benim kimyasallar ikisi 4 hafta biri 5. Hafta kendiliğinden düştü. Ben test ile öğrenmiştim 5 haftalık olanı evde. Bayram tatiline denk gelmişti, doktorum yoktu. Tatil bitsin hemen gideyim diye düşündüm ama kahve akıntım vardı sürekli nokta nokta. Yerleşme diye düşündüm aslında 6 gün fln sürdü sonra kanamaya döndü malesef. Sonra doktora gittim sıfıra düşmesini takip ettik değerin. Kendiliğinden düştü. Diğerleri de ben erken gebelik testi ile öğrendim kan tahlili de yaptırdım o zaman birinin değeri 48 birininki 75 fln dı sanırım. Tako edelim ertesi gün yeniden yapalım dedi hoca. Baktık azaldı. Adet günü düştü normal adet kanamasıyla.
Bu defa adete üç gün kala evde silik çizgi gördüm gittim hemen Hem betaya hem de progesteron a baktı. Değerlerim baktı hoca değerlerin iyi ben normal rahim içi gebelik olduğunu düşünüyorum dedi. Bir daha beta bakmadı. Progestan ve iğne verdi. Bri de kan sulandırıcı hap. Haftaya gel keseye bakalım dedi. Gittim keseyi gördü, bir hafta sonra da kalp duyduk.
Sen de kuzum erken gebelik testi yap bir dahaki sefere, erkenden git olmaz mı doktora. Luteal faz yetmezliği olabilir demişti bana ondan progesteron verdi. Belki senin için de geçerli olabilir. Hakkında en hayırlısı olsun