2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar bende uyaninca gece acıkmıyorum ama gündüz çok yiyorum galiba

21 hafta bitiyor 5 kiloya yakın aldım nette baktim 4.5 ile 6.5 arası bu hafta normal diyor ama çok geliyor bana bir an evvel doğum yapıp kiloları verme derdine düştüm spor salonu bile araştırdım
Canım al benden de aynısı çok kilo aldım gibi geliyor ben de 20. Haftadayım 5 kilo civarı aldım artık dursun istiyorum ama mümkün değil tabii öyle bişey 😄 tartıda hiç görmediğim rakamları gördükçe afakanlar basıyor 😂

Yaa çok iyi bndehep tahlil ister siye aç gittim almadı şimdi tok gitcem hareketli de görsem içim rahat etse demekkigörünüyo gene rahatçok sağolun
Hatta giderken bi çikolata ya da helva gibi şeylerden ye o zaman kıpır kıpır olabiliyor😊 yeğenlerim ikiz hareketlerini biraz geç hissetmişti yengem ama sonrasında içimde harp çıkıyor resmen diyordu 😂

Bebeğinin gelişimi iyiyse kilo ne gerekki canım ne güzel alma işte sonra ki haftalarda zaten alırsın bebek gelişsin ufak kalmasın yeter ki kuruyemisini falan güzel yiyorsan vitaminlerini alıyorsan tamam burda bir konu vardı kuruyemiş diyince aklima o geldi 4 5 haftalık bi üye kayinvaldem önüme çerez getirip yedirmiyor diye konu açmıştı aklima o geldi 🤣
doktor normal demişti . netten de haftalık kaç gram olması gerektiğine bakıyorum yakın değerler . bide ödem olmasın da ondan da korkarım

Benim ara öğünleri yazayım canım sana. Ben kahvaltıdan 2.5 saat sonra 5 çiğ badem 1 bardak kefir içiyorum. Öğle yemeğinden 2.5 saat sonra bir orta boy meyve 2 kaşık yoğurtla yiyorum. Akşamda 9.30 gibi 2 kuru incirle ceviz yada badem yiyorum.
çok teşekkür edrim canım bnde dikkat ederim :KK36:

Kizlar isim konusunu naptınız ben hangi ismi bulsam yakınımın kızının adı çıkıyor deli olcam :KK43: . Son dk kadar kimseye soylememeye karar verdim ve mira Ece düşünüyorum yada arya tabiki eşim cansu olsun diyor tam bir kaus oldu isim konusu bize 😂😂
cansu güzel isim bnce :)

Kendi doktorumda uyardı en son canın ne isterse tadımlık ye muhakkak ama bazı şeyleri abartma dedi. Meyveleri şekeri hiçte masum değil diyor benim doktorda diyetisyen de.
Evet canım limonda cilekten daha çok şeker olduğunu söylüyor lar mesela . Ben daha test vermedim Dr belki banada yasak koyar

Kızlar bu ay tetanoz aşısı için çağırdılar sağlık ocağından yaptıran var mı?
Sonrasında Herhangi bi ağrı ateş vs olur mu acaba
bn bugün yaptırdım . şu an kolum fazla ağırlaştı yukarı kaldıramıyorum. çok bi ağrı olmasada kendini belli ediyor. ateşim olmadı şimdilik

Benim eşimde Alara diye sayıklıyor ismini tam ben karar vermemiştim biraz düşünmek istiyorum ama Alara ismine de alışmaya başlıyorum galiba🤗

İzne ayrıldım 2 haftalık. Haftaya tatile gideceğim yazlığa. Bugün de kızımla dışarı çıktık 11de daha yeni girdik dolaştık biraz ama nasıl yoruldum. Şimdiden böyleysem son trimesterda nasıl olacak hiç bilmiyorum
Ay canım darısı başıma 🙏🏻 Yarın doktor kontrolüm var 24 hafta mevzusunu sorucam ne zaman 24 haftalık oluyorum raporu ne zaman verecekmiş ona göre ben de yıllık izinlerimi başına ekleyeceğim inşallah 😄 şimdi şafak sayar gibiyim iş yerinde günler geçmiyor. Sandalye tepesinde oturmaktan sırtım belim kuyuk sokumum ağrıyor benim de 😓

Ay canım darısı başıma 🙏🏻 Yarın doktor kontrolüm var 24 hafta mevzusunu sorucam ne zaman 24 haftalık oluyorum raporu ne zaman verecekmiş ona göre ben de yıllık izinlerimi başına ekleyeceğim inşallah 😄 şimdi şafak sayar gibiyim iş yerinde günler geçmiyor. Sandalye tepesinde oturmaktan sırtım belim kuyuk sokumum ağrıyor benim de 😓
Ay iyi hatırlattın bak ben de 24 hafta mevzusunu sorayım yarın sabah. Ben kendim için Ağustos başı gibi hesapladım ama... Tam da emin olamadım. 23+1 olunca 24 haftalık oluyoruz ama 24ün başı mı 24 bitince mi olacak tam kestiremedim.

Back
X