2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Aaa evet onu sormuştu değil mi? Hatırladım ben de okudum ama benim ilk defa duyduğum bir şeydi zaten. Hatta şey diye düşündüm arkadaş yurtdışında filan mi yaşıyor diye
Evet turkiyede çok bilinmiyor bilinse de her bütçeye uygun değil diye biliyorum ama ne kadardır hastanelerde mi saklıyorlar fikrim yok.Bugun mesela şey okudum bebeğin kordonu bir kaç dakika dünyaya geldikten sonra geç kesilmesi gerekiyormus.

Kızlar ben de şaşırdım açıkçası bir arkadaşım pastörize yemelisin falan demişti ben de doktora o nedenle sormuştum ve bana bir şey olmaz ev yoğurdu da yiyebilirsin der diye düşünmüştüm 😂 biz de büyük şehirde yaşıyoruz ama yıllardır hep sütünü aldığımız bir sütçümüz var onu kaynatıp ev yoğurdu yapıyoruz ben market yoğurdundan daha çok seviyorum onu zaten ama şimdi doktor da böyle deyince mecbur marketten alıcam. 🤷🏼‍♀️ Zaten bu aralar mayalamaya üşeniyordum 🙊😄 üşenmezsem de günlük sütle mayalarım artık bir süre

Pelinimben inşallah canım hepimizin bol bol sütü olsun da bebişler o market ürünlerine kalmasın 🙏🏻
Canım sanırım çiğ inek sütünden bulaşacak bir hastalık var ve hamilelikte tehlikeli. Bu sütü tencereye boşaltırken filan doğal olarak etrafa bulaşıyor, kaşığa bilmem neye ya da eline... Eğer o hastalık varsa sütü kaynatsan bile kaynatma sürecinde o hastalık bulaştığı yüzeylerden yayılabilir diye sanırım bu şekilde diyorlar. Ama ev yoğurdu market pastörize sütü ile yapılırsa bence sorun olmaz.

Ahh kuzum inş bundan sonra rahat geçirirsin hamilelikten öncede çok şey geçmiş başından inş herşey iyi olur senin için özellikle dua edeceğim. Sağlıkla kucağına aldın mı hepsi unutulur inş 🥰
Sağol canım Allah razı olsun 🤲Inşallah yüzüne baktigimda hep şükür ve sevinçle olacağım

Evet turkiyede çok bilinmiyor bilinse de her bütçeye uygun değil diye biliyorum ama ne kadardır hastanelerde mi saklıyorlar fikrim yok.Bugun mesela şey okudum bebeğin kordonu bir kaç dakika dünyaya geldikten sonra geç kesilmesi gerekiyormus.
Evet çok az hastanede uygulanıyor o dediğin kordon olayı. Doğal doğum destekleyen hastane bulmak laızm.

Memleketten 2 gun oldu geldik canim aynen oyle yazmistim detayli ultrason 4 lu testimiz falanda temiz cikmisti bende bide uzuncaaaa yazdim aaa bi baktim kimse yazmamiş😂

dortlu testimiz ve detayli ultrasondu canim 🥰

Canım çok sevindim testlerinin temiz çıkmasına 🥰 ben de burayı okudukça çok mutlu olanlardanım. Kesinlikle burdan çok şey öğrendim dertlerimizi mutluluklarımızı paylaşmak da ayrıca mutlu ediyor 💓 ben genelde mutlu haberleri beğeniyordum sorularda bildiğim bir soruysa cevap yazıyorum ki kimseyi yanlış yönlendirmiş olmayayım, kötü haberlerde de elimden geldiğince destek olmak adına cevap vermeye çalışıyorum ama illa ki gözden kaçırdığım oluyordur. Ben burda kimseyi şahsen tanımıyorum kimseyle özelden dahi mesajlaşmadm ama herkes benim arkadaşım gibi oldu. Senin kırılmış olmana da çok üzüldüm inan😔

@gunes0101
Canım değerlerinin temiz çıkmasına çok sevindim .Tüm arkadaşlarım güzel haberlerle gelince inanın çok seviniyorum riskli bir durum veya bebek kaybı olduğunda ağladığımı bilirim. Benim gebelik surecimi bir gorsesiniz inanın üzülürsünüz kafam yastıkta entube hastalar gibi yatıyorum devamlı ayağa kalksam sancim başlıyor ne iş ne güç zaten evimde d3 değilim annem bakıyor. Ellerim ve Ayaklarım fazlasıyla şiş telefonu tutmakta zorlandığım oluyor. Haftanın 2 veya 3 günü ağır migren ağrısı yaşıyorum çoğu kez ağrıdan gözümü açamıyorum. Buradan uzak kalmak Istemiyorum yattığım yerden kafam dağılıyor belki herkese cevap veremiyorum bilgi sahibi olmadığım konu oluyor bilmedigim bir konu hakkında yazıp kimseyi yanlış yönlendirmek istemem @dgulkts arkadaşımda en son kök hücre bankasıyla ilgili sormuştu hiç bilmediğim birşey eşimde bir kaç kez Bana söyledi doğum yapacağın hast var mıdır diye ben ne old bilmiyorum dedim önemli birşeyse doktora sorarsın demiştim. Ben bu gruptaki kişilerin begenmesine begenmemesine hiç takılmıyorum diyelim soru sordum cevap yok tekrar sorarım kızlar yok mu bilgi verecek olan diye.
Kasim a az kaldı kızlar daha sırayla ben doğum yaptım yazacağız bebeklerimizin kilosunu boyunu uykusuzlugu yazıp dertlesecegiz bence hiç kirilmayalim. 💜🤗😉
Canım hamileliğinin bu kadar zor geçtiğini bilmiyordum Allah yardımcın olsun 🙏🏻 Bundan sonraki kısmını rahatlatsın inşallah 🙏🏻

Ben de kordon kanı ile ilgili pek bir şey bilmiyorum o nedenle cevap vermemiştim hatta bir bilen varsa yazsa da öğrensem demiştim. Sadece internette okuduğum kadarını biliyorum sanırım tüm hayat boyu işe yarayan bir şey değilmiş 15-16 yaşına kadar bir hastalık olması durumunda işe yarıyormuş diye okumuştum ama işte çok sağlam bilgiler değil diye yazmamıştım 😓

Canım hamileliğinin bu kadar zor geçtiğini bilmiyordum Allah yardımcın olsun 🙏🏻 Bundan sonraki kısmını rahatlatsın inşallah 🙏🏻
Az kaldı canım sabır yarıladık sayılır
Zor kızlar allahtan serklaj atilmadi şükrediyorum buyuzden istirahat iş hayatım da bitti bir anda heyet raporu verdi domtorum 10+10 vermişti bitti şimdide 30 gün verdi çok sıkıcı dişimi sıkıp sabrediyorum. 4 ay kaldi arkadaşlar su ağustos da biterse bisey kalmadı deyip duruyorum 🤣🤣🤩

Gözün Aydın canım 🥰 benimde haftaya detaylı ultrason. Kaç dk sürdü detaylı
Canım bugün biz de detaylı ultrason yaptırdık yarım saat civarı sürdü bebiş yüzünü göstersin diye uğraştı biraz falan o da dahil yarım saat sürdü diyebilirim 😊

Zor kızlar allahtan serklaj atilmadi şükrediyorum buyuzden istirahat iş hayatım da bitti bir anda heyet raporu verdi domtorum 10+10 vermişti bitti şimdide 30 gün verdi çok sıkıcı dişimi sıkıp sabrediyorum. 4 ay kaldi arkadaşlar su ağustos da biterse bisey kalmadı deyip duruyorum 🤣🤣🤩
Benim Ağustos annelerinde raylı arkadaşım vardı 2017de valla o da senin gibi hep yatarak geçirdi ama sonrası mutlu son :) senin de öyle olacak inşallah

Benim Ağustos annelerinde raylı arkadaşım vardı 2017de valla o da senin gibi hep yatarak geçirdi ama sonrası mutlu son :) senin de öyle olacak inşallah
Inşallah canım şöyle hastaneden bebeğimle çıkacağım günü hayal ediyorum evime gelip lohusa yatağıma uzanacağım günü düşlüyorum hayal kuruyorum işte hep 🤗😁

Canım sanırım çiğ inek sütünden bulaşacak bir hastalık var ve hamilelikte tehlikeli. Bu sütü tencereye boşaltırken filan doğal olarak etrafa bulaşıyor, kaşığa bilmem neye ya da eline... Eğer o hastalık varsa sütü kaynatsan bile kaynatma sürecinde o hastalık bulaştığı yüzeylerden yayılabilir diye sanırım bu şekilde diyorlar. Ama ev yoğurdu market pastörize sütü ile yapılırsa bence sorun olmaz.
Evet canım sanırım salmonella vb nden korkuyolar. Ben daha önce günlük sütle yoğurt mayalamıştım öyle yaparım olmazsa 🥰
Evet kuzum baya baya yarıladık 😊 ben de haftaya yıllık izne çıkcam sonra da izinlerim bittikten bir kaç gün sonra idari izinli olucam 😊 artık sonrasında evdeyiz bebiş için oda, giydi vb. hazırlıklara başlıycam inşallah 🙏🏻😊

Kizlar @dgulkts arkadadimin sebebini saddce tahmin ettim durumu kendiside aciklamak isterse aciklar fakat en azindan ben kendi adima konusayim bizler biseyler paylasiyorsak buraya yazıyorsak tabiki cvp almakta isteriz tabiki kimse mecburi cvp zaten yazmasin icinden geliyorsa yazar.ben mutlulugumu burda paylastim yazdigim askida kaldi cvp yazan olmadi tabiki yazmamak ayri gormrmek ayridir ki ben cogu kisininde bicok seyi okudugunu tahmin ediyorum neyse hepinizin canisagolsun kimsede yanlis anlamasin ben sadece dile getirmek istedim
valla kuzum kordon kanı bilgisini anca googlelayıp verebilirdim öylesine arkadaş kendide bakabilirdi hiç bilmediğim bir konu. Açıkcası ben birşey bilmediği halde her şeye cevap verenlere uyuz olduğum için bilmediğim konuda bişi yazmam genelde Birde ben mesela giriorum okuyorum konulardan kopmamak için o gün modum yoksa yazmıyorum hiç bişi bu hamilelikte bide bu korona meredi yüzünden her gün psikolojim değişiyo maalesef
Şimdi sırada seker yükleme testleri var galiba ama herkes de istemiyor pek yaptırmak değil mi
Ya bende yaptırmak istemiorum çevremdeki herkes yaptır dio. Valla darlandım ikili testten dilim yandı ya hiç bişi yaptırmak istemiyorum

fincanhanim fincanhanim canım bnm gittiğim tüp bebek merkezi ev yapımı yoğurdu yasaklamıştı. Marketten pastörize sebebini hiç sormadım zaten ev yoğurdu sevmediğim için sevinmiştim o zaman hatta 😂

Inşallah canım şöyle hastaneden bebeğimle çıkacağım günü hayal ediyorum evime gelip lohusa yatağıma uzanacağım günü düşlüyorum hayal kuruyorum işte hep 🤗😁
Ay çok güzel olacak valla sabret annesi nazlı bebeğin gelince :KK200:
Evet canım sanırım salmonella vb nden korkuyolar. Ben daha önce günlük sütle yoğurt mayalamıştım öyle yaparım olmazsa 🥰

Evet kuzum baya baya yarıladık 😊 ben de haftaya yıllık izne çıkcam sonra da izinlerim bittikten bir kaç gün sonra idari izinli olucam 😊 artık sonrasında evdeyiz bebiş için oda, giydi vb. hazırlıklara başlıycam inşallah 🙏🏻😊
Hay çok yaşa evet salmonella

valla kuzum kordon kanı bilgisini anca googlelayıp verebilirdim öylesine arkadaş kendide bakabilirdi hiç bilmediğim bir konu. Açıkcası ben birşey bilmediği halde her şeye cevap verenlere uyuz olduğum için bilmediğim konuda bişi yazmam genelde Birde ben mesela giriorum okuyorum konulardan kopmamak için o gün modum yoksa yazmıyorum hiç bişi bu hamilelikte bide bu korona meredi yüzünden her gün psikolojim değişiyo maalesef

Ya bende yaptırmak istemiorum çevremdeki herkes yaptır dio. Valla darlandım ikili testten dilim yandı ya hiç bişi yaptırmak istemiyorum

fincanhanim fincanhanim canım bnm gittiğim tüp bebek merkezi ev yapımı yoğurdu yasaklamıştı. Marketten pastörize sebebini hiç sormadım zaten ev yoğurdu sevmediğim için sevinmiştim o zaman hatta 😂
Ben de tam tersi canım ev yoğurdunu daha çok severim artık 4-5 ay yemiycez bebişin güzel hatrı için 😄

Back
X