2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Aynen Canım kullanılıyo ha üstden açtın ha yandan sıyırıp açtın göğsünü zaten bebek acıkıp ağzını kuş gibi açıp beklerken ve ağlarken sen süperman e dönüşüp saniyede açıp emziriyosun al da sus bıcırık doy diye 😊💕
Bi tane büstiyer al dene canım daha uygunları da oluyo mağazalarda 20-25 tl civarı
Ay çok sağol almalıyım hemen zaten sütyene tahammülüm kalmamıştı 🤗

Canım bende hiç gormedim bu perinatalog kendine çevirdi monitörü konsantre oldu ve kendi inceledi bende dikkatini dağıtmamak adına hic bisi demedim abisi sünnetli doğmuştu onun ileri şekilde olanlari pipi deliği yukarda olanlari oluyormuş hocam öyle bi durum olabilirmi diyince dur pipisini tekrar inceleyelim dedi hayır sünnet derisi vs yerli yerinde bu sünnetli değil dedi öyle oldu yani canım

Kendi dr uma gittiğimde de o bakıyor inceliyor iyi mi hocam sağlıklı mı diyorum göreyim bakayim inceleyim gibi olmuyor oburlerinde çok merak ederdim zaman geçtikçe sağlıklı ve herşey normal.demesi yetiyor daha hiç gormedim ben çapraz duruyor ya monitör söyle göz ucuyla bakıyorum anlamıyorum zaten🤗 verdikleri usg resimleri sadece elimde ona bakiyorum🥰
Ay evet gece n bana dalagini gösteriyor aaaa kafası dedim kalbini gösteriyor güzel herşey yerli yerinde diyor ben inş iyi kalpli biri olur diyorum adam bakarken ne kadar boş cümle varsa heyecandan kuruyorum. Bundan sonra bende sessiz durayim pipiyi özellikle sorucam biz hiç görmedik diye 😋😊

Ayakları elleri şişen kaşınan arkadaşlarım var mı. Benim ayaklarım sanki günde 5 km yol yürümüş gibi ağrı ve sis var masaj da ise yaramıyor kontrole 2 hafta var daha

canim cok rahat ve sarkmada olmuyor tam destekli 😊
Öyleyse muhakkak alacagım cok rahat olur sütyenden kurtuluruz
Günaydın arkadaslar sırt ağrısıyla uyandım sanırım uykuda sırt üstü çok yatmışım 😭
Sütyen konuşulmuşta hangisinden almak lazım sporcu sütyenleri gibi olanlardan mı emzirme sütyenlerinden mi ?
Canım ben Birer tane yarım penyelerden , kendinden sütyen kalıplı atletlerden ve Emzirme sütyeninden alacagım.
günaydın herkese🌺🌺

yarın detaylı usg var çok heyecanlıyım🧿
İnşallah her sey yolunda gider çıkınca yaz bize💕
Ayakları elleri şişen kaşınan arkadaşlarım var mı. Benim ayaklarım sanki günde 5 km yol yürümüş gibi ağrı ve sis var masaj da ise yaramıyor kontrole 2 hafta var daha
tuzlu mu yiyorsun? O masajla gecmez ödem yaptı sanırım canım tuzu azaltabildiğin kadar azalt bide col su iç.
Bebeğin hareketlerini kasığımın çok altından hissediyorum göbekte mi hissetmemiz gerekiyor? Bebek aşağıya inmemiştir değil mi 😔😔😔😔😔😔
Bende aynısını yasadım ve cok korktum. Bi kac gün sonra hem göbeğimde hem cok asagıda hareketini hissettim . Sanırım büyüdüler rliyle vurunca göbekte hissediyorum ayagıyla vuruyorsa altta. Hiç korkma canım bende kendi kendimi yedim o günler😘😊

Bebeğin hareketlerini kasığımın çok altından hissediyorum göbekte mi hissetmemiz gerekiyor? Bebek aşağıya inmemiştir değil mi 😔😔😔😔😔😔
Ben de çoğunlukla çok aşağıda hissediyorum. Dün detaylı ultrasonum vardı, doktora soracaktım hatta ama zaten uzun uzun inceledi bir sorun olsa söylerdi. Unuttum sormayı. Çok şükür her şey yolunda sağlıklı bir bebek diyebiliriz dedi. Bir de zaten ultrason için hazırlarken sadece karni degil iyice kasık bölgesini de açıyorlar, doktor da bakmaya oradan başladı hatta ilk oraya koydu cihazı. Demekki bu haftalar için olması gerektiği yerde. İçini ferah tut diyeceğim ama insan iki saat hareketini hissetmese türlü senaryolar kuruyor 🙈
Bebek de hissediyor olacak ki ben gergin ya da endişeliyken hiç kıpırdamıyor

Kızlar yaklaşık bi saattir sağ kasığım çok agrıyor zonkluyor. Yumurtlama ağrısı gibi başladı ama şimdi biraz daha sıklaştı korkuyorum eşimde şehir dışında 😔
Doktoruna bir danis istersen ama o haftalarda bana doktorum adet sancisi gibi sancilarin olabilir korkma demisti insallah birsey yoktur

Yok inmemistir canim hic korkma benim de ilk hissetmeye basladigim haftada hep asagidaydi bir ara disari cikicak diye odum kopmustu hatta doktora gittigimde ayaklari asagida suan tekmeleri asagida hissedersin bir sorun yok demisti

Rica ederim canım rahat edersin eminim bu sıcaklarda da daha iyi telsiz çamaşır 😊
Kesinlikle telsiz daha rahat olacaktır ama benim endişem de sarkma olur mu acaba..
O yüzden yarım atlet tarzı çok rahat olacağını bilsem de tercih etmeyeceğim sanırım.. tabi pes etmezsem balenli sütyen ile.

Merhaba güzel anne adayları dün gece sanki benim beyfendinin hareket ettiğini hissettim gibi geldi duygulandım biraz ağladım falan çok garip şeyler hissettim daha sonra bekledim heyecanlandığım için kalbim hızlı attı kalp atışımı bile şiddetli duyduğumdan bir şey anlayamadım umarım doğru hissetmişimdir 😊

Kesinlikle telsiz daha rahat olacaktır ama benim endişem de sarkma olur mu acaba..
O yüzden yarım atlet tarzı çok rahat olacağını bilsem de tercih etmeyeceğim sanırım.. tabi pes etmezsem balenli sütyen ile.
Bende sarkma olmadı canım misafirliğe yada dışarı çıkarken tellilerden taktım belki de bünye yapı meselesi bilemem ama ben baya rahat etmiştim pedli büstiyerle..

Merhaba güzel anne adayları dün gece sanki benim beyfendinin hareket ettiğini hissettim gibi geldi duygulandım biraz ağladım falan çok garip şeyler hissettim daha sonra bekledim heyecanlandığım için kalbim hızlı attı kalp atışımı bile şiddetli duyduğumdan bir şey anlayamadım umarım doğru hissetmişimdir 😊
Oy Canım maşallah :) tatlı bişey ye yada meyve suyu iç ayaklarını uzat otur minik tekmeler atabilir artık bıcırık 😊

bende kasıklarıma doğru hissediyorum tedirginim niye aşagıda diye ama haftadan mı acaba 19+2 deym. Göbegimde şişti iyice neden göbegimde deglde kasıgıma doğru bebek aşagıdaysa göbek niyeböyle yukarda😂

Kızlar naber 😊💕
Bugun 7hafta aradan sonra kontrolüm vardı...
Detaylı ya da ayrıntılı usg 😊 girdim...
Her sey normal çıktı çok şükür rabbim utandırmasın 🙏🏿 💕
Sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin 🌼
Erkek bebişti zaten 14de öğrenmiştik bugun 21w3d idi yne erkek olduğunu gördük bu kez ben de gördüm pipisini 🙈😆
500 gr olmus 😊
Ben 58dim en son simdi 60 olmusum. Başlangıç kilom 55di... 5 kilo almışım kızlar 😁 nerdeyse her ay 1kilo almışım... Bizim 7hafta sonraki en heyecanlı günümüzdü şükür bu güne... Rabbim hepimize güzel haberler ile dönmeyi nasip etsin 🌼 🙏🏿💕❤️

Back
X