2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Birde ilk gebeliğim annelik hakkında hiçbir fikrim yok kitap önerisi olan var mı nette biraz arastırıp bi kac sipariş verdim ama tecrübeli annelerin önerisi varsa en mühimi ooo olacak
Gebelik dönemi için mi sonrasında çocuk yetiştirme için mi hangisi canım

Kızlar ayrıntılı ultrason için Perinatolog araştırdınız mı ? Fiyatlar 450- 700 arası değişiyor sanırım . İstanbul Anadolu yakası önerisi olan var mı ?
Merhaba gittiniz mi ayrıntılı ultrasyona. Bende araştırıyorum. Fiyatlar 350 700 arası değişiyor. Devlette Bi devlet hastanesine gittim kayıt açmadı. Kim açıyor acaba bu kayıtları 😒

Aynen canım 😂 doktor da bundan sonra bebeğin büyümesi hızlanacağı için her ay ister istemez en az 750 gram alırsın zaten dedi onun üzerine ekleme dedi ben de dikkat edeceğim artık 😂😂
Annem öyle diyor zaten ana olmak kolay değil sana hamileyken aynılarını bende yaşamıştım diyor .Büyük emek gerçekten. Cennet anaların ayakları altındadır boşuna dememişler ☺
çok haklısın ☺️

Kizlar 6.aydan itibaren kesinlikle sirtustu yatmayin bi kac dontorun ve banu çiftcinin youtebe videosunu izlemistim sizlerde izleyin uhgulamali anlatiliyor paylasabilirsem burdanda paylasirim sag yada sola yatmak gerekiyor solu daha cok tavsiye ediyor fakat sagda yatabilirsiniz hic sakincasi yok diyor sirtustu tehlikeli
Ayyy of insan uyku esnasında ne yaptığını bilmiyor sırtüstü bazen istemeden de olsa yatıyoruz inşallah bir şey olmaz bebeklerimize

Birde ilk gebeliğim annelik hakkında hiçbir fikrim yok kitap önerisi olan var mı nette biraz arastırıp bi kac sipariş verdim ama tecrübeli annelerin önerisi varsa en mühimi ooo olacak
Bebek bakım sorunlarına mucize çözümler diye kitap var onu çok öneriyorlar ben de alıyorum arkasına da çocukluğa geçiş sorunlarına mucize çözümler aldım biraz okudum gayet güzel mantıklı tabi insan herşeyi kitaba göre yapamıyor ama en azından fikir sahibi olunur

Selam canlar bende pek vakit bulup yazamıyorum. Göğüslerim cok büyüdü sütyenlerim olmuyo. Şşimdi yenisini alacagım ama emzirme sütueni mi alsam ? Dahada büyürler mi ki?
B2nce direk emzirme sütyeni al gitsin sıcaklarda rahat edersin canım. Benim göğüslerim küçük normalde 75 c takiyorum biraz büyüdü sırtım genişledi sanki.Ama sütyen takmak çok zorluyor rahat edeyim diye arkasına 2 tane uzatma kopcasi taktım yine de takınca sürekli cekistiriyorum. Ben emzirme sütyeni birde yarim penye sutyenlerden alicam bu sıcakta rahat rahat takarım canım.

Eklentiler

• Screenshot_20200702-173354_Chrome.webp
    Screenshot_20200702-173354_Chrome.webp
    22 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20200702-173348_Chrome.webp
    Screenshot_20200702-173348_Chrome.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 43
B2nce direk emzirme sütyeni al gitsin sıcaklarda rahat edersin canım. Benim göğüslerim küçük normalde 75 c takiyorum biraz büyüdü sırtım genişledi sanki.Ama sütyen takmak çok zorluyor rahat edeyim diye arkasına 2 tane uzatma kopcasi taktım yine de takınca sürekli cekistiriyorum. Ben emzirme sütyeni birde yarim penye sutyenlerden alicam bu sıcakta rahat rahat takarım canım.
Bunlar çok rahat canım ben emzirme sütyeni de aldım ilk oğlumda ama bu pedli büstiyerlerle daha rahat ettim emzirmeyi bırakana kadar kullandım 6 tane almıştım siyah-beyaz ayrıca göğüs pedi de almıştım baya çünkü ilk zamanlarda fazladan süt akıntısı çok oluyo sık değiştirmemiz gerekiyo canım 😊

Bunlar çok rahat canım ben emzirme sütyeni de aldım ilk oğlumda ama bu pedli büstiyerlerle daha rahat ettim emzirmeyi bırakana kadar kullandım 6 tane almıştım siyah-beyaz ayrıca göğüs pedi de almıştım baya çünkü ilk zamanlarda fazladan süt akıntısı çok oluyo sık değiştirmemiz gerekiyo canım 😊
Emzirirken bunlar kullanılır mi canım eğer kullanılırsa hepsini bundan alayim şimdiden takmaya başlarım doğumdan sonra da kullanırım .

Kizlar ben sodomed te yaptirdim 450 tl...kadikoy de ...yazilanlari okudum kahve bebege direk gittigi icin minimum seviyede icin derim.benim dr yasakladi bana..ve ben kahve bagimlisiydim cok tiksindim gormek istemiyorum..dr kagan kocatepe ver youtube videolarini tavsiye ederim..kitabj da var.kitap soran olmus..

Maşallah canim her yeri yerli yerinde çok şükür ben daha hiç pipiyi görmedim 🤩Doktor bakıyor her yerini söylüyor ama hiç pipiden bahsetmedi bize yaa bende utanıyorum sormaya.Cinsel uzuvu nasıl diye mi sorsam 😉
Canım bende hiç gormedim bu perinatalog kendine çevirdi monitörü konsantre oldu ve kendi inceledi bende dikkatini dağıtmamak adına hic bisi demedim abisi sünnetli doğmuştu onun ileri şekilde olanlari pipi deliği yukarda olanlari oluyormuş hocam öyle bi durum olabilirmi diyince dur pipisini tekrar inceleyelim dedi hayır sünnet derisi vs yerli yerinde bu sünnetli değil dedi öyle oldu yani canım

Kendi dr uma gittiğimde de o bakıyor inceliyor iyi mi hocam sağlıklı mı diyorum göreyim bakayim inceleyim gibi olmuyor oburlerinde çok merak ederdim zaman geçtikçe sağlıklı ve herşey normal.demesi yetiyor daha hiç gormedim ben çapraz duruyor ya monitör söyle göz ucuyla bakıyorum anlamıyorum zaten🤗 verdikleri usg resimleri sadece elimde ona bakiyorum🥰

Kizlar ben sodomed te yaptirdim 450 tl...kadikoy de ...yazilanlari okudum kahve bebege direk gittigi icin minimum seviyede icin derim.benim dr yasakladi bana..ve ben kahve bagimlisiydim cok tiksindim gormek istemiyorum..dr kagan kocatepe ver youtube videolarini tavsiye ederim..kitabj da var.kitap soran olmus..
Bende bi kahve bağımlısı olarak hiç içmiyorum canım müthiş tiksindim çayı da zaten sevmem belki kahveden tiksinmesem dayanamazdım 450 tl ye ayrintiliyi mi çektirdin canım

Kuzum sirtustu yatmada bebegi etkilemiyor ama anneyi etkiliyormus suan tib diliyle anlatamayacam banuciftciyi youtebadan izle guzel anlatmis annede sırt agrisina yol acıyormus ve bi damar varmis o damar cok etkileniyormus falan sen bi bak
Galiba toplar damara baskı yapıyormuş bebek sırt üstü yatınca bende sırt üstü yatınca varislerim şişiyor canim artık pek de rahat edemiyorum sırt üstü nefesim kesiliyor

Gebelik dönemi için mi sonrasında çocuk yetiştirme için mi hangisi canım
Her ikisi içinde hem öncesi hem sonrası hakkında bilgilenmeye ihtiyacım var 😊😊Hiçbişey bilmiyorumm
Bebek bakım sorunlarına mucize çözümler diye kitap var onu çok öneriyorlar ben de alıyorum arkasına da çocukluğa geçiş sorunlarına mucize çözümler aldım biraz okudum gayet güzel mantıklı tabi insan herşeyi kitaba göre yapamıyor ama en azından fikir sahibi olunur
Çok tesekkür ederim İlk söylediğini aldım. İkinciyide alayım. Evet internette de cok önermişler. Dediğin cok dogru her bebeğe uymayabiliyormuş
Aa evet yarım sütyen hiç aklıma gelmemişti. Bu attıkların cok rahat görünüyor. Hele arkadasın dediği gibi emzirmede de kullanılırsa süper olur. Çok tesekkür ederim💕

Emzirirken bunlar kullanılır mi canım eğer kullanılırsa hepsini bundan alayim şimdiden takmaya başlarım doğumdan sonra da kullanırım .
Aynen Canım kullanılıyo ha üstden açtın ha yandan sıyırıp açtın göğsünü zaten bebek acıkıp ağzını kuş gibi açıp beklerken ve ağlarken sen süperman e dönüşüp saniyede açıp emziriyosun al da sus bıcırık doy diye 😊💕
Bi tane büstiyer al dene canım daha uygunları da oluyo mağazalarda 20-25 tl civarı

Zayıf mi başladın ki canım o kadar aldın bende 5 e yakin oldu inşallah 12 yi geçmem diyorum hergun yürüyorum a
Yok canım zayıf değildim zaten 65 kiloydum iki hafta sorun yaşadım hamilelikte iyiyip içip yatmam gerekti o dönem çok hızlı aldım birde bünyem kilo almaya yaktın sürekli hareket etmem lazım

Anneler bir sorunum var size danışayım istedim.
İki kasığımın ortasında yani göbek deliğimin altı parmak alt tarafında zonklama oluyor bu günlerde. Günde beş defa fln oluyor, uzanınca geçiyor çoğu zaman. 15 sn fln sürüyor en fazla. Doktor magnezyum verdi seni rahatlatır dedi ama ben bilemedim neden oluyor. Salı kontrol vardı her şey normal güzel dedi hoca. Bebeğin yeri iyi suyu iyi dedi. Sizde de oluyor mu böyle bir zonklama?
Benim bildiğim kadarıyla normal bu yaşadığın rahim büyüyor çatın genişliyor bebek için

Back
X