2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kizlar merhaba hangi Demir ilaclarini içiyorsunuz sivi olanından içen var mi ben hap içmekte zorlanıyorum da sivisini icecem ama içmek zor mu tadı kotu mu
Ben maltofer kullandım sıvı olan zaten bi ttalı kaşığı kadar ya var ya yok içinde aşırı tatlı bi tadı var sonra sanki demir tadı gbi oluyo ama hemen üstüne su içiyorum ben yada küçük bişi atıyorum ağzıma tadı kalmasın diye🤣🤣

Kızlar naber 😊💕
Bugun 7hafta aradan sonra kontrolüm vardı...
Detaylı ya da ayrıntılı usg 😊 girdim...
Her sey normal çıktı çok şükür rabbim utandırmasın 🙏🏿 💕
Sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin 🌼
Erkek bebişti zaten 14de öğrenmiştik bugun 21w3d idi yne erkek olduğunu gördük bu kez ben de gördüm pipisini 🙈😆
500 gr olmus 😊
Ben 58dim en son simdi 60 olmusum. Başlangıç kilom 55di... 5 kilo almışım kızlar 😁 nerdeyse her ay 1kilo almışım... Bizim 7hafta sonraki en heyecanlı günümüzdü şükür bu güne... Rabbim hepimize güzel haberler ile dönmeyi nasip etsin 🌼 🙏🏿💕
Yaaa çok guzel degilmi gozunaydin kuşum 🌸bende ayrintiliya girdigimde bebegimi tam net gordum birde bulundugum ilde teknoloji cok iyi degil cihazlar prk net gostermiyor en iyi hastaneye gittigim halde böyle orda superdi ya bebeğimin parmaklarini emdigini agzini actigini o kadar net gordumki mjkemnel bir duygu rabbim herkese yasatsin bu duyguyu 🥰🤲

bende kasıklarıma doğru hissediyorum tedirginim niye aşagıda diye ama haftadan mı acaba 19+2 deym. Göbegimde şişti iyice neden göbegimde deglde kasıgıma doğru bebek aşagıdaysa göbek niyeböyle yukarda😂
Benimde 18+2 bir hafta önden gidiyor sizle aynı hafta bu kadar aşağıda ne işi var diyorum yani

Yaaa çok guzel degilmi gozunaydin kuşum 🌸bende ayrintiliya girdigimde bebegimi tam net gordum birde bulundugum ilde teknoloji cok iyi degil cihazlar prk net gostermiyor en iyi hastaneye gittigim halde böyle orda superdi ya bebeğimin parmaklarini emdigini agzini actigini o kadar net gordumki mjkemnel bir duygu rabbim herkese yasatsin bu duyguyu 🥰🤲
Amin inşaallah canım benim 💕 😘

O

Bende cok korkuyodum bebek asagida diye bugun kontrolum vardi cok sukur bi problem cikmadi ayaklar asagida o yuzden oyle oluyo

Canim kasikta bi agri olsun hemen aklimiza kotu seyler geliyo ama rahim buyuyo falan o yuzden sakin olmamiz gerekiyo insallah saglicakla gelir bebislerimiz😍😍

Canim sivisi daha kotu hic icemezsin haplari yutmaya calis

Edifar guzel haberlerle gelmissin canim gozunaydin😍😍
Haklısın canım ama ilk kez bu kadar şiddetli bi ağrım oldu eşimde yanımda olmayınca evham yaptım galiba☺️

Öylede deniycem canım ama heyecandan elim titriyor ne olduğunu anlayamıyorum 😅 sen hissediyor musunnn 🥰
İlk bebeğinse normal bu hislerin canım ben ikinci ya daha rahatım bi de bu da erkek ya iyice rahatım 😄😄 2 haftadır hissediyorum ben canım göbek deliğimin baya altında pıt pıt tekme atıyo 😊 yemekden sonra tatlı bişeyler yersem meyve suyu fln içersem uzanırsam baya hissediyorum 😊 Allah anneliği isteyen hak eden herkese nasip etsin inşallah bu duyguları 💕

Haklısın canım ama ilk kez bu kadar şiddetli bi ağrım oldu eşimde yanımda olmayınca evham yaptım galiba☺
Canimyeni gördüm gecmis olsun hic telas yapma bunlar normal seyler benimde 2 gundur belim çok fena agriyor doktorum magnezyum vermisti tekrar ona basladim sende esin gelince bi git belki sanada magnezyum verir canim sade sodada iyi geliyor

Kızlar bizim bebekler çok güzel zamanda geliyor. Bu sıcaklarda son aylarımıza denk gelebilirdi yaz bebeği olsalardı çok bunalırdık bebekte bizde .şimdi yine çok agirlasmadik .Bizimkiler tam kışa girmeden nasipse gelecekler ele avuca geldikleri zaman yaz mevsimi gelecek .Yaz ayını çok sevmeme rağmen bu yaz beni çok zorladı birde bebek olsaydı napardim bilmem

Arkadaslar meraba. Bende nasipse kasim ayi annesi olucam. 19 haftalik hamileyim ve kizimin hareketlerini kasiklarimda hissediyorum hep . Asagilarda hissediyorum. Bu normalmi acaba boyle olan var mi aranizda . Asagiya mi inmis diye korkuyorum bazen ..

Bu aralar bende ne yesem mide yanması ve reflü oluyor. Hiç yoktu böyle şeyler önceden. Bebek mi yukarı çıktı rahim mi yukarı doğru genişledi bilmiyorum. Midemi sıkıştırıyor birşeyler. Henüz tekme hissetmiyorum. Arada hareketlilik sadece birşeyin suyun içinde dönmesi gibi o da günde bir iki kez ancak. Çok hareketli bir bebek değil sanırım :) ben zaten hareketleri de geç hissetmistim, bir hafta öncesindeydi ilk sanırım.

Kızlar bizim bebekler çok güzel zamanda geliyor. Bu sıcaklarda son aylarımıza denk gelebilirdi yaz bebeği olsalardı çok bunalırdık bebekte bizde .şimdi yine çok agirlasmadik .Bizimkiler tam kışa girmeden nasipse gelecekler ele avuca geldikleri zaman yaz mevsimi gelecek .Yaz ayını çok sevmeme rağmen bu yaz beni çok zorladı birde bebek olsaydı napardim bilmem
Bu sıcaklarda zor olurmuş gerçekten düşünüyorum da bebeği emzirmek falan kucakta tutmak çok zorlardı beni kasımda inşallah rahat rahat bebeğimizle kucak kucağa günlerimiz geçer gider 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Arkadaslar meraba. Bende nasipse kasim ayi annesi olucam. 19 haftalik hamileyim ve kizimin hareketlerini kasiklarimda hissediyorum hep . Asagilarda hissediyorum. Bu normalmi acaba boyle olan var mi aranizda . Asagiya mi inmis diye korkuyorum bazen ..
Bence korkma bir şey olmaz inşallah bazen çok altta bazen alakasız bir şekilde Farklı yerlere öyle bir vuruyor ki benimkisi herşeyden nem kapanmaya çalışmalısın ama kontrolde de doktoruna açarsın konusunu. Benim cimcime bazen mesanemin tarafına tekmeyi gömüyor altıma kaçıracak gibi oluyorum

Canım normaldir korkma bazıları hemen göbek deliğinin altında hissediyor bazıları kasıklarda hissediyor birkaç arkadaş da aynı durumdan bahsetmişti kişiye göre değişiyor galiba
Bu aralar bende ne yesem mide yanması ve reflü oluyor. Hiç yoktu böyle şeyler önceden. Bebek mi yukarı çıktı rahim mi yukarı doğru genişledi bilmiyorum. Midemi sıkıştırıyor birşeyler. Henüz tekme hissetmiyorum. Arada hareketlilik sadece birşeyin suyun içinde dönmesi gibi o da günde bir iki kez ancak. Çok hareketli bir bebek değil sanırım :) ben zaten hareketleri de geç hissetmistim, bir hafta öncesindeydi ilk sanırım.
Bende de başladı ama hergün olmuyor canım bu haftalarda bebeğin kafası yukarıdaymış ona bağlı olarak da mide şikayetleri artabiliyormuş

Günaydın kızlaaaar güzel bir gün olur inşallah hepimiz için. Dün çok garip bir ağrım oldu sizde de olan var mı 😭 genital bölgemin tam ikiye ayrıldığı noktadaki kemiğim öyle bir ağrıyor ki yürüyemiyorum özellikle bacaklarımı yana açınca ve bir şeyler itip çekince çok kötü 😕 hiç böyle olan var mi :110:

Back
X