2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Merhaba kızlar aldıklarınızın hepsi çok güzel :KK200: Bebişler sağlıkla gelip güzel günlerde kullansınlar :nazar: Bende geçen hafta gittim detaylı ultrasona 3 hafta sonra tekrar çağırdı. Kontroller 4 haftadan 3 haftaya indi çok mutluyum :) Bende bir iki tavsiyede bulunacaktım tabiki zevkler ve imkanlarla da ilgili bizim evimiz küçük olduğundan kiler vb yer de yok o yüzden ben ilk bebeğimde katlanır küvet almıştım her yere sığıyor :) katlanınca şu şekilde oluyor.
küvet.webp

Bir de ben alt açma çantası almıştım kızımla kış olmasına rağmen baya gezmiştik şimdi coronadan dolayı nasıl olunur pek tahmin edemiyorum ama bu çantayla baya rahat etmiştim. içine birkaç bez ıslak mendil ve yedek kıyafet koyuyorum üstünde de altını değiştiriyorum yanımda ekstra alt açma bezi taşımıyorum ister avm hastane gibi yerler olsun ister ev gezmesi vb olsun kısa süreli gidilen yerlerde bununla da baya rahat etmiştim kendi çantasının içine bile koyuyorum. En azından benim için derli toplu oluyor. Fiyatları eskiden uygundu bu ara çok artmış şimdiden almanıza gerek yok tabi ama ilerde ihtiyaç duyarsanız belki aklınıza gelir diye paylaştım :)
altaçma1.webp altaçma2.webp
Bir de hepimiz bebeğimize en iyisini kullanalım istiyoruz ama bebeklerin ciltleri de farklı mustela kremler en iyisi diye geçiyor kullanan çoğu kişi de memnun fakat çevremde de benim kızımda da mustela pişik vb kremleri iyi gelmedi o yüzden alın ama bence fazla fazla alıp stok yapmayın önce bir deneyin eğer iyi gelirse devam edersiniz.

Canim bu cantayi tekrar detayli inceledim fakat termal ozellikli yazmiyor termal özelliklimi bu canta 🤔
Biberon koyma yeri termal ama denemedim kaç saat sıcak tutar diye canım tutmazsa da zaten mini bi termos alacağım her zaman yanimda mama kullanırsam onların bir süresi varmış bozuluyor galiba taze yapar veririm .Kremler konusunda inş oğlum bana benzemez çok fazla alerjim var nikel cobalt altın gibi.Bi keresinde yine kendime bir krem dahi bulamıyordum gratis deki kız sebamedi önerdi içeriği çok güzel şunu içermiyor vs dedi o kısmını tam hatırlamıyorum güneş kremi ve yüz kremi aldim o yaz tüm tenim yüzüm kıpkırmızı gezmiştim tatilde zehir olmuştu bana o yüzden alırsam en küçük boyundan deneme amaçlı araştırıp alacağım.

Merhaba kızlar aldıklarınızın hepsi çok güzel :KK200: Bebişler sağlıkla gelip güzel günlerde kullansınlar :nazar: Bende geçen hafta gittim detaylı ultrasona 3 hafta sonra tekrar çağırdı. Kontroller 4 haftadan 3 haftaya indi çok mutluyum :) Bende bir iki tavsiyede bulunacaktım tabiki zevkler ve imkanlarla da ilgili bizim evimiz küçük olduğundan kiler vb yer de yok o yüzden ben ilk bebeğimde katlanır küvet almıştım her yere sığıyor :) katlanınca şu şekilde oluyor.
Eki Görüntüle 2658281
Bir de ben alt açma çantası almıştım kızımla kış olmasına rağmen baya gezmiştik şimdi coronadan dolayı nasıl olunur pek tahmin edemiyorum ama bu çantayla baya rahat etmiştim. içine birkaç bez ıslak mendil ve yedek kıyafet koyuyorum üstünde de altını değiştiriyorum yanımda ekstra alt açma bezi taşımıyorum ister avm hastane gibi yerler olsun ister ev gezmesi vb olsun kısa süreli gidilen yerlerde bununla da baya rahat etmiştim kendi çantasının içine bile koyuyorum. En azından benim için derli toplu oluyor. Fiyatları eskiden uygundu bu ara çok artmış şimdiden almanıza gerek yok tabi ama ilerde ihtiyaç duyarsanız belki aklınıza gelir diye paylaştım :)
Eki Görüntüle 2658284 Eki Görüntüle 2658285
Bir de hepimiz bebeğimize en iyisini kullanalım istiyoruz ama bebeklerin ciltleri de farklı mustela kremler en iyisi diye geçiyor kullanan çoğu kişi de memnun fakat çevremde de benim kızımda da mustela pişik vb kremleri iyi gelmedi o yüzden alın ama bence fazla fazla alıp stok yapmayın önce bir deneyin eğer iyi gelirse devam edersiniz.
Ayyy bu küvete bayıldım tam benlik dert etmiştim o koca şeyi nereye koyucam diye nerede bulabilirim canım. Alt açma bezi de çok güzel mis bir tanıdığımda gördüm hani klozet kapağı için tek kullanımlık örtüler varya bebekler için kağıttan alt açma bezi yapmışlar kullan at incecik bisey hatta kadın yemek yedirirken yakaladığını ondan takmıştı ev için değilde bi yere giderken taşıması rahat olur bence ama nerde satılıyor bilmiyorum hiç bir yerde de görmedim

Allah korusun kuzum acaba varis mi oluşuyor yürüyüş yapabiliyor musun
1 hafta öncesine kadar yürüyordum smdi cok zorlanıyorm
Canim ben 2 sefer damar tıkanıklığı geçirdim, ikisi de bacağıma attı pıhtının, az çok bilirim.o acı geldi mi geçmez, devamlı ve farklı bir acıdır, belki varış oluşumu vardır. Ben de şimdi gecirdigim tikanikliktan dolayı varisler var, ve onlar dediğin gibi zaman zaman daha top top oluyor ve sızlıyor, bazen de küçülüyor.
Canım ne yapmak gerekiyor hangi bölüme gitmeli salı günü doktora gidecegim. Çok acıyor. Geçmezmi acısı tedavisi yokmu

Eki Görüntüle 2658281
Eki Görüntüle 2658284 Eki Görüntüle 2658285
Krem konusunda katıliyorum sana kuzum 10 gün önce kuzenim doğum yaptı mustela onun bebeğinede hiç yaramadı 👍 kuvet sahane alt acmayida görmüstüm ama sanki bez falan koyunca ağzı kapanmazmış gibi geldi tam kapanıyorsa sahane 🌺🍭🥳

Ayyy bu küvete bayıldım tam benlik dert etmiştim o koca şeyi nereye koyucam diye nerede bulabilirim canım. Alt açma bezi de çok güzel mis bir tanıdığımda gördüm hani klozet kapağı için tek kullanımlık örtüler varya bebekler için kağıttan alt açma bezi yapmışlar kullan at incecik bisey hatta kadın yemek yedirirken yakaladığını ondan takmıştı ev için değilde bi yere giderken taşıması rahat olur bence ama nerde satılıyor bilmiyorum hiç bir yerde de görmedim
Kağıttan alt açmalar bebek bezi olan reyonlarda oluyor canım aynı şekilde bez paketi gibi ambalaji 👍😇

Canım ben mothercare marka almıştım küveti ama o marka da Türkiyeden çekildi malesef :( internette değişik markalar varmış babyjem vb ama fiyatları çok değişken ve çok artmış :( kova maşrapa vb bile katlanır yapmışlar ben bebeğe ayrı almamıştım evdekilerden kullandım çünkü eşya almak sorun değil de sonra onları koyacak yer dert oluyor :) Alt açma bezi de dediğin gibi kullan at örtüler var evde onları kullanıyorum ama dışarda bazen altını açınca tuvaletini yapıyordu onu atıp yenisini kullanıyorum yanıma ekstra birkaç tane daha almam gerekiyordu. Onu da internette araştırırken tesadüf kendim bulmuştum, yaşarken ihtiyaca göre de alınan şeyler oluyor :D

Krem konusunda katıliyorum sana kuzum 10 gün önce kuzenim doğum yaptı mustela onun bebeğinede hiç yaramadı 👍 kuvet sahane alt acmayida görmüstüm ama sanki bez falan koyunca ağzı kapanmazmış gibi geldi tam kapanıyorsa sahane 🌺🍭🥳
Dediğin gibi canım çok şey o alt açmaya sığmıyor 2 bez koyuyorum yanına küçük popo kremi, ıslak mendilde öyle dolu dolu büyük paket sığmıyor ama orta dolulukta bir paket sığıyor, arkasındaki fermuarlı kısmada atlet üst ve alt koyuyorum yetiyor ama tabi kendi çantama yedek kıyafet, yedek bez, yemek yedireceksem önlük vb koyuyorum yani o çantaya illa ihtiyaç yok biraz kullanıma göre kişiden kişiye değişiyor. Ben hastanede vb yerde büyük çantamla değilde bununla bebek odasına girip işimi daha rahat ve hızlı görüp çıkıyorum :)

Günaydın lherkese, dün öğleden sonra gibi Türkiye'ye geldim, İstanbul'a inis yaptim. Bu nasıl bir sıcak. Bütün geceyi sanki sauna da ya da buhar odasısaymış gibi gecirdim. Geldiğim ülkeyle arasında neredeyse 15 derece sıcaklık farkı var. Geldiğim andan beri de bebeğin hareketlerini hissetmiyorum. O da mı şaşırdı diyorum yoksa zaman mı alır farklı bir iklime ayak uydurması. Yoksa hastaneden randevu alıp gidip baktirmalimiyim ultrasonda.
Aşırı nemli sıcak bir hava var istanbulda, sizler yaşıyor musunuz bu sikintilari. Bir buhar bulutunun içindeyim sanki
Evet canım artık sıcaklar hepimizi zorluyor. Ben rahat uyku uyuyamıyorum hiç belki yolculuk ve sıcak etkisiyle sende yorulmuş olabilirsin o yüzden bebeği hissetmemiş de olabilirsin. Ama sen çok sık gidemiyorum doktora demiştin zaten. Bi genel durumu için bence doktora randevu al sen bebişi ultrasonda görmek bile çok güzel oluyor😊

Aynen öyle üstünü değiştirip çıkanları yıkarsın üç degisik le bile ilk ayları atlatanlar var çıkanı beyaz sabunla yıkayıp temizi giydirip yikanani kurutan zaten kasımda çoktan kaloriferler yanıyor hemen atarız üstüne bi saat sürmez kurur 40 gün yada 2 aydan sonra zaten olmaz oluyor iç citcitlilari bile ben 3 6 aydan başladım almaya çünkü bezden gelişmiyor sadece hast çıkışlarınınki 0 ay peters takılan kurutmalık çok mantıklı bazen a101 e gelirdi görürdüm denk gelirsem alırım bende
Beyaz sabunla mi yıkamak daha iyi olur canım. Benim eşim unibaby deterjan setini almış. Onlar kullanmak iyi değil mi

Tuh ya dun gittik keske baksaydim aklimdan cikmis diger aylarda alirim diye😞termosratlimi canim cunku onlar gdnelde 150 den basliyor eger oyleyse hemen alirim vende gri istiyorum 🥰

ben hamilelikten 3 ay once tup bebek doktorum prenatal life baslatmisti onun icinde hersey var doguma kadar kullanacam magnezyum kullaniyorum demir ilaci gyno ferro balik yagi mollers vitamin olarak bunlari kullaniyorum balik yagini ilk zamanlar kullanmamistim ama gittigim tum proflar ve perinotolog balik yagini şiddetle önerdiler tabi herbalik yagi olmayacak guvenilir iyi bir marka olacak
Evet termoslyydu mağazasındada var zaten ama indirim devam ediyomu bilmiyorum gene olur insirim merak etmr en güzel de gei duruyodu 🤗😍

1 hafta öncesine kadar yürüyordum smdi cok zorlanıyorm

Canım ne yapmak gerekiyor hangi bölüme gitmeli salı günü doktora gidecegim. Çok acıyor. Geçmezmi acısı tedavisi yokmu
Ya bnmde bi ara çok kötüydü ama evde durmaktan oluyodu zaten basenlerde kırmızı çizgiler oluştu çatlak gibi ani kilodan üstüne basamıyodm yürüyüş yapınca epey düzeldi magnezyumada başladm

Tuh ya dun gittik keske baksaydim aklimdan cikmis diger aylarda alirim diye😞termosratlimi canim cunku onlar gdnelde 150 den basliyor eger oyleyse hemen alirim vende gri istiyorum 🥰

ben hamilelikten 3 ay once tup bebek doktorum prenatal life baslatmisti onun icinde hersey var doguma kadar kullanacam magnezyum kullaniyorum demir ilaci gyno ferro balik yagi mollers vitamin olarak bunlari kullaniyorum balik yagini ilk zamanlar kullanmamistim ama gittigim tum proflar ve perinotolog balik yagini şiddetle önerdiler tabi herbalik yagi olmayacak guvenilir iyi bir marka olacak
Bende prenatal life kullanıyorum onun içindekilerin yeterli olacağını söyledi doktor ayrıca Demir ilacı vermedi bana. Haftada iki gün balık yiyorum muhakkak o yüzden bana balık yağı hapı vermedi ben tüp bebek tedavisinden önce çok kullandım balık yağı sonra vermedi bana.

Canım ben mothercare marka almıştım küveti ama o marka da Türkiyeden çekildi malesef :KK43: internette değişik markalar varmış babyjem vb ama fiyatları çok değişken ve çok artmış :KK43: kova maşrapa vb bile katlanır yapmışlar ben bebeğe ayrı almamıştım evdekilerden kullandım çünkü eşya almak sorun değil de sonra onları koyacak yer dert oluyor :) Alt açma bezi de dediğin gibi kullan at örtüler var evde onları kullanıyorum ama dışarda bazen altını açınca tuvaletini yapıyordu onu atıp yenisini kullanıyorum yanıma ekstra birkaç tane daha almam gerekiyordu. Onu da internette araştırırken tesadüf kendim bulmuştum, yaşarken ihtiyaca göre de alınan şeyler oluyor :KK70:
Fiyatına baktım küvetin 300 kusur e kadar var güzel de plâstik bir malzeme için çok geldi bana ben yine en iyisi klasik olanlardan alayim 😁😁

Bende prenatal life kullanıyorum onun içindekilerin yeterli olacağını söyledi doktor ayrıca Demir ilacı vermedi bana. Haftada iki gün balık yiyorum muhakkak o yüzden bana balık yağı hapı vermedi ben tüp bebek tedavisinden önce çok kullandım balık yağı sonra vermedi bana.
Ben ne balık yiyiyorum ne de balik yagı ceviz fındık hiç biri ağzıma değmedi umarım bebeğim sağlıklı olur tiksindim. Şimdi yemekte balığın konusu geçti eşim somon balığı alayim pişiririm kokusunu almadan yersin dedi ama yok ismi bile istahimi kapatıyor.

Fiyatına baktım küvetin 300 kusur e kadar var güzel de plâstik bir malzeme için çok geldi bana ben yine en iyisi klasik olanlardan alayim 😁😁
Fiyatı uçmuş evet o kadar para verilmez bir küvete ama çok değişik fiyatlar var gibi bir de önümüzde baya bir zaman var indirime girer bence :)

Ben ne balık yiyiyorum ne de balik yagı ceviz fındık hiç biri ağzıma değmedi umarım bebeğim sağlıklı olur tiksindim. Şimdi yemekte balığın konusu geçti eşim somon balığı alayim pişiririm kokusunu almadan yersin dedi ama yok ismi bile istahimi kapatıyor.
Balık bende zorlayarak yiyorum ama tiksinme derecesinde olmadım hiç. Tiksindiysen biraz zor olur balık yemek ama Kuzum ceviz badem ye çok faydalı bebeğe. Hatta avakado ye balık yiyemiyorsan

Biberon koyma yeri termal ama denemedim kaç saat sıcak tutar diye canım tutmazsa da zaten mini bi termos alacağım her zaman yanimda mama kullanırsam onların bir süresi varmış bozuluyor galiba taze yapar veririm .Kremler konusunda inş oğlum bana benzemez çok fazla alerjim var nikel cobalt altın gibi.Bi keresinde yine kendime bir krem dahi bulamıyordum gratis deki kız sebamedi önerdi içeriği çok güzel şunu içermiyor vs dedi o kısmını tam hatırlamıyorum güneş kremi ve yüz kremi aldim o yaz tüm tenim yüzüm kıpkırmızı gezmiştim tatilde zehir olmuştu bana o yüzden alırsam en küçük boyundan deneme amaçlı araştırıp alacağım.
Termal zaten 3 yada 4 saat sicak soguk tutuyor canim hepsi oyle ben uzun arastirmalar sonucu karar verdim canta konusunda cok beğendim siparis diger ay verecem diger urunlerle beraber gunes kreminde kac faktor kullandin duşuk kullandiysan kizarmasi normal onun disinda guzel urun cunku benim cevrem bebeklerine kullaniyor memnunlar demekki sana yaramamis olabilir ben gunes kreminde baska marka kullaniyorum bak canta bu

Eklentiler

• B1D87E41-3EC3-4E3B-ABC8-5668DC536B47.webp
    B1D87E41-3EC3-4E3B-ABC8-5668DC536B47.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 41
Back
X