Cok guzel anlatmışsın canım

Bende hergun yıkasam keske diyorum çunku o gun içi o kadar guzel uyuyor kı. Normalde uyumuyor. Gece uykusu zaten hep cok gec. Bari gunduzlerı o da uyusa da ben de biraz iş güç yapabilsem.
Ben probiyotık vermiyorum sadece ocean d vitamini kullanıyorum. Ama kakası ishal tarzı ki ilave mamada yiyor. Kakayı da yapınca gunde 3 kez dolu dolu yapıyor. Ve kakası çok kilo verdiriyor.
Ben sırayla sag soö yan çevirip minik damla tüplerden 3er damla damlatıyorum her deliğe. Bir süre sonra azalıp kesiliyor tıkanıklık yada homurtu.
Sadece sabah seanslarında sütüm tam doyuruyor. Diğer türlü her ogun arkasından mama veriyorum. Ama Bu gunlerde azalta azalta. Kilo alımı da 8 gunde 160 gr almıs. Mamayı azalttım ondan oldu. Ama mama seviyesini dusurmeme ragmen daha az aclık krizine giriyor.
Kaçmaz canım basarırsın Allahın izniyle. Kactıgını gorursem ters cevir sırtına vur bısey cık olmaz. Ben gaz onlryıcı olsun diye hem sut de artırsın dıye laktamax kullanıyorum.
Benimki her ogun fazlasını yogurt kesıgı olarak en fazla 2 3 defa cıkarıypr azar azar. Fakat mamayı cok veriyorsan eger mama halinde gerı cıkarıyorsa midesinde yer kalmamıs tir fazla gelmıstır. Bende oyle oluyordu. Kusmasından her mama sonrası 3 kez kıyafet net degıstırıyordum.
Bende sarkıklık var malesef

Gunde 6 saat korse takıyorum ama kalacak benimkı.
Evet canım bır anne etrafındaki bır cok dıs sesten daha iyi sezgileri olan bebegı ıcın en iyisini bilendir. Mamaya öcu gıbı davranılması ve davranan dra da insanlara da gıcık oluyorum. Dr olan kısı de iyi yonlendırıyorsa fayda ediyor. Benim dr gerekirse mama da vereceksin ama en minimuma düserek. Bana verdıgı yontemde tam bırakacağız ınsallah dedi. Duruma gore bakacağız dedi.
Peki bu pompa kampını devamlı zaten memede olan anneler de yapmalı mı sen nasıl yapıyorsun canım? Yada sizce?