- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Ayy Benimki de böyle bakıyor emerken bile .Babası da catik kaşlı biz ona çekti diyorduk tüm bebekler mi böyle acaba sizde var mi catik kaşlıÇocuk adam her daim sinirli ve düşünceli![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy Benimki de böyle bakıyor emerken bile .Babası da catik kaşlı biz ona çekti diyorduk tüm bebekler mi böyle acaba sizde var mi catik kaşlıÇocuk adam her daim sinirli ve düşünceli![]()
masallah ama ya cok tatlıÇocuk adam her daim sinirli ve düşünceli![]()
Ben ocean kullanıyorum. Hıcbır yan etkisini gormedim. Icerı gı guzel tavsiye edilen bir D vitamini.Merhaba 32 günlük bebeğim var sağlık ocağının verdiği d vitaminini kullanmak istemiyorum sizin kullanıp önerebileceğiniz vitamin var mı acaba
Ahahahah bakıslara bak. 1 tane de ben de var. Arada sinirli ve birçok zaman da capkın bakıslıÇocuk adam her daim sinirli ve düşünceli![]()
Aynı babasının bakışları ya tip tip bakıyo sinirli sinirli allahım diyorum bunu o kadar taşıdım ben bu niye böyle oldu ayak parmağına kadar her şeyi babası bakışı duruşuAyy Benimki de böyle bakıyor emerken bile .Babası da catik kaşlı biz ona çekti diyorduk tüm bebekler mi böyle acaba sizde var mi catik kaşlıErkek ya adam olmus annesi bu öp benim yerime maşallah sübhanallah Allah güzel insanlarla karsilastirsin
Ahahahha ben bizimkine sinirli diyordumÇocuk adam her daim sinirli ve düşünceli![]()
Şansı bahtı bol olsun sağlıklı büyüsün İnşallahBen bugün oğlumu kontrole götürdüm 3800 çıktı çıplak tartınca doktor 700 gram civarı kilo almış normal dedi ilk ay böyle olabiliyor dedi yani ben sorduğum için bunları söyledi hiç umursamadı kiloyu. Benim hastane çok pahalı sünnette doktorumuz başka yerde yaptırın dedi anlamadım o kadar paraya altın pipi mi takacaklar ne yapacaklar herkes şaşırmış kendi doktorları bile başka yerde yaptırın diyo. Çok şükür her şeyimiz iyiymişoğluşumun size selamı var teyzeleri
![]()
Maşallah Paşa’yaBen bugün oğlumu kontrole götürdüm 3800 çıktı çıplak tartınca doktor 700 gram civarı kilo almış normal dedi ilk ay böyle olabiliyor dedi yani ben sorduğum için bunları söyledi hiç umursamadı kiloyu. Benim hastane çok pahalı sünnette doktorumuz başka yerde yaptırın dedi anlamadım o kadar paraya altın pipi mi takacaklar ne yapacaklar herkes şaşırmış kendi doktorları bile başka yerde yaptırın diyo. Çok şükür her şeyimiz iyiymişoğluşumun size selamı var teyzeleri
![]()
Benimki kız aynı babası benim gözler iri eşim dua ediyordu seninki gibi gözleri olsun diye baba gibi çekik olduAynı babasının bakışları ya tip tip bakıyo sinirli sinirli allahım diyorum bunu o kadar taşıdım ben bu niye böyle oldu ayak parmağına kadar her şeyi babası bakışı duruşu![]()
Eltim gibi kaynanamın aynısını da doğurmak vardı buna da şükürBenimki kız aynı babası benim gözler iri eşim dua ediyordu seninki gibi gözleri olsun diye baba gibi çekik olduBunlar hep pandemi yüzünden evde eşimden başka kimseyi görmedim adamın kız versiyonunu doğurdum
![]()
Maşallah yavruyaBuda bizden olsun bi masallah alirim Asyama
Kocaman gözlü çok tatlı minnoş.saglikla mutlulukla buyusunBuda bizden olsun bi masallah alirim Asyama
Kanguru kullanıyorum memnunumKızlaar sling - kanguru Kulanan yokmu ya![]()
Cok tesekkür ederim benimkide aynı kundak yapmayı gectim üzerine incecik bir yorgan örtüyorum ondan dahi hoşlanmıyor kollarını acıkta bıraktıgım halde.Ben almak zorunda kaldım çünkü kundak yaptırmıyor yapınca Morarana kadar kendini sıkıp ellerino kollarini çıkartmak istiyor. Uyuyuncada üstünü orttugumuz an uyanıp eli koluyla açmaya çalışıyor. Gündüz kontrol ediyorum da gece edememiyorum Ben ayaklı tulum şeklinde olanlardan aldim ama gece zor oluykr altini alırken alirsan resimdeki modellerden almak bu sene için daha mantıklı
Bizimde yeni yeni oyle olmaya basladi cnm bende hayal bile edemiyordum simdi yasiyorum suan ki hayalimde gece yatip sabah kalksin gunduzleride uyanikken keyifle dursunAhhh ne güzel sanırım hep ileriyi görüp umutlanıyoruzbenimki 20 günlük şuan 2 de yatıp 6 da kalksa keşke
![]()
Bizimde yeni yeni oyle olmaya basladi cnm bende hayal bile edemiyordum simdi yasiyorum suan ki hayalimde gece yatip sabah kalksin gunduzleride uyanikken keyifle dursun
Markası ne acaba heryerde kulanabiliyormusunKanguru kullanıyorum memnunum
Canim ya kangurunun yenidogan aparati varmi yoksa direkmi oturtuyosun solombaby aldim ben ilk 3 ay icin yenidogan aparatinida aldim ama takinca rahat edemiyo bi sorayim dedim cnmKanguru kullanıyorum memnunum