- 24 Haziran 2020
- 257
- 480
- 103
Bence muatap olma daha iyi.Doğduğundan beri var yapıyorum ama pek işe yaramıyor. Ya böyle 5 dk aralıksız gaz çıkaran bı bebek düşünün
Pamuk da aklımda ama ne bilim bazen öyle bir çıldırıyor ki o pamuğu islamaya bile fırsat vermez gibi. Molfix püre sof 4 bulmak çok zor resmen işkence bana yaşadığın yer ilçe .nettede bakıyorum bir iki satıcı dışında çok satan da yok. Ben mi görmedim bilemedim
Demi hep ise yarıyor diyordum ama yok yarasa bu kadar kivranmaz. Alerjik bir durum yaşamadım . Bir iki defa kakada mukuslu kan olmuştu ama bı daha olmadı. Zaten kakası hep mukuslu hiç normale dönmüyor
Ben bunları çıkartırım yakın olsak da işte . Asla alta kalmayı sevmiyorum nedense kolumu kibirtacak çene çalacak hiç halim yok. Travazol kaşıntı kremi değil mi .
Ben o el emmesine sinir olup bazen taytinin içine sıkıştırıyor um elleriniçömelme modu hep var eşim napiyon psikopatlasma iki aylık bebe tuvalet mi öğrenecek rahat bırak diyor.
Biogia değilde başka probiyotik var vermekle kusması bir oluyor . Gaz damlasinida nurse alcam yine bir arkadaş işe yaradı demisti
Hayır travazolu kesinlikle bana doktor önerdi bir kere sürdüm geçti bir daha pişik yaşamadık.
En iyi probiyotik de bıogaıa diyorum istersen bir dene birşey kaybetmezsin bence