- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç aylık bebeğin cnmBide bu ara cee eee gülmeye başladı ağiz mendilini yüzüme örtüyorum komiginr gidiyor
sagol canim sen yemek yaparken nerede oluyor ana kucağınız var mi ya da arabasinda mi tutuyorsunuzOyun halısı,dönence çıngırak zeka kartları sesli piyano hışırtılı defter bunlarla vakit geçiriyoruz. Oyun halisinin piyano kısmına ayaklarını değil de yüzünu ceviriyorum kafayı uzun süre ayakta tutuyor. Büyük resimli kitap aldim onların resimlerine bakıyoruz okuyorum çok gülüyor. Mutfakta yemek yaparken fırın poşetine bakliyat koyuyorum onla da oynamayı seviyor tabi yanında oluyorum bunun gibi şeylerle zaman geçiriyoru
Üsütmus olabilir canım ihlamur ic hatta bir iki çay kasıgı bebeginide verebilirsin.Dün gece bebegimin idrar hep çıkmış üst baş sırılsıklam üşütmüşmüdğr bugunde cok huzursyz ve uyumuyor
3 ay 24 günlük canımKaç aylık bebeğin cnm
Ben ana kucağı almadım bebek arabasında pusette oluyor müzik açıyorum bazen oyuncak veriyorum eline yaptığım şeyleri gösteriyorum bu kırmızı kapya biber bu mantar gibi. Geçen çok konuşmaktan bi an kafam uyuşmuştusagol canim sen yemek yaparken nerede oluyor ana kucağınız var mi ya da arabasinda mi tutuyorsunuz
10 da gece uykusuna yatıyor gece 3 4 gibi uyanıyor sonra sabah gündüz de 11 uykusu 1.5 saat sürüyor öğle uykusu 1 saat civarı ikindi kısa sürüyor bizim de 30 40 dk genelde bi sıkıntısı yoksa bu şekilde bazen çok uyuyor ben uyandiriyorum bazen atak haftasında ysa kucakta olmak istiyor.Kızlar bebislerin uyku düzenleri nasıl? Benimki 3.5 aylik oldu. Geve uykusuna yatırınca mutlaka yarim saat icin de tekrar uyanıyor, hatta bazen 2. Defa bile uyanıyor. Derin uykuya geçmekte güçlük çekiyor. Gündüz de baya kısa kısa uyuyor.
Bir de uyanıkken sizin bebisler neler yapıyor ? Benimki çok çabuk sıkılıyor, hemen kucak istiyor.
Biz çok oynuyoruz oynamayınca onu ihmal ettiğimi düşünüyorum üzülüyorumKızlar bebislerin uyku düzenleri nasıl? Benimki 3.5 aylik oldu. Geve uykusuna yatırınca mutlaka yarim saat icin de tekrar uyanıyor, hatta bazen 2. Defa bile uyanıyor. Derin uykuya geçmekte güçlük çekiyor. Gündüz de baya kısa kısa uyuyor.
Bir de uyanıkken sizin bebisler neler yapıyor ? Benimki çok çabuk sıkılıyor, hemen kucak istiyor.
Benim evde bir de 5.5 yaşında abla var, ben asıl onu ihmal ettiğini düşünüyorum, arada kalıyorum canimBiz çok oynuyoruz oynamayınca onu ihmal ettiğimi düşünüyorum üzülüyorum
Hemen verdim valla koşturmaktan gece hiç uyumadan gündüz koşturunca 3 oğlana bi de bebek alerjik diye hiç birşey yiyemiyordum şimdi yiyorum artık sadece süt ürünleri ni yemiyorum önce dokunur mu diye korkuyordum herşeydenNasil verdin
Yok canım özel vitamin devlet emzirme döneminde decavit i bile ödemiyor muşugurbocuuu bu vitabiotic pregnacere emzirme vitaminini devlet karşılıyor mu doktoruma yazdırarak almak istiyorum
Geçmeyen pişik gaz sancısı gürültülü kaka ishal yada kabızlık geçmeyen konak huzursuzluk ağlama ellerini çok kemirmesi gözlerini kulaklarını ovuşturması alerji belirtisi süt ürünlerinde 6 aya kadar uzak dur mama yiyorsa da normal mama verme hidrolize mama yazdır doktorunuzaSelam kizlar . Pisikten gına geldi artık bana . Zeytin yağı sürmeyi bıraktım .tugleri beslemesin diye. Hametan sürüyorum . Islak mendili değiştim Molfix saf temiz aldım yine aynı elimde şuan birsuru slepy Molfix kaldı.yikayip kullaniyorum.(ne anlamı kalıyorsa ) Baby me bezine geçmeyi düşünüyorum. Islak mendili de baby me alcam kullanan varmı . Yada pamuk alcam neden oluyor çözemedim hala . Ablam ısrarla slepyy al diyor ama kullandığım dönem çok sızdırdı . Sıkıntıdan saçım elimde kalıyor süt azaldı. Ön süt yok gibi bişe. Gaz sorunu bitmiyor . Kaka yapmakta zorlanıyor hala. Konak geçmek bilmiyor herşey dert . Oturup ağlıyorum çoğu zaman eşime ben bakamıyorum diyorum. Kaynanda her aramasında bu çocuk aç elini yiyor diyor. Eşim ne acı emiyor sürekli diyo. Ama kadın vazgeçmiyor demekten. Gaz sorununu bana bağlıyor. Ne yiyor diyo eşime . Eşim de kadın yemek bile yemez oldu napsin aç mı kalsin diyor ama aynı seyler sürekli tekrar ediyo. Delirmeye ramak kaldı. Aradığında akrabalara da gostiriyor kızımı . Tamam ilk torun heyecanlı ama kızım konuşma sonrası deliriyor . Ve daha kızımı bir eşya bile almadı. Herseyini ablam aldı .dolabının yarısını ablam almıştır . Anakucagini kapı süsü dönence ilk ayakkabıları .daha birsuru şey .abla harcama paranı diyorum .yeğenime alıyorum sen karışma diyor .öyle maasida yüksek değil askeri ücret ama kayınvalide tık yok. ay ne çok biriktirmisim içimde .rahatlattı yazmak .
Üstü açık miydi kiDün gece bebegimin idrar hep çıkmış üst baş sırılsıklam üşütmüşmüdğr bugunde cok huzursyz ve uyumuyor
Akşam 10 dan gece 3 e 4 e kadar uyanmıyor mu10 da gece uykusuna yatıyor gece 3 4 gibi uyanıyor sonra sabah gündüz de 11 uykusu 1.5 saat sürüyor öğle uykusu 1 saat civarı ikindi kısa sürüyor bizim de 30 40 dk genelde bi sıkıntısı yoksa bu şekilde bazen çok uyuyor ben uyandiriyorum bazen atak haftasında ysa kucakta olmak istiyor.
Mama kullanmiyorum canım . Aslında süt ürünlerini de kullanmıyorum yumurta alerjisi mi var diye düşündüm . Doktor yolu gözüktü bizeGeçmeyen pişik gaz sancısı gürültülü kaka ishal yada kabızlık geçmeyen konak huzursuzluk ağlama ellerini çok kemirmesi gözlerini kulaklarını ovuşturması alerji belirtisi süt ürünlerinde 6 aya kadar uzak dur mama yiyorsa da normal mama verme hidrolize mama yazdır doktorunuza
Senin bi sorumluluğun daha var işin daha zor canım.Benim evde bir de 5.5 yaşında abla var, ben asıl onu ihmal ettiğini düşünüyorum, arada kalıyorum canim![]()
Yok uyanmıyorAkşam 10 dan gece 3 e 4 e kadar uyanmıyor mu