- 27 Aralık 2009
- 5.743
- 7.502
- 398
hiç saymadım. 3-3.5 saatte bir emiyor. 5-6kere falan oluyor galibaBu arada emen bebisler günde gece uyku arasındakiler hariç gündüz kaç kere emiyor ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç saymadım. 3-3.5 saatte bir emiyor. 5-6kere falan oluyor galibaBu arada emen bebisler günde gece uyku arasındakiler hariç gündüz kaç kere emiyor ?
Aslında sandığımızın aksine memede uyutmak sallayarak yada başka şekillerde uyutmaktan çok daha iyiymiş hatta emerken uyuyunca memeyi çektikten sonra yalancı emzik vermek gerekirmiş emme güdüsünün gelecek nesillere aktarılması için bu gerekli imiş bize öğretildiği gibi zararları yokmuş uyurken verilen emziğin hiç bir çocuğuma emzik vermedim bunları okuyunca keşke uyurken verseydim diye pişman oldumBenim kizda uyanıkken kendi uyumuyor emerken yayaga koyayim uyanıyor bazen uyumuyor pıs pıs yapıyorum sallıyorum yok uyumuyor sonra tekrar emziriyorum napalim..
aynen canim ya emerken uyuyor yataga koydugumda uyaniyor bende salliyorum uyumuyor tekrar ezirirsem uyuyor ..hep böyle mi olucak acaba
3 -3.5 saat arasında istemiyor mu hiç canim ?hiç saymadım. 3-3.5 saatte bir emiyor. 5-6kere falan oluyor galiba
Bizim.ortalama gün de 5 tane bez değişimi.oluyorBebeginizin bezini günde kać kere degistiriyorsunuz kızlar? Ben normalde 5 yada 6 kere degıştiriyordum bugün 4 kere degistirmisim ama bezleri doluydu hep..acaba yeterli beslenemedi mi bugün kızım ama ac kalsa surekli aglardı demi
hyr istemiyor3 -3.5 saat arasında istemiyor mu hiç canim ?
Keske emzik emseydi benim kizda emmiylr alisamadı bir türlüAslında sandığımızın aksine memede uyutmak sallayarak yada başka şekillerde uyutmaktan çok daha iyiymiş hatta emerken uyuyunca memeyi çektikten sonra yalancı emzik vermek gerekirmiş emme güdüsünün gelecek nesillere aktarılması için bu gerekli imiş bize öğretildiği gibi zararları yokmuş uyurken verilen emziğin hiç bir çocuğuma emzik vermedim bunları okuyunca keşke uyurken verseydim diye pişman oldum
öğretmen diilim ama çevremde arkadaşlardan alamayanlar oldu. şu dönem çok zok heyet raporu. umarım alabilirsinizSelam kızlar ben aralık annesiyim ve öğretmenim.aranızda öğretmen alıp heyet raporu alan var mı ?varsa nasıl aldınız?
Bilmiyorum son 1 haftadır emzik gibi kullanmaya başladı sanki göğsümü. İlk başlarda emzik alıyordu alıştırmadım şimdi emmiyor çok pişman oldumBenim kizda uyanıkken kendi uyumuyor emerken yayaga koyayim uyanıyor bazen uyumuyor pıs pıs yapıyorum sallıyorum yok uyumuyor sonra tekrar emziriyorum napalim..
aynen canim ya emerken uyuyor yataga koydugumda uyaniyor bende salliyorum uyumuyor tekrar ezirirsem uyuyor ..hep böyle mi olucak acaba
Biobaby konağa iyi gelmedi mi sizdeDoğru diyorsun Incia nin ürünleri iyi gelmişti biobaby konak sampuani ve kremle losyonunu aldim O bozdu sanırım. Nasıl nemlendireyim tülbent i ılık suyla ıslatıp silsem olur mu .bide banyodan sonra böyle oluyir kuruyor iyice.Evdeki nemi olcmuyor aklımda alayim peteğin üstüne su koyuyorum bide ıslak havlu ama ise yaramıyor sanirim .
ikeanınki iyi cnm öneririmKızlar buharda pişirme aparatı alacağım birkaç yere baktım yorumlarda 2-3 kulanımda paslandı v.s yazıyor iyi bir şey almak istiyorum marka olarak bilen var mı ikeadada var onu kullanan var mı hiç?
Ben geçer geçer diye diye oğlum 25 aylık hala sallanarak uyuyor aman dikkat edin. Bir an önce vazgeçirinMerhaba anneler. Bebeğini sallamadan uyutan var mı? Biz sallanmadan uykuya geçemiyoruz. Ne zaman biter bu süreç merak ediyorum.
Bende arıyorum vallaTamam canım sağol bende öyle düşünmüştüm onu alayım o zaman
5_6 kere emiyor benim kiBu arada emen bebisler günde gece uyku arasındakiler hariç gündüz kaç kere emiyor ?