Canım sen kendı kafana göre bırakma bana tüp bebek doktorum estrofemı kalp atışını duyunca bırak dedı kadın doğumcum kalp atışından sonra bir hafta daha kullandırdı ama günde 1 e düşürmüştü ben yarın kontrole gıdecem yarın bırakıp bırakmayacağımı söyleyecek7. Haftanın içindeyim. Bu cuma bırakıcam estrofemi. Ama hamilelik döneminde bu ilacı kullanmak beni çok tedirgin etti, doktorum uzun kullanılmadığı sürece bi sıkıntı olmaz dedi. Herkes kullanıyo dedi ama benim içim yine de rahat etmedi. Olumlu pek yorum yok bu ilaç ile ilgili. İğneleri azaltarak 12. Haftada bırakıcam
Ben de estofem i 7 ye kadar kullandım iğneyi doğuma kadar kullanmak zorundayız önlem amaçlı dedi ilk gebelik olduğu için benim yaş da var 33Merhabalar,
Bende tüp bebek ile hamile kaldım.
Doktorum estrofemi 8. Haftaya kadar diğer iğneleri 12 haftaya kadar kullan dedi. Ama içim çok huzursuz bu kullandığım ilaçlardan dolayı. Siz kullanıyor musunuz?
Rabbim hayırlısıyla bir an önce nasip etsin.. erkek faktörü ise tutma oranı daha yüksek, taze transfer eğer rahşm yapın uygun ise daha iyi dondurulmuş çözülürken sorun yaşayanlar var ayrıca bir de onun bekleme stresi çok zor olur bu işin en zor yanı beklemek ve sabır... önce yumurta gelişecek mi diye bekle sonra kaliteli çıkacak mı sonra kaç tanesi döllenecek sonra acaba üçüncü yada beşinci güne gidecek mi sonra tutacak mı tutunca kese görülecek mi sonra kalp atışı.... doğuma kadar hep elimiz yüreğimizde olacak Allahım kimsenin gözünde bırakmasın isteyen herkese nasip etsinMerhaba Kızlar öncelikle hepinizi tebrik ederim ❤ Ben henüz hamile değilim ama tüp bebek tedavisine başladım virüsten dolayı bu ay ertelemek zorunda kaldık.. sizler tecrübelisiniz benim cok endişelerim var büyük ihtimalle taze transfer olucam dondurulmuşum tutma ihtimali daha fazlaymış sanırım ve tedavi öncesi özellikle dikkat ettiğiniz neler oldu?bizim erkek faktöründen dolayı olucak da cok endişeleniyorum bir aksilik olur diye tecrübelerinizi benimle de paylaşırsanız çok sevinirim☺
Özellikle sabırlı ol Allah’a güven nasibinde varsa olcağını düşün hep pozitif olmaya çalış yediklerine dikkat etMerhaba Kızlar öncelikle hepinizi tebrik ederim ❤ Ben henüz hamile değilim ama tüp bebek tedavisine başladım virüsten dolayı bu ay ertelemek zorunda kaldık.. sizler tecrübelisiniz benim cok endişelerim var büyük ihtimalle taze transfer olucam dondurulmuşum tutma ihtimali daha fazlaymış sanırım ve tedavi öncesi özellikle dikkat ettiğiniz neler oldu?bizim erkek faktöründen dolayı olucak da cok endişeleniyorum bir aksilik olur diye tecrübelerinizi benimle de paylaşırsanız çok sevinirim☺
Aminnn canım insallahh ben şimdiden o kadar stresliyim ki bu aşamaya gelene kadar hepiniz gibi ben de çok üzüldümRabbim hayırlısıyla bir an önce nasip etsin.. erkek faktörü ise tutma oranı daha yüksek, taze transfer eğer rahşm yapın uygun ise daha iyi dondurulmuş çözülürken sorun yaşayanlar var ayrıca bir de onun bekleme stresi çok zor olur bu işin en zor yanı beklemek ve sabır... önce yumurta gelişecek mi diye bekle sonra kaliteli çıkacak mı sonra kaç tanesi döllenecek sonra acaba üçüncü yada beşinci güne gidecek mi sonra tutacak mı tutunca kese görülecek mi sonra kalp atışı.... doğuma kadar hep elimiz yüreğimizde olacak Allahım kimsenin gözünde bırakmasın isteyen herkese nasip etsin☺
İki embriyo için yaş ve problem önemli tüp bebek doktoruna kalmış.. benim rezerv çok iyi değildi ilaçlara vereceği tepki önemli yumurtaların ilk muayene de 6 toplama da 12 oldu yedi kalıteli çıktı beşi döllendi beşinci günü bekledi doktor aklım çıktı hepsi ölürse diye o günleri streslerini düşünmek istemiyorum. Beşinci güne üç tane kaldı iki transfer oldu biri tuttu inşallah rabbim onu bize bağışlarAminnn canım insallahh ben şimdiden o kadar stresliyim ki bu aşamaya gelene kadar hepiniz gibi ben de çok üzüldümYa yine olmazsa diye cok korkuyorum ☺ Tüp bebek doktorumuz rezervin cok iyi dedi muayenede ama amh değerime falan bakılmadı tabi o yüzden bilemiyorum da tabi doktorlar daha iyi bilir içim içimi yiyor ben de bir an önce baslayıp güzel haberleri alsam sizler gibi ben iki transfer istiyorum ama ikiz olsunlar diye o zaman ihtimal düşer mi tek mi yaptırmalıyım sizce ☺
Sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin Allah insallahİki embriyo için yaş ve problem önemli tüp bebek doktoruna kalmış.. benim rezerv çok iyi değildi ilaçlara vereceği tepki önemli yumurtaların ilk muayene de 6 toplama da 12 oldu yedi kalıteli çıktı beşi döllendi beşinci günü bekledi doktor aklım çıktı hepsi ölürse diye o günleri streslerini düşünmek istemiyorum. Beşinci güne üç tane kaldı iki transfer oldu biri tuttu inşallah rabbim onu bize bağışlar☺
Bizde çok istiyorduk ikiz olmasını hatta hala acaba doktor göremedi mi diye hayal bile kuruyorumSağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin Allah insallahBen 25 yaşındayım sanırım iki transfer yapmazlar ikiz cok istiyoruz da biz tabi riske atmamak lazım☺ Kavuşalım da bebeklerimize hepimiz hayırlısıyla
İnsallah canım insallah bu ay başlayabiliriz hayırlısıyla başlayınca daha çok basınızı sisiririmBizde çok istiyorduk ikiz olmasını hatta hala acaba doktor göremedi mi diye hayal bile kuruyorumsorun erkek faktörlü diyip doktora rica edip iki embriyo talep edebilirsin.. Rabbim hepimizi kavuştursun en kısa zamanda pozitif haberini verirsin inşallah bize
İnan bu süreçte benim en büyük destekçim burasıydı hiç yazmadım ama hep buradan takip ettim.. hangi aşamada olursan o konuyla ilgili seninle aynı durumu yaşayan birileri mutlaka var İnan çoğu şeyde doktordan öğrendiklerimden daha çok aydınlanıyordum İnan tüp bebekle ilgili tüm forumları okumuşumdurİnsallah canım insallah bu ay başlayabiliriz hayırlısıyla başlayınca daha çok basınızı sisiririm
Cok teşekkür ederimm benim için de öyle Gerçekten daha detaylı Bilgi ediniyorum burdan hepİnan bu süreçte benim en büyük destekçim burasıydı hiç yazmadım ama hep buradan takip ettim.. hangi aşamada olursan o konuyla ilgili seninle aynı durumu yaşayan birileri mutlaka var İnan çoğu şeyde doktordan öğrendiklerimden daha çok aydınlanıyordum İnan tüp bebekle ilgili tüm forumları okumuşumdurkafana takılan herşeyi sorabilirsin canım
Merhaba aramızda 6 gün var benim transfer 29 şubatta idi. Benimde bulantılar var ama sanki yavaş yavaş hafifliyor gibi ama herşey hala kokuyor. 15 kilo baya almışsınız boyda uzun olsa gerek. İnşallah hepimiz başarılı oluruz kucaklarımıza aldığımız günlerde gelirMerhaba hanımlarben 11 haftayı bitirdim, tüp bebek sürecinin başından beri 15 kg aldım ve hala bulantılarla savaşıyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Boyum 170 ama nasıl oldu anlayamadım, ilaçlardan olduğunu düşünüyorum, bir anda 38 bedenden 42 bedene çıktımMerhaba aramızda 6 gün var benim transfer 29 şubatta idi. Benimde bulantılar var ama sanki yavaş yavaş hafifliyor gibi ama herşey hala kokuyor. 15 kilo baya almışsınız boyda uzun olsa gerek. İnşallah hepimiz başarılı oluruz kucaklarımıza aldığımız günlerde gelir
İlaçlardan tabiki hayatımızda almadığımız ilaçları bu dönemde aldık ben ağrıkesici dahi kullanan biri değilken bu süreçte kullanmadığımız ilaç kalmadı. Bana da sadece meyVe sebze iyi geliyor geri kalan herşeyi zorla yiyorumBoyum 170 ama nasıl oldu anlayamadım, ilaçlardan olduğunu düşünüyorum, bir anda 38 bedenden 42 bedene çıktımbu ara 2 gün bulantı oluyır 2 gün geçiyor gibi ama, bulantı olunca da yufka dışında hiçbir şey iyi gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?