2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kaslar gerildigi icin oluyormuş

hayir tek hamilelikle kizima kavustum. Annemin 2 düşüğü ve 1 boş gebeligi var. Korkularimda o etkili biraz. Bide cevremde hemen hemen herkes dusuk yada kurtaj yasadi ondan sanirim
Aaa hic olumsuz dusunme canim bak bisey yasamamissin dusuk olunca tekrarlanabiliyor ondan sordum eminim gayet saglikli bir bebis yolda

Malesef bende 4 ay once dusuk yaptim simdi cok huzursuzum en kotusu de hic belirtim yok sanki bebek yokmus gibi

Doktora ağrım var dediğimde normal bir durum olduğunu rahmim büyüdüğü için ağrı olduğunu söyledi.

Malesef bende 4 ay once dusuk yaptim simdi cok huzursuzum en kotusu de hic belirtim yok sanki bebek yokmus gibi
Bazı hamilelikler belirtisiz oluyor. Kızımda pek belirtim yoktu. Bunda adet günüm gelmeden belirtiler baya yoğundu. O yoğunluğa alıştım sanırım.

Gerçi kızım çok şükür benimle ama onda da iki kere yoğun kanamam oldu. İkinci kanamada birkaç gün hastanede yattım. Sonuç olarak kızım tutunmayı başardı.

Gerçi kızım çok şükür benimle ama onda da iki kere yoğun kanamam oldu. İkinci kanamada birkaç gün hastanede yattım. Sonuç olarak kızım tutunmayı başardı.
Benimde kanamam olmustu kizima hamileyken. Belirti olarak yorgunluk vardi surekli uyurdum istahim acilmisti. Ama bu hamileligimde hic belirti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…