2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Özel olacak ama gebeliğin ilk haftalarinda yada ilk 3ay cinsellik sakıncalımı kızlar.Yada hangi zamanlar sakincali?

Doktora ilk yarin gidicem ama bunu konuşabileceğimi sanmiyorum☹

Öyle düşünmeyin, o sizin tüm kadın sağlığından sorumlu doktorunuz. Sağlıkla ilgili her konuyu çekinmeden en rahat konuşmanız gereken kişi o. Utanıyorsanız ilişki yasak mı / serbest mi gibi kısa bir cümleyle sorun. Sizi ayıplayacak falan değil, sonuçta o bebek oraya bir şekilde geldi doktorunuz da bunu biliyor =)

Folbiol kullanıp tsh yüksek çıkan varmı? Sebep olabilirmi sizce

TSH yüksekliği tiroid bezinin eksik - yavaş çalıştığını gösterir. Folbiol (folik asit) ile bir alakası yok. Tiroid hormonu takviyesi almanız gerekebilir, bir endokrinolog ile görüşün isterseniz, en doğru cevabı o verecektir.

Ben de hashimoto tiroiditi hastasıyım, düzenli olarak levotiroksin kullanıyorum.

Peki degisirmi değer geçen hafta 3.13 çıktı bugün 1.69 nasıl oluyor..iyice aklım karisti

Arkadaşlar miğde bulantınız varmı sizlere ne iyi geliyo bana ilaçda işe yaramıyo (
Cnn tansiyonum düşük sürekli bulantı ve halsizlik midem ağzımda ilk oğlumda çok daha kötüydüm sürekli kusuyor hiç bir şey yemiyordum 2. Oğlumda bulantım vardı ama daha iyiydim şimdi çok sukur yemeklerden tiksinme kusma yok ama sürekli bir bulantı var

Amaan sık gitmenin de bir şeye faydası yok ki.
Git, bekle, gel.
Benimki bazen 2 ay sonraya randevu veriyor.
Elinden gelse herhalde doğuma gel der : )
İnşallah sağlıkla dünyaya getirirsiniz :)
Özel olacak ama gebeliğin ilk haftalarinda yada ilk 3ay cinsellik sakıncalımı kızlar.Yada hangi zamanlar sakincali?
Benim doktorum 12 hafta önermiyorum diyordu ama risk yoksa sorun yok galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…