2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

benimde üçüncü olacak nasipse.. 9 yaşında ve 6 yaşında iki kızım var. üçüncüleri bekleyenler olarak çoğalıyoruz burada

Çevrenize hamile olduğunuzu söylediniz mi

ben söylemedim. hatta annem bende kalıyor ona bile söylemedim. bundan öncekini hemen söyledim yedi düvele. sonuç dış gebelik. çok üzüldüm. şimdi kalp atışını duyana kadar söylemeyeceğim. ama içimden bağırıyorum ben hamileyim diye.. :)

Kizlar simdi doktordan geliyorum 7.5mm dedi daha haftalik olarak gözükmüyor ultrasonda dedi bu ne demek oluyor

BEn de sen gibi canım sabırla bekliyorum kalp atışını da duyayım söyleyeceğim

Kızlar kafama bir şey takıldı. Benim ikinci bebeğim olacak nasipse. İlk gebeliğimde toksoplazma bakıldı ve geçmişte geçirdiğim için sorun yok dedi dr. Şimdi bu gebeliğimde tekrardan baktırmam gerekir mi? Üçüncüyü bekleyen arkadaşlar özellikle sizden yorum bekliyorum aydınlatın bu şaşkın gebeyi

Ben anlatamadım sanırım
Ultrasonda haftası gözükmedi ve GS 7.5 mm yaziyor
ultrasonda gözüküyor mu ki haftası hiç bilmiyorum . son adet tarihimi sorup ona göre hesaplamıştı doktor ve haftasına uygun bir kese demişti canım dert etme sen bunu bence doktorun tam olarak ne demek istediğini anlayamadım senlik sorun yok

Kizlar simdi doktordan geliyorum 7.5mm dedi daha haftalik olarak gözükmüyor ultrasonda dedi bu ne demek oluyor
Ben ilk keseyi görmeye gittiğimde de haftası görünmedi. daha küçük 4-5 haftalıkdır dedi. 6,6 mm ölçmüştü.2 hafta sonra kalp atışında çıkar haftası.

Tabiki çıkıyor canım hatta son adet tarihi kesin değil aslında ultrasonda gözüken hafta kesindir benim bildiğim....
Bana kese mese demedi ilgilenmedi sağolsun yarık çatlama bisiler dedi

Ben ilk keseyi görmeye gittiğimde de haftası görünmedi. daha küçük 4-5 haftalıkdır dedi. 6,6 mm ölçmüştü.2 hafta sonra kalp atışında çıkar haftası.
Kese falan demedi ufacık bisi işaretledi sadece 20 güne gel dedi
Ben onu 15e indiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…