2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Tesekkur ederim zorda olsa alistim beklemelere :) Kac senelik evlisin canim tup bebek yapmissin sende cok ozel degilse sorun neydi
4 senelik evliyim canım 1 kimyasal gebeliğim var.1 kalp atışı durması sebebiyle 7.haftada düşük yaptm birde dış gebelik geçirdim ama değerim çok artmadı kndiliğinden düştü.sorun yok çok şükür sebepsizdi.Rabbim inşallah bu gebeliğimin devamını sağlıkla nasip eder

Kızlar Günaydın ,

Bu tahlillerden anlayan bakabilir mi bi ? Dış laboratuar sonucum gelmedi henüz. Geçen ay yaptırdığım tahlilim..

Eklentiler

• Untitlssed.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 60
Merhaba , bugün doktora gittim doktor ultrasondan baktı her şey yolunda iyi dedi kalp atışını da duydum ikiz vs demedi ben de ayrıca sormadım değil herhalde olsa söylerdi :)
gerçekten beta kişiye göre farklılık gösteriyor bay yüksek gibi gelmişti iyi bari maşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar Günaydın ,

Bu tahlillerden anlayan bakabilir mi bi ? Dış laboratuar sonucum gelmedi henüz. Geçen ay yaptırdığım tahlilim..
Değerler normal görünüyor canım. Keseyi gördükten sonra mı yaptırdın testleri? Yoksa kalp atısından sonra mi? Bide özelde mi yaptirdin? Cok soru sordum kusura bakma biz de dün keseyi gorduk 2 hafta sonrasina gun verdi. O arada da bu testleri istedi.

Keseyi görmeye gittiğim de yaptı canım testleri. 15 gün sonra kalp aışı için gel dedi. Gittim kalp atışını duyduk ve bu test sonucunu aldık. Toxo plasma için geçmişte mi yaşanmış vucutta var mı araştırmamız lazım dedi. Detaylı kan testi istedi ve dış labaratuara gönderdi. Şimdi de 15 gün sonra sonucu görmek için gideceğiz Evet özele gidiyorum ben.

Canım ben daha yaptırmadım ama yaptıracağım. Sen niye strese sokuyorsun kendini bebegini maşallah ne güzel duymussun kalp atışını. Geçmişte yaşamış bağışık olmuşsundur. Bak ben evimde kedi besliyorum yillardir. 2 3 ay once bu toxo muhabbeti patlayinca test yaptirdim veterinerde hicbi sey cikmadi. Ama ben dışarda bi kac kez yedigim salatalardan şüpheleniyorum Allah korusun bebeklerimizi de bizi de.

canım doktor toxoplasma olabilir dedi , bebekte görme duyma ve beyin gelişimini engelliyormuş o yüzden çok korkuyorum. Günde 3 defa antibiyotik içiyorum Ben de kedi de köpek de yok. Sadece dediğin gibi dışarda yenilen şeylerden bulaşmış olabilir.şu anda evim de çiğ herşeyi sirkeli su da bekletip yiyorum

Senin ki kaç haftalık canım ?

Ben de öyle yapıyorum et tavuk ne varsa heps ini eşime devrettim elimi surmuyorum salata malzemelerini eldivenle yikayip sirkeli suda bekletiyorum. Ama test yaptirinca bakalim ne cikacak. Allah'a sığınmaktan başka çare yok. Antibiyotiğinin adı ne canım

Bende aynı.. Bİ süre böyle idare edeceğiz mecburen. Bişey çıkmaz inşallah içini ferah tut. Ben doktor söylemeden öned böyle birşeyin varlığını bilmiyordum İnşallah geçmişte yaşamış atlatmışımdır. Rabbim korur meleklerimizi.... Rovamycine adı canm

Insallah canim hic yoksa daha tedbirli olmamiz lazim insallah varsa da ikimizde de onceden olup atlatmisizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…