- 9 Kasım 2018
- 1.174
- 1.864
- 53
- 33
Bahsettiğim psikoloji hamilelik psikolojisi zaten canimYok valla psikolojik değil normalde kabus görmem hormonlardan bence![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bahsettiğim psikoloji hamilelik psikolojisi zaten canimYok valla psikolojik değil normalde kabus görmem hormonlardan bence![]()
Hee anladımBahsettiğim psikoloji hamilelik psikolojisi zaten canim![]()
suan bebisler depolardan cekiyor. Kendimize takviye etmemiz sart. Gunde 2 ceviz yemek lazim. Bol sut ve yogurt, dis agrilari, kemik ve bacak agrilari olmamasi icin. Ama bu dalginlik, unutkanlik hormonlardan mi acabaBenim tahlillerde temiz çıktıçaresi yok yanı
![]()
Olabilir valla ben aksam 8 8.30dan sonra offline oluyorumsuan bebisler depolardan cekiyor. Kendimize takviye etmemiz sart. Gunde 2 ceviz yemek lazim. Bol sut ve yogurt, dis agrilari, kemik ve bacak agrilari olmamasi icin. Ama bu dalginlik, unutkanlik hormonlardan mi acaba![]()
O da olabilir de b 12 de eksik olabilir. Tahlilleri yaptırdın mıydı?suan bebisler depolardan cekiyor. Kendimize takviye etmemiz sart. Gunde 2 ceviz yemek lazim. Bol sut ve yogurt, dis agrilari, kemik ve bacak agrilari olmamasi icin. Ama bu dalginlik, unutkanlik hormonlardan mi acaba![]()
MasAllah canım benım betan kactı pekiTam 6 haftalik bugün valla ben duydum canim cokta sağlıklı dedi doktor ilk gebelik olduğu için erken mi değil mi bilmiyorum çok
yumurta ve ette onemli. Ah keske ben balıkta yiyebilsem. Korkuma agzima surmuyorum yine istifralarim baslarsa diyeOlabilir valla ben aksam 8 8.30dan sonra offline oluyorumceviz, süt ve yoğurt sadece onları yiyorum neredeyse
![]()
eksik zaten az once demistimO da olabilir de b 12 de eksik olabilir. Tahlilleri yaptırdın mıydı?
Aa kafa yerinde mi benimeksik zaten az once demistim![]()
valla hepimizin kafalar pırıl pırıl olmuş. Yatalim uyuyalim en iyisiAa kafa yerinde mi benim![]()
işin eglencesi bunlar yoksa 40 hafta nasil gecer :))) bebegi hissedene kadar boyle kafa dagitcaz ancakÇin takvimi, kese şekli, hangi tarafta ağrı, taş kağıt makas vs. cinsiyet konusunda hepsi yalan arkadaşlar ben söyliimEnnn çok merak edilen konu haliyle bu oluyor gebelikte ama sabretcez. Hepimizin sağlıklı hayırlı evlatları olsun inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin
![]()
20. haftadan sonra her sey cok daha güzel olacak o yüzden :) Bir an önce gelsinn :)işin eglencesi bunlar yoksa 40 hafta nasil gecer :))) bebegi hissedene kadar boyle kafa dagitcaz ancak![]()
Ama çok dağıttık sanırımmişin eglencesi bunlar yoksa 40 hafta nasil gecer :))) bebegi hissedene kadar boyle kafa dagitcaz ancak![]()
Ayyy ekşi ve tatlıyı es geçmişiz amaAma çok dağıttık sanırımm![]()
Az önce konuştuk turşu turşu deyip durdular canım çekti arkadaşın da kızı olucaktı tatlı istiyomuş canı dedim o da hurafe demek kiAyyy ekşi ve tatlıyı es geçmişiz ama![]()
Toksoplazma bağışıksan hep bağışıksın diye biliyorumEvet canm tekrar baktırman gerekiyo
Ben de erkek hissediyorum canim bakalim kismet benim icin fark etmez saglikla gelsin kavusayim da insallahYalnız kızlar ağırlık sağ taraftaysa erkek sol taraftaysa kız mış..bende acayip kız istiyorum