2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
16 temmuzdaki beta 1143 dü. 18 temmuzda yani iki gün sonra 2256 oldu. sizce yükselmesi iyi mi? hala doktora gitmedim. pazartesi giderim herhalde.

ne güzel özetledi aynı şeyleri bende yaşıyorum ağrısa bir dert ağrımasa bir dert bizde az değiliz

Kizlar bende dün gittim kalp atışını duydum cok şükür. 6+5 di dün doktorun olcumune gore tahmini doğum tarihi 7.03 .2020çıkıyor. Bulantı için zencefil cayi onerdi ictim bugün iyi geldi birdahaki randevuyu 12. Haftaya verdi . zaten haftasonu bursaya gidicem bayram sonu dönerim artık evime . öyle düşündüm. Oglumla biraz ailemin biraz da kayinvalidemin yanında kalırım. Bu yorgun bulantili günleri orada atlatirim diye düşündüm.

Merhaba kızlar benimde ilk tüp denememde oldu çok şükür Şuan 5 hafta 6 günlük hamileyim... keseyi gördük Çarşamba’da kalp atışı için gidecez...hala inanamıyorum göğüs hassasiyetimden başka hiç bir şey Yok bide tedaviden dolayı bir sürü kistim var de 12.haftaya kadar geçer bunlar dedi.sorun değilmiş kasık ağrılarımda o kisten sanrım bide aksi gibi hiç hasta olmayan ben 3 gün önce bi gribe yakalandım öksürmekten tıskırmaktan iflahım kurudu,öksürdükçe korkuyorum bişey olacak diye ...ve sanırım ben kalp atışını duyana dek inanamıyacam...

Hayirli olsun canım.
kendine dikkat et bu süreçte inşallah çabuk geçer grip.
O küçücük kalp sesini durunca sadece bebeğine odaklaniyorsun zaten ❤

Hayirli olsun canım ❤

Canım benim bende dün gittim kalp at Canım benim bende dün gittim kalp atisini duydum senin gibiydim aynı ruyalardan uyuyamıyordum sabahin köründe uyanıyordum bugün melek gibi mışıl mışıl bu saate kadar uyudum korkma sende yarin gördükten sonra miss gibi uyursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…