- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 36
Cok yuruyunce yorulunca hafif hafif kramplar giriyor karnima. Ama bel agrim henuz yokAy evet kasıklara sancılar giriyor bide bnm tam kalçamın hemen üst orta kısmı agrıyor sizdede var mı
Anladım cnm Bikaç kişiye sordum var dediler deCok yuruyunce yorulunca hafif hafif kramplar giriyor karnima. Ama bel agrim henuz yok
Insallah canim. Insan belirti ariyor kendinde ama ben 5+4 üm daha dedigim disinda bi sey yok.Bende de ara ara kasık ağrısı var . mide bulantim yok şükür.önceki hamılelıgım de de yoktu fazla inşallah bundada olmaz ☺
Benim de daha çok erken bugün 4+6 olduk ☺Insallah canim. Insan belirti ariyor kendinde ama ben 5+4 üm daha dedigim disinda bi sey yok.daha cok erken sanirim
Hafif bir gögüs hassasiyeti, arada kasık kasılması dışında hiçbirşeyim yok ha birde sabahın beşinde uyanmasam keşkeMide bulantısı başladı mı sizde
Ay Bnde bel ağrısı da varHafif bir gögüs hassasiyeti, arada kasık kasılması dışında hiçbirşeyim yok
O stresten oluyor canim ben keseyi gorunce biraz daha rahatladimHafif bir gögüs hassasiyeti, arada kasık kasılması dışında hiçbirşeyim yok ha birde sabahın beşinde uyanmasam keşke
gördüm keseyi canım ...sık idrara çıkıyorum...sabah muhtemelen o uyandırıyor beniO stresten oluyor canim ben keseyi gorunce biraz daha rahatladim
yükselişi çok güzel canım artık beta baktirmana gerek yok ☺16 temmuzdaki beta 1143 dü. 18 temmuzda yani iki gün sonra 2256 oldu. sizce yükselmesi iyi mi? hala doktora gitmedim. pazartesi giderim herhalde.
Bende çok çıkıyorum, zor oluyor habire gitmekgördüm keseyi canım ...sık idrara çıkıyorum...sabah muhtemelen o uyandırıyor beni
yükselişi çok güzel canım artık beta baktirmana gerek yok ☺
İnşallah bu defa hersey yolunda gider cnm.dimi ya.. iki katı artmış. inşallah sorun yoktur.
bi önceki dış gebelik olduğu için çok korkuyorum..
ne güzel özetledi aynı şeyleri bende yaşıyorumregl haftasi normal olan şişlik hissediyordum. Ödemdir sandım. Sonra hamileligi öğrenmeden onceki gun gobegim cikti resmen kiyafetten. Hatta diyette yaptigim icin noluyor boyle dedim. Sonra hamileligide ogrendim. Sanki karnim gittikce buyumeye basladi. Gecen hafta cok yogun kasik agrisi oldu. Ozellikle pazar ve pazartesi cok siddetliydi (piknik yaptik asiri yoruldum) iki gundur daha iyi. Dün resmen adet olcakmisim hissi geldi korktum. Arada agrilar girip cikiyor ama normale döndü.
Bugun eşimle temizlik yaptik, o esyalari cekti ben supurdum sildim. Sonra kurutma makinasi bakmaya gittik baya dolastik ayakta kaldim. Kizim annemdeydi oraya gittik orada da pek yatamadım. Şimdilik agrim yok acaba neden yok diyorumiste annelik boyle haberi alman yeterli. Hep endise hali devam eder...
Tamam iste 8 inde 2717 idi 9unda vajinal baktı önemli degil canim olsunCanım vajinal ultrasondan baktığında kactı diye soruyorum kusura bakma cok soru soruyorum ya
Merhaba kızlar benimde ilk tüp denememde oldu çok şükürŞuan 5 hafta 6 günlük hamileyim... keseyi gördük Çarşamba’da kalp atışı için gidecez...hala inanamıyorum göğüs hassasiyetimden başka hiç bir şey Yok bide tedaviden dolayı bir sürü kistim var de 12.haftaya kadar geçer bunlar dedi.sorun değilmiş kasık ağrılarımda o kisten sanrım bide aksi gibi hiç hasta olmayan ben 3 gün önce bi gribe yakalandım öksürmekten tıskırmaktan iflahım kurudu,öksürdükçe korkuyorum bişey olacak diye ...ve sanırım ben kalp atışını duyana dek inanamıyacam...
Hayirli olsun canım ❤Kizlar bende dün gittim kalp atışını duydum cok şükür. 6+5 di dün doktorun olcumune gore tahmini doğum tarihi 7.03 .2020çıkıyor. Bulantı için zencefil cayi onerdi ictim bugün iyi geldibirdahaki randevuyu 12. Haftaya verdi . zaten haftasonu bursaya gidicem bayram sonu dönerim artık evime . öyle düşündüm. Oglumla biraz ailemin biraz da kayinvalidemin yanında kalırım. Bu yorgun bulantili günleri orada atlatirim diye düşündüm.
Canım benim bende dün gittim kalp atisini duydum senin gibiydim aynı ruyalardan uyuyamıyordum sabahin köründe uyanıyordum bugün melek gibi mışıl mışıl bu saate kadar uyudum korkma sende yarin gördükten sonra miss gibi uyursunGünaydın kızlar tatil de öğlenlere kadar uyuyan ben erkenden uyanır oldumbende rüyamda doktora gidiyorum kalp atışı için doktor hastalanıyor ambulans çağırıyorum çok saçmaydı yarın gitsem duysam da kabusum olmaktan cıksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?