2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar ben 7+1 günlügüm yüzüstü uyumaya alıştığım için yan falan yattığımda uyuyamıyorum o yüzden yüzüstü yatıyorum gobis daha çıkmadı o yüzden sorun olmaz değil mi

4+4 beta 2328 dün.. Karnımda bişey göründü 10 mm ama bu degere göre bu kese degil dedi anlamadım haftaya bi daha gideceem

canımm hayırlı olsun öncelikle ama böyle somurtmaaa ağrılarımız bizimde oluyor bence kistten değil bebek yerleşiyor diye seninki de grip için bol bol dinlen ıhlamur bal yap kendine, terle. Atarsın bir kaç güne inşallah

Kızlar ben 7+1 günlügüm yüzüstü uyumaya alıştığım için yan falan yattığımda uyuyamıyorum o yüzden yüzüstü yatıyorum gobis daha çıkmadı o yüzden sorun olmaz değil mi
Evet canım şu an nasıl istersen öyle yat sıkıntı yok dedi doktor

Somurtmam korkumdan okadar çok istedikki bi mucizemiz olsun korkuyorum hala ... sanırım kalp atışlarını duyana kadar bu tedirginliğim devam edecek

İnşallah kuzum o kadar heyecanlı ve stresliyim ki anlatamam

Ya ben hem sağda hem solda kasılmalar hissediyorum hemde rahmimde benimki nereye yerleşeceğini bilemedi herhalde
Bende de genelde sağda ama bazen solda hissedyrm bu arada bende bu kabuslardan nasibimi aldım bugün.rüyamda uyanıyorum bi bakıyorum yattığım yerde kanama olmuş.çok korktm hala da etkisindeyim inşallah kötü birşeye işaret değildir.

Kan rüyayı bozar derler canım bişeycik olmaz

Hayırlı olsun canım

Canım bende gribim ve çok oksuruyorum dun kalp atisini duymaya gittigimde surup alim mi hocam cok öksuruyorum korkuyorum dedim surup icme gerek yok öksürük cocuga hiçbirşey yapmaz merak etme.dedi canim korkma icin rahatlasin bende 3 4 gün tedirgin geçirdim anlıyorum seni korkma bebisler çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…