Hiç bir şey hissetmemem normal miHayirli olsun canım.
kendine dikkat et bu süreçte inşallah çabuk geçer grip.
O küçücük kalp sesini durunca sadece bebeğine odaklaniyorsun zaten ❤
4+4 beta 2328 dün.. Karnımda bişey göründü 10 mm ama bu degere göre bu kese degil dedi anlamadım haftaya bi daha gideceemBenide boş gebelik korkusu sardi şuan.Forumda keseyi görüp bebeği görmeyenleri okudum..12.haftasinda olup kesenin 5.haftada kalip kürtaj olanlari okudum ve çok canım sıkıldı.Tabi bunda bugün ki doktorunda payi var 5.haftam ve ultrasonda minicik bir şey var kese olabilir ama başka birşey de olabilir demesinden.
Değerimi doktor henüz görmedi ama çıkan değere göre minicik birşey görünüyor demesi kafamı kariştirdi.Kanla emin olalim demişti.Belkide ne olur ne olmaz kanı görmeden umutlandirmak istemedi.Sizlerin keseyi gördüğünde değeriniz kaçtı.Keseyi görmeyenler de yazabilir kaç hafta ve beta hcg kaç?
Benim 5.hafta değer 5614
canımm hayırlı olsun öncelikleMerhaba kızlar benimde ilk tüp denememde oldu çok şükürŞuan 5 hafta 6 günlük hamileyim... keseyi gördük Çarşamba’da kalp atışı için gidecez...hala inanamıyorum göğüs hassasiyetimden başka hiç bir şey Yok bide tedaviden dolayı bir sürü kistim var de 12.haftaya kadar geçer bunlar dedi.sorun değilmiş kasık ağrılarımda o kisten sanrım bide aksi gibi hiç hasta olmayan ben 3 gün önce bi gribe yakalandım öksürmekten tıskırmaktan iflahım kurudu,öksürdükçe korkuyorum bişey olacak diye ...ve sanırım ben kalp atışını duyana dek inanamıyacam...
Evet canım şu an nasıl istersen öyle yat sıkıntı yok dedi doktorKızlar ben 7+1 günlügüm yüzüstü uyumaya alıştığım için yan falan yattığımda uyuyamıyorum o yüzden yüzüstü yatıyorum gobis daha çıkmadı o yüzden sorun olmaz değil mi
Somurtmam korkumdan okadar çok istedikki bi mucizemiz olsun korkuyorum hala ... sanırım kalp atışlarını duyana kadar bu tedirginliğim devam edecekcanımm hayırlı olsun öncelikleama böyle somurtmaaa ağrılarımız bizimde oluyor bence kistten değil bebek yerleşiyor diye seninki de grip için bol bol dinlen ıhlamur bal yap kendine, terle. Atarsın bir kaç güne inşallah
Teşekkür ederim canımEvet canım şu an nasıl istersen öyle yat sıkıntı yok dedi doktor
Böyle konuşuyorlar sonra gelde bekle...4+4 beta 2328 dün.. Karnımda bişey göründü 10 mm ama bu degere göre bu kese degil dedi anlamadım haftaya bi daha gideceem
Cok normalHiç bir şey hissetmemem normal mi
İnşallah kuzum o kadar heyecanlı ve stresliyim ki anlatamamCanım benim bende dün gittim kalp at
Canım benim bende dün gittim kalp atisini duydum senin gibiydim aynı ruyalardan uyuyamıyordum sabahin köründe uyanıyordum bugün melek gibi mışıl mışıl bu saate kadar uyudum korkma sende yarin gördükten sonra miss gibi uyursun
Anlatmana gerek yok ki ayni şeyi yasadik cok iyi anlıyorum seni merak etme inşallah mükemmel o sesi duyacaksin sonucundaİnşallah kuzum o kadar heyecanlı ve stresliyim ki anlatamam
Ya ben hem sağda hem solda kasılmalar hissediyorum hemde rahmimdebenimki nereye yerleşeceğini bilemedi herhalde
Bende de genelde sağda ama bazen solda hissedyrmGünaydın kızlar tatil de öğlenlere kadar uyuyan ben erkenden uyanır oldumbende rüyamda doktora gidiyorum kalp atışı için doktor hastalanıyor ambulans çağırıyorum çok saçmaydı yarın gitsem duysam da kabusum olmaktan cıksa
Ayyy inşallahHenuz baslamadi. Gogus hassasiyeti var arada karin agrisi adet sancisi gibi o kadar. Ama 7.haftadan sonra baslar diyorlar. Sansliysak belki hic midemiz bulanmaz
Tmm canım cok saolTamam iste 8 inde 2717 idi 9unda vajinal baktı önemli degil canim olsun
Kan rüyayı bozar derler canım bişeycik olmazBende de genelde sağda ama bazen solda hissedyrmbu arada bende bu kabuslardan nasibimi aldım bugün.rüyamda uyanıyorum bi bakıyorum yattığım yerde kanama olmuş.çok korktm hala da etkisindeyim inşallah kötü birşeye işaret değildir.
Anlatmana gerek yok ki ayni şeyi yasadik cok iyi anlıyorum seni merak etme inşallah mükemmel o sesi duyacaksin sonucunda
Hayırlı olsun canımKizlar, doktordan geliyorum, bizim fasulyenin kesesi sonunda göründü
Haftaya cuma tekrar cagirdi, en azindan haftasonunu kafam rahat gecirecegim. bugün 5+2, dün bhcg 700 idi. bugün 1000lere gelmistir muhtemelen dedi, keseyi görünce tekrar kan almadi.
Canım bende gribim ve çok oksuruyorum dun kalp atisini duymaya gittigimde surup alim mi hocam cok öksuruyorum korkuyorum dedim surup icme gerek yok öksürük cocuga hiçbirşey yapmaz merak etme.dedi canim korkma icin rahatlasin bende 3 4 gün tedirgin geçirdim anlıyorum seni korkma bebisler çok iyiMerhaba kızlar benimde ilk tüp denememde oldu çok şükürŞuan 5 hafta 6 günlük hamileyim... keseyi gördük Çarşamba’da kalp atışı için gidecez...hala inanamıyorum göğüs hassasiyetimden başka hiç bir şey Yok bide tedaviden dolayı bir sürü kistim var de 12.haftaya kadar geçer bunlar dedi.sorun değilmiş kasık ağrılarımda o kisten sanrım bide aksi gibi hiç hasta olmayan ben 3 gün önce bi gribe yakalandım öksürmekten tıskırmaktan iflahım kurudu,öksürdükçe korkuyorum bişey olacak diye ...ve sanırım ben kalp atışını duyana dek inanamıyacam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?