- 9 Kasım 2018
- 1.174
- 1.864
- 53
- 33
En son ayın 8inde 2717 idi daha bakmadı doktorMasAllah canım benım betan kactı peki
Evet canim benim kesede sağ tarafta zaten5+5 iken vajinal duydumbu arada bende sol tarafımda ilk zamnlar garip şeyler hissediyordum yumru gibi çekilme gibi kese bebiş o tarafta çıktı hissediyoruz sanırım
Hergün en az 1 yumurtam var eti de yemekten bıktım bu aralar balığa devamyumurta ve ette onemli. Ah keske ben balıkta yiyebilsem. Korkuma agzima surmuyorum yine istifralarim baslarsa diye
Ben de acıktım ama yarin açlık kan şekeri testi vericem mecburen açım bu geceSaat geç oldu hamile tatlı bayanlar bu saate kadar ayakta durmamali beyinler uçuyor yoksa hep birlikte yatalim biz en iyisibebislerin uykusu geldi bence ama ben yine aciktim
Dualarim seninle inşallah sonuçlarinda sorun çıkmazBen de acıktım ama yarin açlık kan şekeri testi vericem mecburen açım bu gecene güzel sohbetleri kaçirmisim yarın da bi suru test yaptircam rubella toxoplasma cmv falan dua edin kızlar sonuçlar güzel çikar insallah hepinize iyi geceler güzel haberlerle görüşmek üzere
Hurafe hurafe. ilk gebeliğimde (kızım var :) ) oğlu olacak olan arkadaşımla ekşi yemelere doyamamıştıkAz önce konuştuk turşu turşu deyip durdular canım çekti arkadaşın da kızı olucaktı tatlı istiyomuş canı dedim o da hurafe demek ki
Canım vajinal ultrasondan baktığında kactı diye soruyorum kusura bakma cok soru soruyorum yaEn son ayın 8inde 2717 idi daha bakmadı doktor
Tmm canım çok teşekkür ederim bir görüşeceğim gidipSsvd bile yaptırıyorözel muayenehanesi var Doğumda bir çok hastaneyle anlaşmalı sana hangisi uyarsa bütçe olarak onu ayarlıyor. İnternet sitesi falan var doğaldoğumankara diye bir bak istersen
Aynen canım ama bunu tahmin etmenin zevkide ayrı.. bizim iş yerinde bir arkadaş hamile.. hepimiz aramızda sürekli tahmin yapıyorduk.. gırgur şamataya dönüşüyordu zevkli oluyorBende ruyalarimdan anlam cikarmaya calisiyorum bugun gelinlik gordum anlamina bakiyorm aa hamile biri gorurse kiz olurmus diyo hmm bakalim gercekmi diye dusunuyorum kendi kendime heralde cinsiyeti ogrenene kadar boyle tahminler benzetmeler surup gidicek :)
Bizede niyet et bariabuklu sabuklu ruyalar bende de basladi stresten belkidekizima hamileyken kiz cocugu gormustum ruyamda. Kizimla alakasi olmasa da kizim oldu sonucta :) annem hamileykende erkek cocuk gormustum, erkek kardesim oldu. Gene bekliyorum bakalim bu seferde gorecek miyim :)))
Amin canım bende erkek olacak gibi hissediyorum ama gönlüm kızda.. dediğin gibi sağlıklı sıhhatli olsunda problem değil..Ben de erkek hissediyorum canim bakalim kismet benim icin fark etmez saglikla gelsin kavusayim da insallah
Ya ben hem sağda hem solda kasılmalar hissediyorum hemde rahmimdeEvet canim benim kesede sağ tarafta zatenbakalim saglikla gelsinler hepimizin melekleri insallah
Mide bulantısı başladı mı sizdeHepimiz o pitpitlari bekliyoruz heyecanla, Allah hayirlisiyla nasip etsinkasik agrisi, adet sancisi gibi hafif agrilar normal kabul ediliyor. Diyelim cok siddetli duramayacak haldesin o zaman mutlaka dra git. Ayni sekilde lekelenme, kanama vs olunca. Çok sukur bende simdilik olmado yerleşme harici. İnsallahta olmasın kimse de.
İstah acikligimi ben ilaca birakmaya bağladım. Bu hafta daha kontrol edebilir hale geldim
Ama acligima dayanamıyorum zaten normaldede oyleydim
Cnm Bnde glifor kullanıyorum ama doktorum bırak demediBen bugun 6+2 idim. Seker hapi kullaniyodum onu biraktim
Henuz baslamadi. Gogus hassasiyeti var arada karin agrisi adet sancisi gibi o kadar. Ama 7.haftadan sonra baslar diyorlar. Sansliysak belki hic midemiz bulanmazMide bulantısı başladı mı sizde
Ay evet kasıklara sancılar giriyor bide bnm tam kalçamın hemen üst orta kısmı agrıyor sizdede var mıHenuz baslamadi. Gogus hassasiyeti var arada karin agrisi adet sancisi gibi o kadar. Ama 7.haftadan sonra baslar diyorlar. Sansliysak belki hic midemiz bulanmaz
Bende de ara ara kasık ağrısı var . mide bulantim yok şükür.önceki hamılelıgım de de yoktu fazla inşallah bundada olmaz ☺Henuz baslamadi. Gogus hassasiyeti var arada karin agrisi adet sancisi gibi o kadar. Ama 7.haftadan sonra baslar diyorlar. Sansliysak belki hic midemiz bulanmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?