2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Saat geç oldu hamile tatlı bayanlar bu saate kadar ayakta durmamali beyinler uçuyor yoksa hep birlikte yatalim biz en iyisi bebislerin uykusu geldi bence ama ben yine aciktim

Saat geç oldu hamile tatlı bayanlar bu saate kadar ayakta durmamali beyinler uçuyor yoksa hep birlikte yatalim biz en iyisi bebislerin uykusu geldi bence ama ben yine aciktim
Ben de acıktım ama yarin açlık kan şekeri testi vericem mecburen açım bu gece ne güzel sohbetleri kaçirmisim yarın da bi suru test yaptircam rubella toxoplasma cmv falan dua edin kızlar sonuçlar güzel çikar insallah hepinize iyi geceler güzel haberlerle görüşmek üzere

Dualarim seninle inşallah sonuçlarinda sorun çıkmaz iyi geceler

Aynen canım ama bunu tahmin etmenin zevkide ayrı.. bizim iş yerinde bir arkadaş hamile.. hepimiz aramızda sürekli tahmin yapıyorduk.. gırgur şamataya dönüşüyordu zevkli oluyor

Bizede niyet et bari

Günaydın kızlar tatil de öğlenlere kadar uyuyan ben erkenden uyanır oldum bende rüyamda doktora gidiyorum kalp atışı için doktor hastalanıyor ambulans çağırıyorum çok saçmaydı yarın gitsem duysam da kabusum olmaktan cıksa

Mide bulantısı başladı mı sizde

Henuz baslamadi. Gogus hassasiyeti var arada karin agrisi adet sancisi gibi o kadar. Ama 7.haftadan sonra baslar diyorlar. Sansliysak belki hic midemiz bulanmaz
Ay evet kasıklara sancılar giriyor bide bnm tam kalçamın hemen üst orta kısmı agrıyor sizdede var mı

Reactions: Eva
Henuz baslamadi. Gogus hassasiyeti var arada karin agrisi adet sancisi gibi o kadar. Ama 7.haftadan sonra baslar diyorlar. Sansliysak belki hic midemiz bulanmaz
Bende de ara ara kasık ağrısı var . mide bulantim yok şükür.önceki hamılelıgım de de yoktu fazla inşallah bundada olmaz ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…