2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar ben 7+1 günlügüm yüzüstü uyumaya alıştığım için yan falan yattığımda uyuyamıyorum o yüzden yüzüstü yatıyorum gobis daha çıkmadı o yüzden sorun olmaz değil mi
Canım olmaz korkma ben soluma yatacam diye agridim kac gün doktoruma sordum 20 24. Haftaya kadar yatabilirsin korkma dedi

normalde kaç haftalıksın dr un söylediği ne acaba?çokmu fark oluyor böyle doğum tarihinde

Bende kötü rüyalar görüyorum saçma sapan Allah hayırlara çıkarsın

Aslında anliyorum seni ben de hep belirti ariyorum soruyorum buraya ama biraz daha akisina birakmaya karar verdim. Yoksa uyuyamiyorum geceleri stresten
Ya aslında ben belirti aramak için sormadım .dün biraz yoruldum sonrasında aşırı bel agrısı ve kasık agrısı olunca düşük mü olacak diye korktum o sebeple normal mi diye sordum

Ya aslında ben belirti aramak için sormadım .dün biraz yoruldum sonrasında aşırı bel agrısı ve kasık agrısı olunca düşük mü olacak diye korktum o sebeple normal mi diye sordum
Yorgunluktan sonra bende de cok kasik agrisi oluyor canim Allah korusun kotu dusunme yormicaz kendimizi cok fazla

Hayirli olsun benimde tup bebek daha gormedim doktorum gec cagirdigi icin. Bende grip oldum ama gecti ilk gunler bebek anneden kanini enerjini vitaminini aldikca annenin bagisikligin dusuyomus oyuzden hasta oluyomusuz benimde gecti cok sukur bir iki gune tamamen atarim insaallah sanada allah sifa versin gecici bisey yani :)

Ah kızlar dünden beri az az bulaniyordum. Bugun aç, tok epeydir bulaniyorum. Gidişat kötüye gidiyor. Kizim olmasa yat kalk sorun olmuyor. Evde cocuk varken baya zormuş

Ah kızlar dünden beri az az bulaniyordum. Bugun aç, tok epeydir bulaniyorum. Gidişat kötüye gidiyor. Kizim olmasa yat kalk sorun olmuyor. Evde cocuk varken baya zormuş
Benimde bi oğlum var sürekli uyumak istiyorum çok zorlanıyorum çünkü oğlumla ilgilenmem gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…