Ayy inşallah öyledir yaaKan rüyayı bozar derler canım bişeycik olmaz
Canım olmaz korkma ben soluma yatacam diye agridim kac gün doktoruma sordum 20 24. Haftaya kadar yatabilirsin korkma dediKızlar ben 7+1 günlügüm yüzüstü uyumaya alıştığım için yan falan yattığımda uyuyamıyorum o yüzden yüzüstü yatıyorum gobis daha çıkmadı o yüzden sorun olmaz değil mi
normalde kaç haftalıksın dr un söylediği ne acaba?çokmu fark oluyor böyle doğum tarihindeKizlar bende dün gittim kalp atışını duydum cok şükür. 6+5 di dün doktorun olcumune gore tahmini doğum tarihi 7.03 .2020çıkıyor. Bulantı için zencefil cayi onerdi ictim bugün iyi geldibirdahaki randevuyu 12. Haftaya verdi . zaten haftasonu bursaya gidicem bayram sonu dönerim artık evime . öyle düşündüm. Oglumla biraz ailemin biraz da kayinvalidemin yanında kalırım. Bu yorgun bulantili günleri orada atlatirim diye düşündüm.
Bende kötü rüyalar görüyorum saçma sapan Allah hayırlara çıkarsınBende de genelde sağda ama bazen solda hissedyrmbu arada bende bu kabuslardan nasibimi aldım bugün.rüyamda uyanıyorum bi bakıyorum yattığım yerde kanama olmuş.çok korktm hala da etkisindeyim inşallah kötü birşeye işaret değildir.
Herkeste aynı belirtiler olmak zorunda değil ki canımAnladım cnm Bikaç kişiye sordum var dediler de
İnşallah cnmHerkeste aynı belirtiler olmak zorunda değil ki canımrobot muyuz biz umarım hepimiz rahat gebelikler geciririz
Aslında anliyorum seni ben de hep belirti ariyorum soruyorum buraya ama biraz daha akisina birakmaya karar verdim. Yoksa uyuyamiyorum geceleri strestenİnşallah cnm
Ya aslında ben belirti aramak için sormadım .dün biraz yoruldum sonrasında aşırı bel agrısı ve kasık agrısı olunca düşük mü olacak diye korktum o sebeple normal mi diye sordumAslında anliyorum seni ben de hep belirti ariyorum soruyorum buraya ama biraz daha akisina birakmaya karar verdim. Yoksa uyuyamiyorum geceleri stresten
Yorgunluktan sonra bende de cok kasik agrisi oluyor canim Allah korusun kotu dusunme yormicaz kendimizi cok fazlaYa aslında ben belirti aramak için sormadım .dün biraz yoruldum sonrasında aşırı bel agrısı ve kasık agrısı olunca düşük mü olacak diye korktum o sebeple normal mi diye sordum
Aynen artık öyle yapcam çünkü dünki stres ve korku beni mahvettiYorgunluktan sonra bende de cok kasik agrisi oluyor canim Allah korusun kotu dusunme yormicaz kendimizi cok fazla
Hayirli olsun benimde tup bebek daha gormedim doktorum gec cagirdigi icin. Bende grip oldum ama gecti ilk gunler bebek anneden kanini enerjini vitaminini aldikca annenin bagisikligin dusuyomus oyuzden hasta oluyomusuz benimde gecti cok sukur bir iki gune tamamen atarim insaallah sanada allah sifa versin gecici bisey yani :)Merhaba kızlar benimde ilk tüp denememde oldu çok şükürŞuan 5 hafta 6 günlük hamileyim... keseyi gördük Çarşamba’da kalp atışı için gidecez...hala inanamıyorum göğüs hassasiyetimden başka hiç bir şey Yok bide tedaviden dolayı bir sürü kistim var de 12.haftaya kadar geçer bunlar dedi.sorun değilmiş kasık ağrılarımda o kisten sanrım bide aksi gibi hiç hasta olmayan ben 3 gün önce bi gribe yakalandım öksürmekten tıskırmaktan iflahım kurudu,öksürdükçe korkuyorum bişey olacak diye ...ve sanırım ben kalp atışını duyana dek inanamıyacam...
evet basladi ufak ufakMide bulantısı başladı mı sizde
diyetisyen hemen birakcaksin dedi mutlaka birak. Ben onceki gebelikte de biraktim. Bulantilarimda basladi ufak ufakCnm Bnde glifor kullanıyorum ama doktorum bırak demedi
Kan rüyayı bozar canımBende de genelde sağda ama bazen solda hissedyrmbu arada bende bu kabuslardan nasibimi aldım bugün.rüyamda uyanıyorum bi bakıyorum yattığım yerde kanama olmuş.çok korktm hala da etkisindeyim inşallah kötü birşeye işaret değildir.
Teşekkür ederim canımCanım olmaz korkma ben soluma yatacam diye agridim kac gün doktoruma sordum 20 24. Haftaya kadar yatabilirsin korkma dedi
Benimde bi oğlum var sürekli uyumak istiyorum çok zorlanıyorum çünkü oğlumla ilgilenmem gerekiyorAh kızlar dünden beri az az bulaniyordum. Bugun aç, tok epeydir bulaniyorum. Gidişat kötüye gidiyor. Kizim olmasa yat kalk sorun olmuyor. Evde cocuk varken baya zormuş
dün uykumda çok vardi esnemekten agzim ayrilcakti :/Benimde bi oğlum var sürekli uyumak istiyorum çok zorlanıyorum çünkü oğlumla ilgilenmem gerekiyor
Çok az ara ara gelip gidiyor ama kızımda 7. Haftada başladı 16 ya kadar mahvetti :/Mide bulantısı başladı mı sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?