2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
suan bebisler depolardan cekiyor. Kendimize takviye etmemiz sart. Gunde 2 ceviz yemek lazim. Bol sut ve yogurt, dis agrilari, kemik ve bacak agrilari olmamasi icin. Ama bu dalginlik, unutkanlik hormonlardan mi acaba
Olabilir valla ben aksam 8 8.30dan sonra offline oluyorum ceviz, süt ve yoğurt sadece onları yiyorum neredeyse

suan bebisler depolardan cekiyor. Kendimize takviye etmemiz sart. Gunde 2 ceviz yemek lazim. Bol sut ve yogurt, dis agrilari, kemik ve bacak agrilari olmamasi icin. Ama bu dalginlik, unutkanlik hormonlardan mi acaba
O da olabilir de b 12 de eksik olabilir. Tahlilleri yaptırdın mıydı?

Çin takvimi, kese şekli, hangi tarafta ağrı, taş kağıt makas vs. cinsiyet konusunda hepsi yalan arkadaşlar ben söyliim Ennn çok merak edilen konu haliyle bu oluyor gebelikte ama sabretcez. Hepimizin sağlıklı hayırlı evlatları olsun inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin

işin eglencesi bunlar yoksa 40 hafta nasil gecer :))) bebegi hissedene kadar boyle kafa dagitcaz ancak

Bu aradaaa mide bulantısına çözüm söylüyorum hazır mısınız? BEYAZ LEBLEBİ Bu akşam denedim işe yaradı bende deneyin derim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…