2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
canım merak etme çok iyi gidecek herşey bu testleri bende keseyi gördüğüm gün yaptırdım sonucunu gösterirkende kalp atışını duyduk bebeğiminn inşallah sende benim gibi olursunn
Ayyy insallah canim Allah razi olsun. Vesvese, kuruntu ne ararsan var suanda bende

kolay gelsin canım sana ben dün kalp atışlarını duyan şanslı annelerdenim salı günü sende duyarsın kesin vaktin gelmiş

kolay gelsin canım sana ben dün kalp atışlarını duyan şanslı annelerdenim salı günü sende duyarsın kesin vaktin gelmiş
İnşallah canım benim, nasıl bir duygu Rabbim sağlıklı bir süreç yaşatsın hepimize, hep böyle güzel güzel haberler verelim birbirimize inşallah

Hadi bakalım güzel haberlerle gel bize kuzum o halde☺ Benim durumum biraz farklı ben öğretmenim aslında görev yerim Gaziantep, ama yaz tatili için Çanakkale’deyim bir sorcam bakalım devlet hastanesine☺
Cnım sağlık ocağına gitsene önce bazı sağlık ocakları hepsini yapıyor,devlet daha yoğun olduğu için söylüyorum.Ben hepsini ücretsiz yaptırdım

Cnım sağlık ocağına gitsene önce bazı sağlık ocakları hepsini yapıyor,devlet daha yoğun olduğu için söylüyorum.Ben hepsini ücretsiz yaptırdım
Canım benim aile hekimim Gaziantep’te ama başka bir şehirde sağlık ocağında yaptırabilir miyim acaba?

Ah kızlar dünden beri az az bulaniyordum. Bugun aç, tok epeydir bulaniyorum. Gidişat kötüye gidiyor. Kizim olmasa yat kalk sorun olmuyor. Evde cocuk varken baya zormuş
Benimde 3 yaşında oğlum var bide çalışıyorum aşırı derecede bulantı kusma var Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor bulantı kusma ne yapsam işe yaramıyo bende (

Arkadaşlar herkese merhabaRabbim bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBirşey sorucam benim gibi olan varmı merak ediyorum doğrusu?karnım çok şiş sanki 3 aylık hamiş gibi belki daha fazlası ki çokta iştahım yok ama anlamadım neden böyle

Anladım canım daha erken o zaman kayıt için.
peki devlet hastanesinde doktor kendisi yaptırıyor mü? Yoksa biz mi dile getiricez.
Bem bugun kese icin gittim canim gorundu cok sukur. Gebelikte yapilan bazi kan testleri var dr direk onlarida istiyor zaten. Donustede aile hek ugradim orayada kayit yaptirdim ben

Reactions: Eva
bugün çok sıcak basmalari yaşadım .kansizliktan mi yoksa tansiyon mu anlamadım başım çok dönüyor arada ellerim titriyor.
daha tahlillerimi de yapmadım. randevum 31 temmuza alabildim en erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…