2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
normalde kaç haftalıksın dr un söylediği ne acaba?çokmu fark oluyor böyle doğum tarihinde
Bende polikistik over olduğu için bu durum normalmis gec yumurtlamisim 21 gun fark var benim son adet tarihimle şimdi 10 haftalik olması gerekiyor ama 7 hafta olarak ölçtü. Normal senin gibi hastalarda dedi. Benim diğer hamileliklerimdede böyle olmuştu normal yani benim için.

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla görürsün bebeğini

bende pcoyum merak ediyorum bende de gec dollenme var mi. Çünkü kese 5+6 da epey kucuk 5 mm kadardi

bende pcoyum merak ediyorum bende de gec dollenme var mi. Çünkü kese 5+6 da epey kucuk 5 mm kadardi
Doktor keseyi görünce ayarlayamam dedi . bebeğin baş ve popo boyunu görüp yaklaşık bir tarih soyleyebilrim bekliyecegiz o yüzden dedi. Dün bebeği ölçtü ve bu boyuta göre 6+5 sin dedi

bende de pko var. ve dogum kontrol hapı bırakır bırakmaz hamile kaldım. ve dogum kontrol hapı bırakır bırakmaz hamile kalmayın derler boş gebelik ve düşük riski oluşurmuş. acaba doğru mu ki
Önceki gebeliğimde de dogum kontrol hapını bırakır bırakmaz hamile kalmıştım. bos gebelikdi. inşllh bunda oyle olmaz

Bence kötü düşünme neden boş gebelik olsun arkadaşım da hapı bıraktığı ay hamile kaldı. Şimdi oğlu var. Öyle düşünme önceki talihsizlik olmuş. Rahim hazır olmaya bilir ozaman. Şimdi aynı şeyleri yaşayacaksın diye bi kaide yok iyi düşün iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…