Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla görürsün bebeğini
Bence kötü düşünme neden boş gebelik olsun arkadaşım da hapı bıraktığı ay hamile kaldı. Şimdi oğlu var. Öyle düşünme önceki talihsizlik olmuş. Rahim hazır olmaya bilir ozaman. Şimdi aynı şeyleri yaşayacaksın diye bi kaide yok iyi düşün iyi olsun
Bende öyleyim normalde de göbeğim vardır zaten habire soruyorlardı hamile misin diye artık hamileyim içleri rahat ederArkadaşlar herkese merhabaRabbim bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Birşey sorucam benim gibi olan varmı merak ediyorum doğrusu?karnım çok şiş sanki 3 aylık hamiş gibi belki daha fazlası ki çokta iştahım yok ama anlamadım neden böyle
Ya evet ya keşke herkes kesesinin boyutunu yazsa haftasıyla birlikteKızlar birbirinize soruyorsunuz ya kese boyutunu herkeste aynı mı oluyor ki?
Canım iyi de herkeste surec ayni ilerlemez ki. Simdi kimininki kucuk cikacak kimininki buyuk sonra bide ona pimpiriklenicezYa evet ya keşke herkes kesesinin boyutunu yazsa haftasıyla birlikte
benim o kadar fark yoktur tahminen. Ama iste 5+6 da kese 5 mmdi daha yeni gibiydiDoktor keseyi görünce ayarlayamam dedi . bebeğin baş ve popo boyunu görüp yaklaşık bir tarih soyleyebilrim bekliyecegiz o yüzden dedi. Dün bebeği ölçtü ve bu boyuta göre 6+5 sin dedi
hayir ben dhaa bebegide goremedimKalp atışı duyuldu mu bende bugün 6+3 oldum
ayni olmaz ama tahmini bir hesap var kese boyuna 30 ekleyip 7ye boluyorsun haftan cikiyor. Benim geri cikti biraz. Halbuki dr uyumlu dedi belkide tam ölcemiyorlar henüzKızlar birbirinize soruyorsunuz ya kese boyutunu herkeste aynı mı oluyor ki?
inşallah canım çok farklı çok özel nasıl anlatılır ki ağladım ben duyunca çok şükür Rabbime darısı sizin başınıza inşallahİnşallah canım benim, nasıl bir duygu ❤ Rabbim sağlıklı bir süreç yaşatsın hepimize, hep böyle güzel güzel haberler verelim birbirimize inşallah☺
Mesela 4.65 ' e 30 ekleyip 7 ye mi bolucez? Cok ilginc daha neler duyucamayni olmaz ama tahmini bir hesap var kese boyuna 30 ekleyip 7ye boluyorsun haftan cikiyor. Benim geri cikti biraz. Halbuki dr uyumlu dedi belkide tam ölcemiyorlar henüz
ben tam 6 da duydum canımİnsallah canımm sen kaçta duydun peki?
Simdi şöyle anlatayim. Diyelim senle satımız aynı olsun 4 haziran. Hamilelikte sat baz aliniyor. Yani bugun 6+3 üz. Ama ben senden farkli günde yumurtladim, farkli günde döllenme oldu. Kese de bebekte ayni boyutlarda olamaz. Ama bu ölçümler tahmini ölçümler. Diyelim sata gore ben 1 hafta daha da geç yumurtladiysam muayenelerde hep 1 hafta geriden ölçüm çıkar, geç dollenme olacagi icin doktor satı cekebilir. Birkac gun oynamada cekmiyolar. Zaten dogumda da anlasilcak bu. Sata gore ayni dogum tarihindeki bebeklerde standart ayni boy kgda dogamaz :)Canım iyi de herkeste surec ayni ilerlemez ki. Simdi kimininki kucuk cikacak kimininki buyuk sonra bide ona pimpiriklenicez
internette oyle yazıyorduMesela 4.65 ' e 30 ekleyip 7 ye mi bolucez? Cok ilginc daha neler duyucam
Ben 30 gunde bi adet goruyorum tam 16.gunde yumurtladim 17de yumurtam çatladı. Sat 13 hazirandi. 17 temmuzda 5+2 çıktı boyutta 4.65mm. Doktor her sey normal haftasiyla uyumlu dedi. Simdi baska bi sayfada okudum burda kimi buyuk kimi kucuk. Kafam karisti.Simdi şöyle anlatayim. Diyelim senle satımız aynı olsun 4 haziran. Hamilelikte sat baz aliniyor. Yani bugun 6+3 üz. Ama ben senden farkli günde yumurtladim, farkli günde döllenme oldu. Kese de bebekte ayni boyutlarda olamaz. Ama bu ölçümler tahmini ölçümler. Diyelim sata gore ben 1 hafta daha da geç yumurtladiysam muayenelerde hep 1 hafta geriden ölçüm çıkar, geç dollenme olacagi icin doktor satı cekebilir. Birkac gun oynamada cekmiyolar. Zaten dogumda da anlasilcak bu. Sata gore ayni dogum tarihindeki bebeklerde standart ayni boy kgda dogamaz :)
Benim kese boyutuna takilma sebebim gec dollenme olabilir mi dusuncesi cunku pcoyum ve genelde bu sene cok duzensiz adet oldum. Bazen erken bazen geç oldum. Yani bazen erken yumurtladim bazen geç.
selin seninle günümüz aynı duyarsın sen canım kesin ben dün duydum üzerinden 5 gün geçecek bide kesin duyarsınbende duyamadım daha salı gunu sonuclarımı göstermeye gittiğimde tekrar baktırıcam bu sefer duyarım inşallah
İnşallah canım benim ☺ Salıyı iple çekiyoruminşallah canım çok farklı çok özel nasıl anlatılır ki ağladım ben duyunca çok şükür Rabbime darısı sizin başınıza inşallah
BN daha beş haftalıkken 3 ml idi Salı günü tekrar gideceğim inş o zmn da yazarımYa evet ya keşke herkes kesesinin boyutunu yazsa haftasıyla birlikte
hoş geldin aramıza sağlıkla gelsinlerde geç gelsinler olsunHerkese merhabaşubat sonu hamişi iken mart 6 ya transfer olmuş bulunmaktayım. Fasulye biraz nazlı çıktı bir hafta geriden geliyor
hemen geçer inşallah zaman :)İ
İnşallah canım benim ☺ Salıyı iple çekiyorum☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?