2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

yine aynı şekilde hamile kaldım ya o yüzden korkuyorum.
İçimi ferahlattın canım valla saol

Bende öyleyim normalde de göbeğim vardır zaten habire soruyorlardı hamile misin diye artık hamileyim içleri rahat eder

İnşallah canım benim, nasıl bir duygu ❤ Rabbim sağlıklı bir süreç yaşatsın hepimize, hep böyle güzel güzel haberler verelim birbirimize inşallah☺
inşallah canım çok farklı çok özel nasıl anlatılır ki ağladım ben duyunca çok şükür Rabbime darısı sizin başınıza inşallah

Canım iyi de herkeste surec ayni ilerlemez ki. Simdi kimininki kucuk cikacak kimininki buyuk sonra bide ona pimpiriklenicez
Simdi şöyle anlatayim. Diyelim senle satımız aynı olsun 4 haziran. Hamilelikte sat baz aliniyor. Yani bugun 6+3 üz. Ama ben senden farkli günde yumurtladim, farkli günde döllenme oldu. Kese de bebekte ayni boyutlarda olamaz. Ama bu ölçümler tahmini ölçümler. Diyelim sata gore ben 1 hafta daha da geç yumurtladiysam muayenelerde hep 1 hafta geriden ölçüm çıkar, geç dollenme olacagi icin doktor satı cekebilir. Birkac gun oynamada cekmiyolar. Zaten dogumda da anlasilcak bu. Sata gore ayni dogum tarihindeki bebeklerde standart ayni boy kgda dogamaz :)
Benim kese boyutuna takilma sebebim gec dollenme olabilir mi dusuncesi cunku pcoyum ve genelde bu sene cok duzensiz adet oldum. Bazen erken bazen geç oldum. Yani bazen erken yumurtladim bazen geç.

Ben 30 gunde bi adet goruyorum tam 16.gunde yumurtladim 17de yumurtam çatladı. Sat 13 hazirandi. 17 temmuzda 5+2 çıktı boyutta 4.65mm. Doktor her sey normal haftasiyla uyumlu dedi. Simdi baska bi sayfada okudum burda kimi buyuk kimi kucuk. Kafam karisti.

bende duyamadım daha salı gunu sonuclarımı göstermeye gittiğimde tekrar baktırıcam bu sefer duyarım inşallah
selin seninle günümüz aynı duyarsın sen canım kesin ben dün duydum üzerinden 5 gün geçecek bide kesin duyarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…