2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar birazdan toxoplasma rubella ve cmv icin kan vericem. Ama doktor ilk basta istememisti bu testleri ben talep ettim. Simdi de kafam karisti. Hepiniz yaptirdiniz mi?
benim kesemi görür görmez doktor istedi direk zaten yapılması gerekiyormuş

haha bende zaten 3 4 gundur var :) herkeste ayni olmaz ki. Bir kadinin her hamileligi de farklidir zaten oyle sartlama kdini :)
ben gelmesin diye bakıyorum :)) iki ablamda çok çekti bu bulantıdan hep ben baktım onlara o yüzden başıma ne geleceğini biliyorum :) :)

Hayırlı olsun canım. Ne güzel görünmüş senin bana bhcg 3000 4000 olmadan kese görünmez demislerdi.bende oyuzden gitmedim tekrar. Şuan 2000 i geçmiştir gitsem görünürmu acaba?
benim alttan bakildi, 1000i gectiginde alttan görünür dedi doktorum. sana bahsettigi karindan bakmak icindir muhtemelen.

Kizlar herkes gebelik takvimi yaparsa konusurken bribrimizin kacinci haftada oldugunu anlar ona gore cevaplar veririZ

Kizlar cok gec uyanmaya basladm bikac gundur kaldiramiyorum kendmi gun icindede gergin skilgan ve ic guc yemek hicbisey yapasim yok.halsiz hissediyorum.sizde.oylemisiniz

Kızlar nasılsınız? Bu aralar baya yoğun geçiyor günler buraya giremiyorum çok fazla ama hepinizi ayrı ayrı merak ediyorum Gebeliğini yeni öğrenen varsa tebrik ediyorum, kese görmeyi bekleyen arkadaşlarıma sağlıklı keseler görmeyi diliyorum ve benim gibi kalp atışını bekleyenler için de hemencik geçen zaman diliyorum Salı günü kalp atışı için de gitcem ben de, hem de toxoplasma ve rubella testlerini isteyeceğim doktordan

Cnm Bnde Salı günü kalp atışını duyacağım inşallah o testler ne işe yarıyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…