2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yine yeniden Mart Annesi
2016 Mart Annesiydim 8 Martta doğdu kızım
2018 Ocak Annesi oldum 6 Ocakta doğdu oğlum
Veeeee şimdi yine inşaAllah Mart annesi olacağım
Hayırla sağlıkla gelsin bebeklerimiz
Hayırlı olsun canimm hoş geldin aramiza

7 canım bir hafta geriden geliyor kafama taktım neden ki bişey olur mu
Yok canim takilma sen olur öyle şeyler benim minnak 1 hafta önden gidiyo valla doktorla konustum daha tam olculecek kadar net değiller arada oynar öyle dedi ilerleyen haftalarda daha netleşecek dedi

Kizlar cok gec uyanmaya basladm bikac gundur kaldiramiyorum kendmi gun icindede gergin skilgan ve ic guc yemek hicbisey yapasim yok.halsiz hissediyorum.sizde.oylemisiniz
Ben başından beri öyleyim mecbur kalkıp işe giidyorum ama ölüm gibi geliyor bana keşke hamile kalınca dieek izin hakkımız olsa bir yerden de para gelse

Canım türkiye hastanesinde gebelik testleri için 500 e yakın fiyat çıkarttılar. Ben de gidip devlette yaptırdım. Zaten muayene ücreti 160 tl birde testeo kadar para vermek saçma. Bazı sağlık ocaklarında da yapılıyormuş. Bir konuş istersen.

Yok canim takilma sen olur öyle şeyler benim minnak 1 hafta önden gidiyo valla doktorla konustum daha tam olculecek kadar net değiller arada oynar öyle dedi ilerleyen haftalarda daha netleşecek dedi
Bir kaç yerde okudum erken Doğuma sebep oluyormus gelişim geriliğine falan korktum ben 49 kg’ım Ve yemem de degısıklık olmadı daha mı çok yemem lazım acaba kafam almak bullak oldu içim rahatladı ama sen öyle diyince sagol canım

İnşallah canım

kızlar 5+2 haftalık hamileyim bende afedersiniz biraz iltihaplı akıntım var bu şimdi kahverengine döndü sizce normal mi çok açık bir renk

Merhaba canım hoşgeldin. Benim de son adet tarihin 29 mayıstı.7+3üm. 6+1 de kontrole gittiğimde kalp atışını duydum. Doktor 6+2 olduğunu söylrmişti ölçüme göre. Sonra bir daha gitmedim 9 haftalıkken gitmeyi düşünüyorum. Benimde ilk gebeliğim sağlıkla gelsin imşallah yavrularımız :)

Alakasi var mı bilmiyorum ama bol su için benimde idrarımda bisey var demişti doktorum bol su iç dedi evham yapıp canınızı da sıkmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…