Benimde atarsa 18Hayirlisiyla kalp sesini duysaydim cok rahatlicamAllah her isteyene o sesi duyursun insallah
Keseyi gordun mu canim? Benim şafak 12gün sayiyorum resmen
Gözün aydin canimmmKızlaaar kalp atışını duyduk şükür
7 canım bir hafta geriden geliyor kafama taktım neden ki bişey olur muGözün aydin canimmmhaftan kaç çıktı
Hayırlı olsun canimm hoş geldin aramizaYine yeniden Mart Annesi
2016 Mart Annesiydim 8 Martta doğdu kızım
2018 Ocak Annesi oldum 6 Ocakta doğdu oğlum
Veeeee şimdi yine inşaAllah Mart annesi olacağım
Hayırla sağlıkla gelsin bebeklerimiz
Yok canim takilma sen olur öyle şeyler benim minnak 1 hafta önden gidiyo valla doktorla konustum daha tam olculecek kadar net değiller arada oynar öyle dedi ilerleyen haftalarda daha netleşecek dedi7 canım bir hafta geriden geliyor kafama taktım neden ki bişey olur mu
Canım benim sat 22 mayis doktor bebeğe göre satımi 6 hazirana çekti dusun ne kadar geriden geliyo bebek çok sağlıklı gec döllenme olmus dedi26 Mayıs canım ama bir hafta geriden geliyor
Hoş bulduuuuuumHayırlı olsun canimm hoş geldin aramiza
Ben başından beri öyleyimKizlar cok gec uyanmaya basladm bikac gundur kaldiramiyorum kendmi gun icindede gergin skilgan ve ic guc yemek hicbisey yapasim yok.halsiz hissediyorum.sizde.oylemisiniz
Canım türkiye hastanesinde gebelik testleri için 500 e yakın fiyat çıkarttılar. Ben de gidip devlette yaptırdım. Zaten muayene ücreti 160 tl birde testeo kadar para vermek saçma. Bazı sağlık ocaklarında da yapılıyormuş. Bir konuş istersen.Ben de özelde yaptırcam canım sakıncası yoksa fiyatını bana da söyler misin? Aşağı yukarı birşey tahmin eder ona göre hazırlıklı giderim. Kalp atışını da duyarsın kuzum inşallah hiç olumsuz düşünme bebeğin orda seni bekliyor olacak inşallah gittiğinde annesine pıt pıt atacak☺
Merhaba kuzum gel birlikte doğurcaz bizHerkese merhabaşubat sonu hamişi iken mart 6 ya transfer olmuş bulunmaktayım. Fasulye biraz nazlı çıktı bir hafta geriden geliyor
Bir kaç yerde okudum erken Doğuma sebep oluyormus gelişim geriliğine falan korktumYok canim takilma sen olur öyle şeyler benim minnak 1 hafta önden gidiyo valla doktorla konustum daha tam olculecek kadar net değiller arada oynar öyle dedi ilerleyen haftalarda daha netleşecek dedi
İnşallah canımYok canim takilma sen olur öyle şeyler benim minnak 1 hafta önden gidiyo valla doktorla konustum daha tam olculecek kadar net değiller arada oynar öyle dedi ilerleyen haftalarda daha netleşecek dedi
Kötü kokulu degılse normal dıyorlardı canımkızlar 5+2 haftalık hamileyim bende afedersiniz biraz iltihaplı akıntım var bu şimdi kahverengine döndü sizce normal mi çok açık bir renk
hiç koku yok kaşıntımda yok yanmamda yokKötü kokulu degılse normal dıyorlardı canım
Merhaba canım hoşgeldin. Benim de son adet tarihin 29 mayıstı.7+3üm. 6+1 de kontrole gittiğimde kalp atışını duydum. Doktor 6+2 olduğunu söylrmişti ölçüme göre. Sonra bir daha gitmedim 9 haftalıkken gitmeyi düşünüyorum. Benimde ilk gebeliğim sağlıkla gelsin imşallah yavrularımız :)merhaba hanımlar :) iki gündür uye olmaya çalışıyordum,bende yeni hamişlerdenim sat 26 mayıstı ona göre 7+5 haftalığım,ama bence 1 hafta önden gidiyor,bu tarihlerde hamiş var mı aranızda?doktorunuz kaç haftalık olduğunu söylüyor mu? kalp atışını duydunuz mu? su an devlet hastanesine gidiyorum ankaradayım tavsiye edeceğiniz doktor var mı?ilk gebeliğim tesekkür ederim sağlıcakla alırız inşallah kucağımıza:)
Alakasi var mı bilmiyorum ama bol su için benimde idrarımda bisey var demişti doktorum bol su iç dedi evham yapıp canınızı da sıkmayınGünaydın kızlar
Perşembe günü doktora sonuçlarımı göstermeye gitmiştim her şey yolunda bir sorun yok demişti sadece idrar kültür testi sonuçlanmamıştı şimdi internetten baktım .Streptococcus agalactiae üredi. kolonizasyon yazıyor .Gebe kadınların dörtte birinde oluyormuş internetten yaptıgım araştırmaya göre iyi bir şey de değil gibi sezaryenle doğum yapmaları gerekir.Çocuğa Doğumla geçme ihtimali vs diyor çok moralim bozuldu ya sizin idrar kültür testlerinizde hiç böyle bir şey yazan var mı ,bu konuda bilgisi olan var mı cevap yazarsanız çok sevinirim.
Keseyi gördün mü canım kaç mm di ?Hoş bulduuuuuum
Teşekkür ederim
Ayy maşallah canımm ne güzelYine yeniden Mart Annesi
2016 Mart Annesiydim 8 Martta doğdu kızım
2018 Ocak Annesi oldum 6 Ocakta doğdu oğlum
Veeeee şimdi yine inşaAllah Mart annesi olacağım
Hayırla sağlıkla gelsin bebeklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?