- 19 Mayıs 2018
- 3.742
- 6.377
- 158
- 32
Aynen bulmak çok zor ancka bazen birileri iptal ediyor. Ben bir gün öncesinden bulabiliyorum denk gelirse :)Canım devlette sıra bulmak çok zor inşallah denk gelir de alırız , bir şansımı deneyeyim ☺
Bu bendede var kisin bile tshirtle gezerm evde simdi gece utanmasam battaniyeyle uyucamKızlar size bir şey soracağım ben acayip üşüyorum normalde tam tersiydim sivastayım ve kışın çok soğuklarda bile çorap giy ezdim sizede varmı
Ben progestan kullanmıyorum canım ama arada bir açık kahve lekelenme yaşıyorum sorcam doktora inşallah Salı günü, bu sefer merak ettiklerimi yazcam oraya gidince heyecandan unutuveriyorum hepsinibenimde sanırım kullandığım progestan fitillerden kaşıntı oluyo. İnşallah devam etmez.
İnşallah bize de denk gelir canım, salı günü yaptırmam gereken testleri doktora sorar, sonra da devlette sıra alıp yaptırırım inşallahAynen bulmak çok zor ancka bazen birileri iptal ediyor. Ben bir gün öncesinden bulabiliyorum denk gelirse :)
Canım bitki çaylarını içmememi söylemişti bana bir arkadaşım ama diğer karışımın bence bir zararı olmaz çünkü eğer mide bulantınız varsa zencefilli şekerler yiyin diyorlarKızlar faranjit oldum lenf bezlerim şiştiıhlamur içiyorum araştırdım günde 2 bardağa kadar içilebilirmiş bie sakıncası yokmuş. Doğru mu? İlaç kullanmadan nasıl atlatabilirim bu süreci? Normalde birde zencefil karabiber bal limon yapıyordum. Bunu yapsam sakınca olur mu acaba?
doktorun yanına gidince unutuveriyor insan soracaklarini ben yine de birçok şey soruyorum buna rağmen unuttuklarim oluyo☺Ben progestan kullanmıyorum canım ama arada bir açık kahve lekelenme yaşıyorum sorcam doktora inşallah Salı günü, bu sefer merak ettiklerimi yazcam oraya gidince heyecandan unutuveriyorum hepsini
Aynen ben unutuyorum eşime tembihliyorum bak ben unutursam sen sor diye,ama bu sefer bir sürü şey birikti yazcamdoktorun yanına gidince unutuveriyor insan soracaklarini ben yine de birçok şey soruyorum buna rağmen unuttuklarim oluyo☺
Limon bal karabiber için birşey diyemeyeceğim ama zencefil de dikkat edilmesi gerekenlerden diye aklımda kalmış. Niyeyse maydonoz, bitki çayları ve zencefil üçlüsü ilk hamileligimden aklimda en çok kalan yasaklilarKızlar faranjit oldum lenf bezlerim şiştiıhlamur içiyorum araştırdım günde 2 bardağa kadar içilebilirmiş bie sakıncası yokmuş. Doğru mu? İlaç kullanmadan nasıl atlatabilirim bu süreci? Normalde birde zencefil karabiber bal limon yapıyordum. Bunu yapsam sakınca olur mu acaba?
Nasıl düzelecekk bu boğaazzLimon bal karabiber için birşey diyemeyeceğim ama zencefil de dikkat edilmesi gerekenlerden diye aklımda kalmış. Niyeyse maydonoz, bitki çayları ve zencefil üçlüsü ilk hamileligimden aklimda en çok kalan yasaklilar
Teşekkür ederim umarım önemli bir şey değildirAlakasi var mı bilmiyorum ama bol su için benimde idrarımda bisey var demişti doktorum bol su iç dedi evham yapıp canınızı da sıkmayın
İlk gebelik mi cnm senin☺Aynen ben unutuyorum eşime tembihliyorum bak ben unutursam sen sor diye,ama bu sefer bir sürü şey birikti yazcam☺Çıkarır kağıdımı bakarım☺
Benim 12 haziran sat. Ben gittim kan da verdim doktora da ciktim22 haziran son adet daha dr gitmedim henüz erken bi adetim geçsin testim çift çizgi baya da koyu ama yinede kan vermek için bile erken bence
Benim kızımda hiç bulanmamıştı. Bunda 1 gün çok yoğun oluyor. Bir gün az oluyor, başka bir gün hemen hemen hiç olmuyor. Değişkenlik gösteriyor. Hemen kötüye yorma. Bünyeden bünyeye değişiyor.7+2 haftalık hamileyim. 6 haftadn beri midem bulanıyordu. Son 2 gündür bulanmıyor. En son çatşamba yani 3 gün önce gitmiştim doktora kalbi atıyordu. 2 gündür bulantı yok çok korkuyorum bugün. Böyle olan var mı
Aynen canım, çok belli değil miİlk gebelik mi cnm senin☺
Bende çok üşüyorum ya özellikle ayaklarım çok üşüyorKızlar size bir şey soracağım ben acayip üşüyorum normalde tam tersiydim sivastayım ve kışın çok soğuklarda bile çorap giy ezdim sizede varmı
belli oluyor canım☺ ama iyi yapıyorsun herseyi sormakla doktora. bunlar daha ilk haftalar alışma sureci aslında o yüzdendir heyecanAynen canım, çok belli değil mi☺ Karakter olarak da tez canlı bir insanım hamilelik girince araya biraz da evhamlı heyecanlı birşey oldum çıktım ben☺
Aynen canım, alışırız inşallahbelli oluyor canım☺ ama iyi yapıyorsun herseyi sormakla doktora. bunlar daha ilk haftalar alışma sureci aslında o yüzdendir heyecan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?