2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar faranjit oldum lenf bezlerim şişti ıhlamur içiyorum araştırdım günde 2 bardağa kadar içilebilirmiş bie sakıncası yokmuş. Doğru mu? İlaç kullanmadan nasıl atlatabilirim bu süreci? Normalde birde zencefil karabiber bal limon yapıyordum. Bunu yapsam sakınca olur mu acaba?

Kızlar size bir şey soracağım ben acayip üşüyorum normalde tam tersiydim sivastayım ve kışın çok soğuklarda bile çorap giy ezdim sizede varmı
Bu bendede var kisin bile tshirtle gezerm evde simdi gece utanmasam battaniyeyle uyucam

7+2 haftalık hamileyim. 6 haftadn beri midem bulanıyordu. Son 2 gündür bulanmıyor. En son çatşamba yani 3 gün önce gitmiştim doktora kalbi atıyordu. 2 gündür bulantı yok çok korkuyorum bugün. Böyle olan var mı

Kizlar hamileligimi ogrendigimden beri çok açık sari akintilarim oluyor. Aranızda böyle olan var mi ? Sizce bu normal mi ?

benimde sanırım kullandığım progestan fitillerden kaşıntı oluyo. İnşallah devam etmez.
Ben progestan kullanmıyorum canım ama arada bir açık kahve lekelenme yaşıyorum sorcam doktora inşallah Salı günü, bu sefer merak ettiklerimi yazcam oraya gidince heyecandan unutuveriyorum hepsini

Canım bitki çaylarını içmememi söylemişti bana bir arkadaşım ama diğer karışımın bence bir zararı olmaz çünkü eğer mide bulantınız varsa zencefilli şekerler yiyin diyorlar

Ben progestan kullanmıyorum canım ama arada bir açık kahve lekelenme yaşıyorum sorcam doktora inşallah Salı günü, bu sefer merak ettiklerimi yazcam oraya gidince heyecandan unutuveriyorum hepsini
doktorun yanına gidince unutuveriyor insan soracaklarini ben yine de birçok şey soruyorum buna rağmen unuttuklarim oluyo☺

doktorun yanına gidince unutuveriyor insan soracaklarini ben yine de birçok şey soruyorum buna rağmen unuttuklarim oluyo☺
Aynen ben unutuyorum eşime tembihliyorum bak ben unutursam sen sor diye,ama bu sefer bir sürü şey birikti yazcamÇıkarır kağıdımı bakarım

Reactions: Eva
Limon bal karabiber için birşey diyemeyeceğim ama zencefil de dikkat edilmesi gerekenlerden diye aklımda kalmış. Niyeyse maydonoz, bitki çayları ve zencefil üçlüsü ilk hamileligimden aklimda en çok kalan yasaklilar

Nasıl düzelecekk bu boğaazz artık azcık azcık uygularım. O kadardan birşey olmaz heralde yaa. İlaç içmekten daha iyidir kimyasal sonuçta.

22 haziran son adet daha dr gitmedim henüz erken bi adetim geçsin testim çift çizgi baya da koyu ama yinede kan vermek için bile erken bence
Benim 12 haziran sat. Ben gittim kan da verdim doktora da ciktim
Adetin geçmediyse tabiki daha erken senin için benim 3 gün gecikti öyle yaptım testi 4. Günü de kan verdim

Benim kızımda hiç bulanmamıştı. Bunda 1 gün çok yoğun oluyor. Bir gün az oluyor, başka bir gün hemen hemen hiç olmuyor. Değişkenlik gösteriyor. Hemen kötüye yorma. Bünyeden bünyeye değişiyor.

Aynen canım, çok belli değil mi☺ Karakter olarak da tez canlı bir insanım hamilelik girince araya biraz da evhamlı heyecanlı birşey oldum çıktım ben☺
belli oluyor canım☺ ama iyi yapıyorsun herseyi sormakla doktora. bunlar daha ilk haftalar alışma sureci aslında o yüzdendir heyecan

belli oluyor canım☺ ama iyi yapıyorsun herseyi sormakla doktora. bunlar daha ilk haftalar alışma sureci aslında o yüzdendir heyecan
Aynen canım, alışırız inşallah Kalp atışını duyayım, kritik süreçleri atlatalım, minik kuzumun iyi olduğundan emin olayım rahatlarım bence de

Reactions: Eva
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…